13 Δεκεμβρίου 2008

Η στάση του ΚΚΕ και ο φόβος των ποικίλων λακέδων!!!!

Αν το ΚΚΕ έχει καταφέρει να απεγκλωβιστεί από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος,και έχει αφουγκραστεί πραγματικά τις προσδοκίες του Ελληνικού λαού,έχει γίνει δηλαδή πραγματικά και καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΟ,τότε δε μένει παρά να το αποδείξει στη πράξη!!!!!!
______________________________________________________________
http://olympia.gr/

ΟΤΑΝ το ΚΚΕ στοχεύει σωστά, ξεσηκώνει την υστερική οργή των ποικίλων λακέδων

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Δεκέμβριος 13, 2008

Η Αλέκα και γενικά η ηγεσία του ΚΚΕ έκαναν πράγματι καταλυτική παρέμβαση στα γεγονότα κερδίζοντας έτσι την ΟΛΙΚΗ εκτίμηση του ελληνικού λαού, ο οποίος αντιλαμβάνεται, αλλά είναι εγκλωβισμένος στις μυλόπετρες των ποικίλων «νταβάδων», οικονομικών και πολιτικών και των αξιοθρήνητων λακέδων τους, με προεξέχοντα την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ξύπνησαν τα αντανακλαστικά της αγωνιστικής, ταξικής φύσης του ΚΚΕ και έσπασε το κάδρο της τρομοκρατίας των ΜΜΕ και των ιδεολογικών ροπαλοφόρων των πολυεθνικών: πνευματικό και «αριστερό» κατεστημένο.
Γιʼ αυτό άρχισαν τα ουρλιαχτά από τις ύαινες του πολιτικού και δημοσιογραφικού παρακράτους. Όλοι οι πολύχρωμοι λακέδες ξεσηκώθηκαν για να πλήξουν με τις γνωστές συκοφαντίες το ΚΚΕ.
Νέες επιχειρήσεις κατασυκοφάντησης θα μπούνε σε ενέργεια…
Μάταιος κόπος για τους οικότροφους «στοχαστές» και τα μίσθαρνα όργανα των «νταβάδων» και των πολυεθνικών ιδρυμάτων, τύπου Σόρος και ΣΙΑ…
Ο ελληνικός λαός χειροκροτεί το ΚΚΕ και το προτρέπει να συνεχίσει ακόμα πιο τολμηρά!!!!!!!!!!

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Αλέκας που προκάλεσε την υστερία πανικού των λακέδων:

«Η κρατική καταστολή και οι κουκουλοφόροι είναι από την ίδια πλευρά. Συνδέονται, αλληλοτροφοδοτούνται και έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Να αντιμετωπίσουν το οργανωμένο εργατικό λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα. Η δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου είναι αποτέλεσμα του κλιμακούμενου αυταρχισμού, της ενίσχυσης των κατασταλτικών μηχανισμών, της δράσης τους, του πλέγματος αντιδραστικών νόμων και «ευρωτρομονόμων», που διαμόρφωσαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Οι μολότοφ και οι λεηλασίες των κουκουλοφόρων, που το καθοδηγητικό κέντρο τους συνδέεται με μυστικές κρατικές υπηρεσίες και από κέντρα που βρίσκονται στο εξωτερικό, δεν είχαν απολύτως καμία σχέση με τη μαζική οργή των μαθητών, των φοιτητών, γενικά του λαού. Αντίθετα, αξιοποιήθηκαν για να καλυφθούν και να αποπροσανατολιστούν οι μαζικές κινητοποιήσεις της νεολαίας και του λαού κατά του αυταρχισμού, κινητοποιήσεις που εκφράζουν την αγανάκτηση από τα αποτελέσματα της αντιλαϊκής πολιτικής.»


ΟΛΟΚΛΗΡΗ η συνέντευξη εδώ:

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=4861977&publDate=13/12/2008

www.resaltomag.gr

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: , , , , | Κανένα σχόλιο »

____________________________

Χαλκευμένες Δημοσκοπήσεις για να κρύψουν την άνοδο του ΚΚΕ

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Δεκέμβριος 13, 2008

Για αυτούς που γνωρίζουν οι μάσκες των ΜΜΕ έχουν πέσει προ πολλού. Ιδιαίτερα μετά την “επιλογή” αποτελεσμάτων δημοσκοπήσεων ή τις πολλαπλές δημοσκοπήσεις στις που συγχωνεύονται σε μια με αυθαίρετες ενέργειες. Συνένοχες βέβαια και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που δε σέβονται τη δουλειά τους και ενδίδουν σε εργοδότες νταβατζήδες.

Το Σημερινό όμως δεν έχει προηγούμενο! Δύο μεγάλες Κυριακάτικες Εφημερίδες ΑΚΥΡΩΣΑΝ την παρουσίαση δημοσκοπήσεων. Γιατί κύριοι; Τι δε σας βόλευε; Όταν δε μπορείτε να μαγειρέψετε τη λαϊκή ετυμηγορία απλά τη θάβετε; Μόνο το Έθνος έχει την ενδεικτικότατη πρόθεση ψήφου, που βέβαια και αυτή χαλιναγωγήθηκε κατά το δυνατόν.

Κύριε Χατζηνικολάου, από εσάς τουλάχιστον περιμένουμε μια υπεύθυνη γνώμη και απάντηση σα ΝΕΟ εκδότη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την απέλπιδα προσπάθεια χαλιναγώγησης της αυξανόμενης επιρροής του ΚΚΕ σε λίγο.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: , , , , | Κανένα σχόλιο »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου