23 Δεκεμβρίου 2008

Πως να πάει καλά η νεα χρονιά!!!!

Νομίζατε ότι θα μας ξέχναγε;;;;Χα!
Ο...καλλίτερος οιωνός για τη νέα χρονιά!!!!!!
Σκορδοκέφαλα,γιατί οι σκορδοπλεξίδες είναι ακριβές!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Τρίτη, 23 Δεκέμβριος 2008

Be Cool!

Αυτοσυγκράτηση ζήτησε από όλες τις άνετες πολιτικές δυνάμεις ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Τρίτης με τον άνετο πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Πρέπει να υπάρξει, πρόσθεσε, μια έντιμη ανταλλαγή απόψεων και άνετος δημοκρατικός διάλογος, ο οποίος έχει λείψει, όπως ανέφερε, από τη χώρα μας.
Ο κ. Μητσοτάκης εμμέσως πλην σαφώς τάχθηκε κατά της πιθανότητας πρόωρων εκλογών, λέγοντας ότι η Ν.Δ. έχει τρία χρόνια μπροστά της για να κυβερνήσει και διαθέτει σταθερή και άνετη πλειοψηφία.
Επίσης ανέφερε ότι η παγκόσμια οικονομία, ολόκληρος ο κόσμος και η Ελλάδα αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα σημειώνοντας και πως είχε με τον κ. Καραμανλή μια άνετη ανταλλαγή απόψεων.
Όλοι, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, πρέπει το κατά δυνατόν να κινηθούν υπεύθυνα και άνετα, και τα κόμματα και οι εκπρόσωποι των κοινωνικών ομάδων. Δεν πρέπει, πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός, να βουλιάξουμε ή να κάψουμε άνετα τον τόπο.
Απαντώντας σε ερώτηση εάν η Ν.Δ. μπορεί να αναστρέψει προβάδισμα που έχει το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι δεν θέλει να κάνει άνετες δηλώσεις και ευχήθηκε «Καλές γιορτές και ο Θεός να βοηθήσει» με την άνεση του.
Τη συνάντηση είχε ζητήσει ο ίδιος ο άνετος, επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, προκειμένου να συζητήσουν για την οικονομία και για ενδεχόμενο ανασχηματισμό που δεν θα προκαλούσε πρόβλημα στα άνετα μέλη της οικογενείας του.

5 σχόλια:

  1. Πως να παει καλα η νεα χρονια!
    Με τρους Αλαβανους, τους Τσιμπρες, τους Γιωργακηδες, Κωστακηδες, τους Μητσοτακηδες κι ολο αυτο το σκυλολοι, σιγουρα δεν προμηνυεται ευοιωνο το 2009.
    Καταφεραν αυτοι οι προδοτες, οι αγυρτες, να δημιουργησουν τετοια συγχυση στον ελληνικο λαο που μονο ενα συγκλονιστικο γεγονος θα τον αφυπνησει. Ευχομαι να μην ειναι μια νεα εθνικη τραγωδια.
    Παντως ειναι παρηγορο που χιλιαδες πατριωτες εχουν καταλαβει τι παιγνιδι παιζεται και ειναι σε ετοιμοτητα.
    Προσωπικα στο παρελθον κατεκρινα τους ξενους με τις απαγορευτικες ταξειδιωτικες νοτες για την Ελλαδα. Με τα προσφατα γεγονοτα επαναληφθηκε το ιδιο φαινομενο και φοβαμαι πως αυτο θα εχει καταστροφικες συνεπειες για τον τουρισμο μας το καλοκαιρι.
    Μενω στο εξωτερικο και καθε καλοκαιρι ερχομαι στην Ελλαδα. Θα ερθω φυσικα κι αυτο το καλοκαιρι και ευχομαι για διακοπες και οχι για εθνικο σκοπο. Ομως ευρισκομενος ο γυιος μου στην Ελλαδα για διακοπες τωρα, με διακατεχει ενας ανεξηγητος φοβος, γιατι βλεπω πως τα προσφατα γεγονοτα προμηνυουν κατι το πολυ ανησυχητικο. Δεν παυω να συνιστω στο γυιο μου να ειναι πολυ προσεχτικος - και συμβαινει αυτο για πρωτη φορα- παρολου που ειναι ενηλικας και αρκετα ωριμος.
    Εχω ομως αρκετη εμπειρια και φερνοντας στη μνημη μου τα τελευταια 50 χρονια της πολιτικης σκηνης της Ελλαδος, βλεπω πως αυτη η πορεια μας δεν ειχε τιποτα το θετικο να προσφερει. Απο εθνικες μειοδωδιες και συναμα προδοτικες πολιτικες- απο ολες τις κυβερνησης που ηγηθηκαν του τοπου μας- μεχρι κλεψιμο του ιδρωτα του Ελληνα, διαφθορα και ατιμωρησια και ουδεποτε αποδοθηκε δικαιοσυνη. Εφτιαξαν ενα Ελληνα-ραγια, να ανεχεται τα παντα, να μην αντιδρα και ταυτοχρονα τον εμαθαν να γινει κι αυτος μοκροαπατεωνας, ωστε να εχουν ενα μικρο αλλοθι για το τρανο φαγοποτι που στησανε στον ιερο αυτο τοπο.
    Γιατι λιοιπον να μην τολμησουν και το μεγαλο κολπο για την πληρη υποδουλωση και υποταγη, αυτο που ζητανε οι Κισσιγκερ και οι καθε λογης Σοροι; Το εδαφος ειναι προσφορο. Ειναι; Οι ντοπιοι Εφιαλτες στην διαθεση τους..να η καταλληλη στιγμη.
    Ελληνες, ξυπνηστε, ενωθειτε και στηστε νεες Θερμοπυλες και Μαραθωνες. Μονο ετσι δεν θα τολμησουν να προχωρησουν στα ανομα σχεδια τους.
    Η θυσια των παππουδων μας στην εισβολη της Ιταλιας το 40 και η αντισταση κατα των Γερμανων μας εδωσε μια Ελλαδα ελευθερη. Οι προδοτες πολιτικοι μας ομως με υποχθονια σχεδια προσπαθησαν και προσπαθουν 50 και χρονια, να μας παραδωσουν, κοιμιζοντας μας με το σπρει του "Σωτηρα". Σωτηρας ο Καραμανλης, σωτηρας ο Γερος, σωτηρας ο γυιος, σωτηρας ο ανηψιος. Και τωρα το παιζει σωτηρας και ο εγγονος. Ε.. φτανει πια, δεν θελουμε αλλους σωτηρες. Μονοι μας θα διαφυλαξουμε την ελευθερια μας και την ανεξαρτησια.
    Ελληνες μην εφησυχαζετε καθολου. Μην σας παραπλανουν οι λαοπλανοι πολιτικοι μας και οι ντοπιοι υποτακτικοι και τα τσιρακια τους. Δωστε τους να καταλαβουν οτι δεν υπαρχει αλλη ανοχη, εδω και τωρα. Υπερηφανη εθνικη πολιτικη. Πλεον μετρανε τα εργα και οχι τα λογια.
    Η χωρα μας περνα δυσκολες στιγμες και ο χρονος θα δειξει ποσο εχουμε πιασει τα μηνυματα των καιρων.
    Ενας απο τους χιλιαδες Ελληνες της Οικουμενης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΦΙΛΕ ΠΛΑΤΩΝΑ. ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με συγκινήσατε!!!!
    Ανταποδίδω τους χαιρετισμούς και της ευχές,olympia.gr.

    Χαιρετώ τον ξενιτεμένο πατριώτη.Να μην ανησυχείς,εφ'όσον έχεις μεγαλώσει το γυιό σου με της Ελλάδας τα νάματα!!!!Έχει νουν και κρίνει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με συγκινήσατε!!!!

    Ανταποδίδω τους χαιρετισμούς olympia.gr!!!Ευδαιμονικόν ενιαυτόν.

    Χαιρετίζω το φίλο που βρίσκετε στην ξενιτιά!!!Να μην ανησυχείς για το γυιό σου,εφ'όσον τον έχεις αναθρέψει με το γάλα της Ελλάδας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστω,φιλτατε Πλατων για τα καλα σου λογια. Ναι ο γιος μου ειναι Ελληνας. Ο ιδιος με καθησυχασε λεγοντας μου πως θα κανει αυτο που πρεπει, οταν χρειαστει.
    Ο Ελληνας της Οικουμενης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή