15 Αυγούστου 2008

Ο Θεός τους στο Διαδίκτυο!!!!Τώρα έγινε...ηλεκτρονικός,σε λίγο θα γίνει και Βιονικός!!! Αλλάζει πρόσωπα όπως ο...Χαμαιλέων!!!!!

Ε,τώρα δε χρειάζονται ταξίδια,ταλαιπορείες,συνωστισμοί!!!!!!
Ο...πανταχού παρών και τα πάντα...πληρών,έγινε διαδικτυακός με... οπτικές ίνες!!!!!
Τα θαύματα on line και το ΧΡΗΜΑ προκαταβολή:επί τω ηλεκτρονικώ...κανίστρω και ούτω...γένοιτο!!!!!!Ως χαμαιλέων αλλάζει συνεχώς τρόπους και συμπεριφορά,ακολουθώντας τις...Ανθρώπινες Επιστήμες!!!!
Αντί να δείχνει ο...Γιαχβέ της Βίβλου το...δρόμο στους υπηκόους του,ακολουθεί την τεχνολογική εξέλιξη των...πλασμάτων του!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μια απλή ερώτηση:Αν,λέμε αν,τη στιγμή του ηλεκτρονικού θαύματος,γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος,το θαύμα θα επαναληφθεί άμα τη επανηλεκτροδότηση ή θα χαθεί ως μη γενόμενο;;;;;;;;;;
Φανταστείτε και το...χειρότερο.Να μπει κάποιος χάκερ και να σπάσει τους κωδικούς του...παγκαριού!!!!!!!!Τσαντίλα ο....θεός του ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!

http://atsarantos.blogspot.com/
Παρασκευή, 15 Αύγουστος 2008

Ηλεκτρονικό τάμα στην Παναγία της Τήνου.

Τέρμα στο στριμωξίδι, στις ουρές και στη ζαλάδα από το λιβάνι, βάζει η Ιερά Μητρόπολη Σύρου, με την πρωτοποριακή ιδέα του ηλεκτρονικού τάματος και της ηλεκτρονικής προσευχής. Στο εξής οι πιστοί θα μπορούν να προσεύχονται όπως στην ταινία " Θεός για μία μέρα" με τον Τζιμ Κάρεϋ. Θα στέλνουν το email τους και ο παπάς της Μεγαλόχαρης της Τήνου θα κάνει download, και ανάλογως το αίτημα θα πατάει accept ή delete. Σε περίπτωση λάθους θα πατάει undo, ενώ αν πρόκειται για πανομοιότυπες παρακλήσεις θα κάνει copy-paste. Στα τάματα θα γίνεται save as ενώ θα υπάρχει πάντα backup έτσι ώστε, ακόμη και σε περίπτωση format, να μην χάνεται τίποτα. Είναι αυτονόητο ότι όλα τα files θα είναι σε folder zipαρισμένα ώστε ο hard disk να μην χρειάζεται defrag και scandisk κάθε λίγο και λιγάκι. Ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για τα spam τάματα. Στο αμέσως επόμενο στάδιο προβλέπεται και απ' ευθείας σύνδεση με το paypal. Email ελέησον, λοιπόν!
3 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου