09 Δεκεμβρίου 2008

Μια φωνή από το Τορόντο για την αναρχία!!!!!



_____________________________________________________
http://www.nikos63.blogspot.com/
Περίοδος αναρχίας πλέον;


Κοιτάζαμε ειδήσεις αποσβολωμένοι από το πρωί εδώ στο Τορόντο, μην μπορώντας να πιστέψουμε όλα όσα βλέπαμε.
Μια αναρχία απ' άκρη σ' άκρη, ένα απόλυτο χάος, μια ανικανότητα των αρχών και μια εικόνα ενός κράτους σε αποσύνθεση.
Καταδικαστέα η πράξη του αστυνομικού που πυροβόλησε τον νεαρό, και κάθε μαλάκα κωλόμπατσου που τρελαίνεται από ηδονή χτυπώντας, βασανίζοντας και πυροβολώντας, εκτονώνοντας έτσι τα αρρωστημένα σαδιστικά του ένστικτα.
Δεν δικαιολογεί όμως με τίποτε και τα έκτροπα που έγιναν εν ονόματι αυτής της πράξης, και που συνεχίζουν να συμβαίνουν ακόμη, μέχρι κι αυτή τη στιγμή που γράφω.
Νομίζω πως κάποιοι καπηλεύτηκαν τον (καθ' όλα άδικο) θάνατο του παιδιού για να δημιουργήσουν το χάος, στο οποίο βύθισαν τη χώρα, και να αμαυρώσουν για ακόμη μία φορά την εικόνα της διεθνώς.
Θα λυπηθώ πολύ αν διαβάσω σχόλια υπέρ τους. Δεν δικαιολογεί η βία τίποτε, κανέναν και κανένα σκοπό, αντιθέτως φέρνει περισσότερη βία.
Ευχόμαστε όλοι εμείς οι Έλληνες της διασποράς, να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον χαμό του νέου παιδιού, και να ηρεμήσει επιτέλους ατή η χώρα.
Καταστάσεις σαν αυτές δεν φέρνουν καλά αποτελέσματα σε κανέναν, και περισσότερο στους αθώους πολίτες, που δεν φταίνε σε τίποτε, και μέσα στα τόσα προβλήματα που έχουν, και μέσα στην κρίση που τους μαστίζει, να βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.
Και κάτι ακόμη πρίν κλείσω..Γιωργάκη Παπανδρέου, κάνε μας τη χάρη και ρούφα το αυγό σου, γιατί αν αυτή η κυβέρνηση είναι ανίκανη, εσύ είσαι ακόμη πιο ανίκανος.
Άντε με την πάρτη σου γιατί μου έσπασες τα @@, καραγκιόζη. Εδώ η χώρα καίγεται, κι εσύ ψάχνεις τρόπους να βγάλεις καμία ψήφο..
Παραθέτω εδώ τα λόγια σου, από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.
«Τα δάκρυά μας δεν φτάνουν να ξεπλύνουμε τη ντροπή. Αγανακτούμε όλοι», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να αντιδράσουν στη δολοφονία του μαθητή από τον ειδικό φρουρό το βράδυ του Σαββάτου στα Εξάρχεια. Δηλαδή; τι είδους κάλεσμα ήταν αυτό...μήπως οι κουκουλοφόροι...;; λέω εγώ ο αδαής τώρα...
Μας περνάς για τόσο μαλάκες Γιώργο Παπανδρέου, όπως και οι υπόλοιποι τριακόσιοι; Πιστεύεις πραγματικά πως είμαστε τόσο πια καθυστερημένα πλάσματα; εσύ θα μας πεις τι θα κάνουμε, που δεν έχεις ο ίδιος γνώμη για τον εαυτό σου; και από πότε κλαις ρε Γιώργο, για την κατάντια και τη φτώχεια του λαού; όταν ο μπαμπάς σου με τους δορυφόρους του την κατακρεουργούσαν επί εικοσαετίας, πού ήσουν; γιατί δεν έκλαιγες και τότε; τώρα σε πήραν τα δάκρυα και η ψυχοπόνεση; δεν πας λέω εγώ να... ε;
Πάρτο χαμπάρι, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι μπροστά σε σφυγμομετρήσεις, μα με σένα για αρχηγό, ποτέ δεν θα είναι άξιο εμπιστοσύνης σαν κόμμα. Μας πέφτεις λίγος, πώς να το κάνουμε. Άσε που το φάγαμε στη μούρη για είκοσι χρόνια, και ξέρουμε πολύ καλά πως αν ξαναβγεί, τα ίδια και χειρότερα σκατά θα μας ταΐσετε κι εσείς, φτάνει πια το χόρτο, καιρός να μασήσετε λίγο κι εσείς, εμείς μπουκώσαμε και μπουχτίσαμε..
Άντε στα τσακίδια με τον κάθε μαλάκα καρεκλοκένταυρο επιτέλους.

Αν και κατασυγχυσμένος, την καλησπέρα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου