05 Νοεμβρίου 2008

Το δάκρυ του Ομπάμα και η περίεργη απειλή του!!!!!


Μια "περίεργη" κουβέντα που είπε ο Ομπάμα στις δηλώσεις του:
"Σε αυτούς που θέλουν να καταστρέψουν τη γη,έχω να τους πω ότι,θα τους νικήσουμε"!!!!!!!!!!
Σε ποιούς απευθυνόταν;;;;;

Τι άλλο έδειξε η νίκη του Ομπάμα;;;;
Ότι μετά το ταρακούνημα που έπαθαν οι Αμερικανοί,άρχισαν να ξυπνούν από έναν αιώνιο λήθαργο που τους είχαν ρίξει τόσα χρόνια!!!!!!
Ότι έπρεπε να πονέσει η τσέπη τους για να πάρουν χαμπάρι ότι κάτι τρέχει!!!!
Βέβαια,μη περιμένει κανείς ότι οι άνθρωποι στις ΗΠΑ,έγιναν από τη μια μέρα στην άλλη,πολιτικά όντα!!!!Όμως,ας ελπίσουμε ότι έστω μπορεί να είναι η αρχή,μιας πιο δυναμικής απασχόλησης των αμερικανών πολιτών με τα προβλήματα που κατ'αρχήν ενδιαφέρουν τους ίδιους!!!!!!!!
Ίσως μέσα από αυτή την ενασχόλησή τους με τα κοινά τους προβλήματα,ξεστραβωθούν και δουν ότι δεν είναι μόνοι τους επάνω σε αυτόν τον πλανήτη και ότι τα δικά τους προβλήματα είναι κοινά με όλων των ανθρώπων της γης!!!!!
Στο προσεχές μέλλον θα φανούν τα αποτελέσματα!!!!!!!
Μέχρι τότε,κρατάμε πολύ μικρό καλάθι!!!!!!!!
Ευελπιστούμε μόνο,αυτό το δάκρυ που κύλησε,να μην ήταν μόνο για τη γιαγιά του!!!!
Ευχόμαστε ότι κύλησε για όλους τους..."σκλάβους" του πλανήτη!!!!!

1 σχόλιο:

  1. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΚΕΑΝΟΥΣ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΑ.Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 55%.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΧΩ ΕΥΧΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΩΧΥΡΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΧΩΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΑΘΟΣ,ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΕΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΟΜΩΣ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ?ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ?ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ,ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ?ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή