16 Δεκεμβρίου 2008

Ουπράβδα και Srgian Kerim.Και οι δύο από τα....Σκόπια!!!!!!!!

Συνδυάστε το....πάντως εμάς μας κάνει να υποπτευόμαστε ότι και τότε όπως και σήμερα,μάλλον προέρχονται από την ίδια ράτσα εκείνων που αλλάζουν τα ονόματά τους όπως οι χαμαιλέοντες.....!!!!!!
ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ.Ο ΟΥΠΡΑΒΔΑ ΕΚ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ρ...


_____________________________________________________________
http://taxalia.blogspot.com/

Srgjan Kerim, ο νέος πρόεδρος των Σκοπίων

Προηγείται σύμφωνα με δημοσκόπηση του Αμερικανο-σκοπιανού "Centre for Research and Policy", ο Srgjan Kerim, με ποσοστό 54,5% στην κούρσα για την εκλογή νέου Προέδρου της ΠΓΔΜ.

Για τις πολιτικές εξελίξεις εν όψει των προεδρικών εκλογών, της 15ης Μαρτίου 2009, για τον αντικαταστάτη του Μπράνκο Τσερβένκοσφκι, σας είπαμε εδώ: Ολες οι πολιτικές εξελίξεις στην πΓΔΜ
Macedonia Voters Ready For Own Obama
Για όσους καταλαβαίνουν: Ο Κερίμ είναι "Τουρκικής" καταγωγής και παντελώς άγνωστος στους Σκοπιανούς, αφού ζει στην Αμερική. Όμως, η ΠΓΔΜ θέλει να παρουσιάσει τον δικό της Obama. Τον άνθρωπο που αν και δεν είναι "ethnic macedonian" μπορεί να προεδρεύσει στα Σκόπια. Το γεγονός βέβαια, ότι ο συγκεκριμένος διετέλεσε πρόεδρος της Γ.Σ. του Ο.Η.Ε. όπου κάλεσε στο βήμα τον Τσερβένκοφσκι ως πρόεδρο της "Μακεδονίας", το ξεχνούν οι προπαγανδιστές.

Έτσι, σε μια ακόμη χώρα, οι δημοσκοπήσεις θέλουν, όχι να καταγράψουν, αλλά να διαμορφώσουν το πολιτικό τοπίο (και φυσικά θα το πετύχουν).

Περισσότερα για τον Κερίμ και τη μεγάλη πλάκα που του κάναμε εδώ:

Διαβάστε τη συνέχεια/Read More...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου