27 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!


http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&task=view&id=256&Itemid=41

25.09.08

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

ALERT

Αυτό το video εδώ και λίγα 24ωρα κάνει το γύρω του ελληνικού και διεθνούς διαδικτύου κάνοντας τους Σκοπιανούς να πανηγυρίζουν αποθρασύνοντας την συμπεριφορά τους και τον απανταχού ελληνισμό από την άλλη να αγανακτεί. Για όλα όμως υπάρχει λύση αρκεί να το θέλεις! Με μια κίνηση όλων -όπως έχει αποδειχτεί και στο πρόσφατο παρελθόν μέσα από την άμμεση και έγκαιρη κινητοποιήση όλων μας - μπορεί αυτό το γεγονός να αντιστραφεί προσλαμβάνοντας και άλλες (πολτικές) διαστάσεις. Προτείνουμε λοιπόν στους Έλληνες που ζουν στην Μεγάλη Βρετανία να ψάξουν με κάθε τρόπο να βρουν το "χαμένο" παίκτη που απάντεισε ότι ο ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν έλληνας και να τον παροτρύνουν να προσφύγει εναντίον της εταιρείας παραγωγής του τηλεπαιχνιδιού και κάθε άλλα υπευθύνου και εν προκειμένου και εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού (ακόμα και εναντίον του τηλεπαρουσιαστή) στα αγγλικά (αν χρειαστεί και διεθνή) δικαστήρια καταθέτωνας αγωγή και αίτηση αποζημιώσεως (εννοείτε πως ο άνθρωπος έχασε χρήματα από την "λάθος" απάντηση) προκειμένου αφενός εκείνος να δικαιωθεί(αφού έχει το κίνητρο,) και οι μεν άγγλοι που αποφάσισαν να κάνουν εξωτερική πολιτική με αυτόν τον ιτταμό τρόπο διαστρεβλώντας την ιστορική πραγματοκότητα να πάρουν ένα μάθημα!

Οι δε Σκοπιανοί να δεχθούν ένα καίριο πλήγμα στο θράσσος που επιδεικνύουν τα τελευταία χρόνια! Θράσσος που φτάνει στο σημείο να αλλιώνουν σχετικά αντίστοιχα λήματα σε ηλεκτρονικές εγγκυκλοπαίδιες, σε βάσης δεδομένων κτλ. Και είδαμε και ξέρουμε ως που μπορεί να φτάσει η οργανωμένη προπαγάνδα των Σκοπίων απο τότε που ο Τίτο έφτιαξε αυτό το κρατικό μόρφωμα για άλλους λόγους. Προπαγάνδα τα αποτελέσματα της οποίας βιώνουμε ως έθνος εδώ και μια 15αετία! Και φυσικά "άλλοι" δικοί μας; ηγέτες μπορεί να ήθελαν οι Έλληνες να μη μιλάνε και να έχουμε ξεχάσει το ζήτημα... Ο όπου γης Ελληνισμός όμως ούτε ξέχασε ούτε άφησε το ζήτημα μόνο στα χέρια εκείνων που και ήθελαν και προσπαθούν να κλείσει το ζήτημα έστω και με ζημία για την Ελλάδα αλλά με πρόσκαιρα οφέλη σε εκείνους που βάζουν τα προσωπικά τους οφέλη πάνω από την ιστορία και το Έθνος.

Αν αφήσουμε και αυτό το γεγονός να περάσει απαρατήρητο μένοντας στην σκληρή κριτική εναντίον της όποιας Ελληνικής κυβέρνησης (σήμερα είναι αυτοί αύριο έρχονται οι άλλοι αλλά το ίδιο είναι όλοι δυστυχώς!) Αν συντονιστούμε όλοι μαζί -όπως και στο πρόσφατο παρελθόν- και θα υπάρξει αποτέλεσμα! Οι βασικές ενέργειες που έχουμε να κάνουμε είναι:

Πρώτον να εντοπιστεί άμεσα ο παίκτης και εν συνεχεία χρειάζεται συνεννοήση μαζί του αλλά και η επιτράτευση εκ μέρους όλων μας για την υποστήριξη του στα δικαστήρια της Αγγλίας! Απαιτείται χρόνος, πείσμα, υπομονή και επιμονή διότι η εδώ το θέμα είναι αμιγώς πολιτικό, άρα η έκβαση της δίκης θα επηρεάσει πολλές εξελίξεις όποτε και αν εκδοθεί τελεσίδικη απόφαση. Θα υπάρξουν χρονοβόρες καθυστερτήσεις και σε ένα τέτοιο αγώνα δεν θα είμαστε μόνοι μας. Υπάρχει και η άλλη πλευρά (εκείνη των Σκοπίων) που δυστυχώς για εμάς δουλεύουν συντονισμένοι και οργανωμένοι για ένα σκοπό από το 1949! Έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές με αυτό το κατασκεύασμα περί Μακεδονίας του Τίτο όποτε και πάθος έχουν όπως έχουμε δει και πείσμα, και καλά οργανωμένοι είναι- όπως έχουν αποδείξει, σε αντίθεση με τον Ελληνισμό που δυστυχώς φαγώνεται και αλληλοτρώγεται παντού για καρέκλες και αξιώματα κενά περιεχομένου ουσιας και αξίας όπως συμβαίνει εδώ στις ΗΠΑ- και κυρίως είναι ενωμένοι (είναι αυτοί που απασχολούνται με το ζήτημα σε εθελοντική και επαγγελματική βάση.) Ένα είναι βέβαιο, ότι αυτός ο άνθρωπος όταν βρεθεί θα έχει στο πλευρό του όχι μόνο τους δικηγόρους τους αλλά ένα ολόκληρο Έθνος. Το Έθνος των Ελλήνων της Γης. Τους Έλληνες που εδώ και αιώνες τώρα έχουν αποδείξει με την ιστορία και τον πολιτισμό τους ότι όταν θέλουν μπορούν! Από τα χρόνια του Ξέρξη μέχρι τις τελευαίες θυσίες των άγνωστων 10.000 ηρώων που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελευθερία όχι μόνο της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης στον πόλεμο εναντίον του Χίτλερ! Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα.

Ας ξεσηκωθούμε. Ας συντονιστούμε. Ας οργανωθούμε. Ας αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι όταν θέλουμε μπορούμε ενωμένοι να δίδουμε μαθήματα στην ανθρωπότητα χωρίς να χρειαστεί να δίδουμε πάντα το αίμα μας. Σήμερα οι μάχες όταν υπάρχει κοινό όραμα , στόχοι και ιδέες και και πόλεμοι κερδίζονται κυρίως με το μυαλό! Με σχέδιο. Με στρατηγική. Και οι Έλληνες από τα χρόνια του Μέγα Αλέξανδρου δίδαξαν πως και μυαλό έχουν και δυνατότητες έχουν! Ας αποδείξουμε όλοι μαζί ότι και μυαλό υπάρχει και ενωμένοι είμαστε όταν θέλουμε και αληθινοί απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Δείτε και: Βρετανικό τηλεπαιχνίδι: Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Μακεδόνας!

Πηγή: Ελληνοαμερικανικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Τελευταία ανανέωση ( 25.09.08 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου