21 Νοεμβρίου 2008

Θα δείτε σε λίγο καιρό στους δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο,ανθρώπινα ψοφίμια!!!

Η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση όλων των εποχών,είναι αυτή η Νέα Δούλα.
Τέτοιο ξεπούλημα,τέτοια ξεφτίλα δεν έχει ξαναγίνει από τότε που συστάθηκε αυτό το κράτος.
Αφού διέλυσαν τα πάντα,καταφέρνουν τώρα και το τελευταίο καίριο πλήγμα στην ίδια την ύπαρξη της κοινωνίας!
Η παροιμία του λαού :"γειά μου,πλούτη μου" ήταν πάντα το ματζούνι των φτωχών για να κοροιδεύουν τη φτώχεια!Υπονοώντας βέβαια ότι και φράγκο να μην έχουν στην τσέπη,αρκεί να έχουν την υγειά τους!
Πάει κι αυτό!
Θα δείτε σε λίγο καιρό στους δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο,ανθρώπινα ψοφίμια!!!Ανθρώπους που χωρίς φράγκο δεν θα έχουν καμμιά δυνατότητα να πληρώνουν γιατρούς και φάρμακα,θα πεθαίνουν αβοήθητοι από αυτό το ανύπαρκτο "κράτος",από υπουργούς και βουλευτές που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η σωτηρία της παράταξής τους και η δική τους καρέκλα,η οποία πλέον είναι κατασκευασμένη από ανθρώπινα κόκκαλα και επενδυμένη από ανθρώπινα δέρματα.
Τώρα θα δείτε όλοι,ότι οι κυβερνήτες που τρέχατε πίσω τους ως πρόβατα,δεν κάνουν ούτε για τσοπάνηδες!
Δεν είναι ικανοί ούτε δυό γαιδουριών άχυρα να χωρίσουν!

Είναι έτσι όμως;
Δεν είναι έτσι!
Τα τέρατα αυτά λειτουργούν με σχέδιο!
Βήμα-βήμα αποδομούν και διαλύουν όλο το οικοδόμημα εδώ και χρόνια,εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις εντολές που έχουν πάρει!
Διότι αν όντως ήταν βλάκες,δεν θα μπορούσαν με τέτοια ταχύτητα να λύνουν το "πρόβλημα" των τραπεζών,να δίνουν αύξηση στο μηνιάτικο των βουλευτών,εν ριπή οφθαλμού να δίνουν χάρισμα όλη την Ελλάδα στους μελανιμονούντες καλόγερους,να έχουν συμμετοχή σχεδόν όλοι τους σε...κατασκευαστικές εταιρίες δημοσίων έργων μέσω των οποίων ξεσκίζουν τις σάρκες της Ελλάδας,ρουφώντας με απληστία όσα περισσότερα λεφτά μπορούν!
Διότι αν ήταν ηλίθιοι,δεν θα χάριζαν τα χρέη πάντα και μόνο των...πλουσίων και δεν θα ρούφαγαν με το καλαμάκι το μεδούλι των φτωχών!
Είναι πανέξυπνοι λοιπόν,που ξέρουν να δουλεύουν τον κόσμο και ξέρουν να εργάζονται για τα συμφέροντα των αφεντικών τους και τα δικά τους!
Ηλίθιοι,βλάκες,τυφλοί,κορόιδα είμαστε εμείς ο λαός!
Οι χτεσινοί κοψοχέρηδες που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και πήγαν στη Ν.Δ.,τώρα πάλι κοψοχέρηδες είναι έτοιμοι να πάνε εκεί από όπου έφυγαν!
Ε,δεν έχουν δίκιο να μας δουλεύουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου