07 Σεπτεμβρίου 2008

ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΣ Ο..."άγιος Ανδρέας" της Πάτρας!!!

Τι χρείαν έχομεν άλλων αποδείξεων,της κλοπής και κατοχής όλων των ΙΕΡΩΝ ΤΟΠΩΝ της Ελλάδος;;;Η κυνική αυτή επιγραφή,ομολογεί το γεγονός της χωρίς αιδούς καπηλείας της ίδιας της Θρησκείας των Ελλήνων!!!!Μη έχοντας τίποτα απολύτως να κομίσουν,επέπεσαν ως όρνεα επί των ΙΕΡΩΝ,τα κατέστρεψαν,έσφαξαν τους Ιερείς της Εθνικής Θρησκείας,και μη μπορώντας να αλλαξοπιστήσουν τους Έλληνες,φόρεσαν τα Ιερά Άμφια των Ελλήνων Ιερέων,και άρχισαν να λειτουργούν με ακριβέστατη αντιγραφή του ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥ,αλλάζοντας μόνο τα...ονόματα,όπου αντί των ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ προσφωνούσαν τους Εβραίους!!!!!!!!Ουσιαστικά κι από όλες τις αποδείξεις που βρίσκονται μέσα στα δικά τους γραφτά φαίνεται καθαρά,ότι ο Ελληνικός Λαός ποτέ δεν άλλαξε τα ήθη και έθιμά του!!!!!Αυτοί ως λύκοι φόρεσαν προβιά προβάτου και "μάντρωσαν τα πρόβατα",οι..."ποιμένες"!!!!!!!!! Ω! Έλληνες,ως πότε θα είστε "ποίμνιον",έχοντας ως "ποιμένες σας" τους λύκους της Αραβικής ερήμου και "προπάτορά σας" τον Αβραάμ τον μάγο,τον γιο του ειδωλολάτρη Θάρρα από την Ουρ της Μεσοποταμίας,ο οποίος εκτός από αιμομίκτης,ήταν και μαστρωπός αφού πρόσφερε την αδελφή του και γυναίκα του στον Φαραώ,μόνο και μόνο για να φύγει από την Αίγυπτο "έμπλεος χρυσού και αργύρου,δούλων και προβάτων;;;Αυτόν που δεν δίστασε να διαπράξει και δεύτερη φορά το "θεάρεστο έργο" της μαστρωπίας και έναντι του βασιλιά Αβιμέλεχ στην Παλαιστίνη;;;;;Αυτόν που έστησε την μεγαλύτερη ΜΑΓΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ εναντίον ολόκληρης της Ανθρωπότητας,όταν σε "συνομιλία" με τον θεό του (που μόνος του κατασκεύασε και μόνος του επέβαλε πρώτα στο συνάφι του),τελετούργησε ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ,κόβοντας ακριβώς στη μέση ζωντανά δύο αρνιά άσπρα και δύο κατσίκια μαύρα μεσάνυκτα ακριβώς,τα τοποθέτησε αντικριστά και εκείνος όλη τη νύχτα πέρναγε ανάμεσά τους σχηματίζοντας την πεντάλφα,δένοντας έτσι στη μαύρη μαγεία του όλα τα Έθνη της Γης,και δίνοντάς τα βορά στο...σπέρμα του!!!!!!!!!!!!!!!

___________________________________________
http://pyrisporos.blogspot.com/2008/09/blog-post_07.html
07 Σεπτέμβριος 2008
ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΣ O "AΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ !!!


Στην πόλη των Πατρών, στην θέση όπου, κατά την χριστιανική μυθοπλασία, "μαρτύρησε" ο Απόστολος Ανδρέας... τί να υπήρχε άραγε; Όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο εφημέριος της εκκλησίας τού "Αγίου Ανδρέα: ναός κτίσθηκε στο χώρο όπου υπήρχε το ιερό της Δήμητρας..."

Δεξιά όπως μπαίνει κανείς στον παλαιό ναό, υπάρχει και σήμερα πηγή σε θολωτό σπήλαιο, στην οποία κατεβαίνει κανείς με 11 σκαλοπάτια. Η πηγή είναι πάρα πολύ παλιά και ήταν μέρος του Μαντείου της Δήμητρος.
Αυτό μαρτυρεί κάπως αλλαζονικά και η επιγραφή που βρίσκεται χαραγμένη σε μαρμάρινη πλάκα:


«Νημερτές τόδ’ ύδωρ
Δημήτερος ήν ποτέ νούσοις
.
Ένθα παγείς ξύλω Ανδρέας
Πάτρας αμφιβέβηκεν».

Ιαματικό είναι τούτο το νερό,
που κάποτε της Θεάς Δήμητρος ήταν,

όπου ο Ανδρέας σε ξύλο προσηλώθηκε
και προστατεύει την Πάτρα...



5 σχόλια:

  1. Μόνον ένας φανατισμένος και μικρόνοος προπαγανδιστής μπορεί να βρίσκει το γεγονός αυτό... κακό (!), και να ωρύεται βγάζοντας αφρούς από το στόμα για... «κλοπή» (!), μην έχοντας ιδέα, ο αμόρφωτος, πώς εξελίσσονται οι πολιτισμοί. Το ΥΠΕΡΟΧΟ αυτό γεγονός αποδεικνύει πόσο βαθειές είναι οι ρίζες του λαού μας και των παραδόσεών μας, πως ο ίδιος λαός, με την ίδια αίσθηση του ιερού, την ίδια θρησκεία ουσιαστκά, κάτω από την επιφάνεια, συνεχίζει να μεγαλουργεί στον ίδιο τόπο. Πώς η Ορθοδοξία μας είναι αυτή τούτη η πανάρχαια, διαχρονική Ελληνική θρησκεία.

    Το θαυμάσιο, υπέροχο αυτό δείγμα της ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΙΣΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ, ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑΣ του Ελληνισμού, κάποιοι αποβλακωμένοι από τους ξενόφερτους μισέλληνες χλαμυδόπληκτους κλόουν τηλεπλασιέ και φανατικούς Ρασσιάδες τό υβρίζουν κηρύσσοντας την ασυνέχεια και τον θάνατο του Ελληνισμού! Παραφροσύνη, εθνική αυτοκτονία! Εκεί που η ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ αποδεικνύει την ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, εσείς βλέποντας... ασυνέχεια και μίσος! Πόσο ξένοι αποδεικνύεστε με την Ελληνική Παράδοση! Αν συνειδητοποιούσατε τι έγκλημα κάνετε κατά των Ελλήνων και της Ιστορίας τους θα πέφτατε μόνοι σας στον Καιάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθελοτυφλείς φίλε μου και πονάς,διότι μόνο ένας τραυματισμένος από τα χτυπήματα της Ιστορικής Α-ΛΗΘΕΙΑΣ,κλυδονιζόμενος από τα κυήματα της φαντασίας του,μη αποδεχόμενος ότι θα ήταν ποτέ δυνατόν να αφυπνιστούν οι Έλληνες,θα έμπλεκε στο ταραγμένο μυαλό του την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ με τα σκαριφήματα των νομάδων της Μεσοποταμίας.
    Πως έτυχε και κανείς ΕΛΛΗΝ ιστορικός ή συγγραφεύς της π.χ. Ελλάδος δεν αναφέρει πουθενά και ποτέ τη λέξη "Ορθοδοξία";;;;;
    Ποία η έννοια της λέξεως;;;
    Σε τι αναφέρεται;;;;
    Τι μέρος του Λόγου είναι;;;;
    Είναι πολύ δύσκολο φίλε μου,αν όχι αδύνατον,ένας που είναι και αισθάνεται ΕΛΛΗΝ,είναι και το νοιώθει ότι είναι απόγονος του Δευκαλίωνα,ταυτοχρόνως να αισθάνεται και απόγονος του...Αβραάμ!!!!
    Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος όταν ανακαλύπτει κάποιος ότι όλα όσα του μάθαιναν και με αυτά μεγάλωσε ήταν και είναι ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΜΑ και η μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ,ταυτόχρονα και το ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ έγκλημα εναντίον των προγόνων του!!!Η πιο μεγάλη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που έχει συμβεί πάνω στη ΓΗ.
    Έρρωσθε και τύχη αγαθή,φίλε μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νοιώθετε;Το αισθάνεστε;Το αντιλαμβάνεστε;ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
    Γιαυτό και προσπαθείτε,γεμίζοντας και το διαδίκτυο με...χριστιανοκολοτούμπικες σελίδες!!
    Απολογητές της κακιάς ώρας!
    Μαυροφορεμένα όρνεα,που προσπαθείτε να βάψετε το κατάμαυρο σε γκρι!!!
    Να έχετε υπόψιν σας,ότι όσο και να παλέψετε δεν γίνεται με τίποτα να αντιστρέψετε τους Νόμους του...Σύμπαντος!
    Ο Μεγάλος Ενιαυτός του Πλάτωνα έκλεισε τον κύκλο των 26000 ετών!
    Καιρός να μπείτε στις τρύπες σας!!
    Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΗΣΙΣ είναι γεγονός μη ανατρέψιμο.ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΝ.
    Γιατί όπως λέει και ο ΣΟΦΟΣ λαός "έχει ο καιρός γυρίσματα"!!!
    Ο ΥΠΑΤΟΣ ΖΕΥΣ,είναι πλέον εντός των πυλών.Η τελευτή του...βίου σας ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε.."ορθόδοξε" μάλλον εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.Σίγουρα πρέπει να έβγαλες τη μισή γενειάδα σου από τη λύσσα που σε έπιασε,γιατί δεν έχεις πλέον τη δυνατότητα όπως οι πριν από σένα να σφάξεις και να ξεκοιλιάσεις όποιον δεν υπακούει τυφλά και δεν γίνεται δούλος σου.Κάφρε εσύ αφριζεις όπως και όλη η μαυροφορεμένη αγέλη σας γιατί τα πρόβατα ξυπνάνε σιγά-σιγά.
    Για να δούμε αν είσαι Έλληνας:
    Μπροστά σου εμφανίζεται ο Αλέξανδρος και ο Μωυσής.Ποιόν θα ακολουθήσεις όταν στο ζητήσουν;
    Χα,είναι γνωστή η απάντηση από τώρα,άρα δεν είσαι Έλληνας.
    Τον πούλο και δρόμο λοιπόν από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί οι τράγοι έγραψαν ένα σχόλιο και το ανέβασαν με το "Έλλην αρχαίος,νέος και ορθόδοξος",το οποίο παραπέμπει σε μια μαύρη (όπως είναι και η ψυχή τους)σελίδα μέσα στην οποία έχουν ένα κάρο κατεβατά αερολογήματα,χωρίς όμως επικοινωνία γιατί φοβούνται τον ΔΙΑ-λογο.
    Μαύρες ψυχές με μαύρα ράσα,που τρέμουν το ΦΩΣ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΘΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή