28 Ιανουαρίου 2009

ΤΑ "ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ",ΠΟΥ...ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΤΟΠΟ!!!!

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;
ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ...ΔΑΚΤΥΛΟ;;;;;
ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ;;;ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ...ΑΝΑΣΤΗΜΑ;;;;
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ...."ΕΘΝΑΡΧΗ"!!!!!!!!!Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ..."ΕΘΝΑΡΧΙΔΗ",ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΟΥ "ΠΟΥΛΗΜΕΝΙΔΗ",Ή ΤΟΥ "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ".
--------------------------------------------------------------------------------
http://olympia.gr/

Η σιωπή των (ελληνικών) αμνών….- Και ο…αυτοκράτορας των “Γκρίζων Λύκων”

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιανουαρίου 26, 2009

Ανεξήγητη παραμένει, μέχρι στιγμής, η στάση που τηρεί η ελληνική κυβέρνηση, το σύνολο σχεδόν, του πολιτικού κόσμου, των ΜΜΕ, αλλά και των Ελλήνων πολιτών, αναφορικά με την ανατριχιαστική αποκάλυψη του Τούρκου ηθοποιού Αττίλα Ολγκάτς, του δολοφόνου τουλάχιστον δέκα (κατά τη δική του ομολογία) ελληνοκυπρίων, στη διάρκεια της εισβολής του 1974.
Η κυβέρνηση, μονίμως περιδεής, ψέλλισε κάποια ακατάληπτα πράγματα, δια του εκπροσώπου τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Γ. Κουμουτσάκου, η οποία απηχούσε το υποχωρητικό πνεύμα της Ντόρας και του Καραμανλή.
Από κοντά και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο με τον αρμόδιο «σκιώδη υπουργό» Ανδρέα Λοβέρδο, κινήθηκε στο πνεύμα των δηλώσεων Κουμουτσάκου.
Όσο για τα άλλα κόμματα, ορισμένα από τα οποία παριστάνουν και τους υπερπατριώτες, η απογοήτευση είναι πολύ μεγαλύτερη Σιωπή. Ευτυχώς, το ΠΑΣΟΚ έδειξε να ξυπνάει και με νεώτερη δήλωση του Λοβέρδου, κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για τεράστιο θέμα που δεν πρέπει να μείνει στο επίπεδο των απλών δηλώσεων από ελληνικής πλευράς και για εγκλήματα που δεν υπόκεινται σε παραγραφή. Ας ελπίσουμε ότι ως κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο θα επιμείνει σε αυτή τη γραμμή, αλλά θα αναλάβει και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.
Η υπόθεση Ολγκάτς, πάντως, έχει και ορισμένες πλευρές στις οποίες τα ελληνικά ΜΜΕ και ο τύπος δεν έδωσαν σχεδόν καμία σημασία. Και είναι να αναρωτιέται κανείς ποιά συμφέροντα υπηρετούν αγνοώντας παρόμοιες υποθέσεις.
Στο τηλεοπτικό σήριαλ, στο οποίο παίζει ο Ολγκάτς και σε κάθε επεισόδιο σκοτώνει και από έναν άνθρωπο, έχει παίξει και ο Ραούφ Ντενκτάς. Το σήριαλ είναι μια εθνικιστική ιστορία, με εμπλοκή του «βαθέως» κράτους, του κοινού εγκλήματος και της τρομοκρατίας.
Ο Ντενκτάς εμφανίσθηκε σε δύο επεισόδια, πριν από τρία χρόνια, υποδυόμενος τον εαυτό του. Ο τουρκοκύπριος, πρώην ηγέτης, περιέγραφε πως, κατά τη γνώμη του έπρεπε να λυθεί το Κυπριακό, γιατί οι τουρκοκύπριοι έπρεπε να απορρίψουν το σχέδιο Αναν και

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο history - ιστορία - 历史, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: , , | Κανένα σχόλιο »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου