04 Ιανουαρίου 2009

Η ΒΙΒΛΙΚΗ...ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΕΠΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!

ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΑΝΕ Ο,ΤΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ....Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο...ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ Ο ΜΩΫΣΗΣ!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΡΟΙ ,ΛΕΠΡΟΙ,ΛΕΛΩΒΗΜΕΝΟΙ,ΔΗΛΑΔΗ,ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ Ο,ΤΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!
ΕΝΤΑΞΕΙ,ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΠΤΕΙ!!!!!!!

----------------------------------------------------------------------------
http://press-gr.blogspot.com/

Tι τρώνε οι Εβραίοι στρατιώτες στη Γάζα...

.
Της Μαρίας Λούπου
.
Στο πλαίσιο της παγκόσμιας βιομηχανίας τροφίμων και όπου υπάρχουν ανεπτυγμένες εβραϊκές κοινότητες έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα τελευταία χρόνια στην αγορά πολυάριθμα τυποποιημένα και συσκευασμένα τρόφιμα με την ονομασία κοσέρ (=τελετουργικά αποδεκτό), δηλαδή κατάλληλα για κατανάλωση, σύμφωνα με τις επιταγές της Βίβλου ("Λευιτικόν", κεφ. 11, "Δευτερονόμιον", κεφ. 14 κ.ά.).
Τα βιβλικώς αυτά αποδεκτά τρόφιμα φέρουν την ένδειξη U, η οποία σημαίνει, ότι έχoυν πιστοποιηθή από την Ορθόδοξη Ένωση (Orthodox Union.)
Για παράδειγμα επιτρέπονται τα ψάρια με λέπια και πτερύγια, ενώ απαγορεύονται τα οστρακοειδή. Επιτρέπονται τα μηρυκαστικά με διχαλωτές οπλές, που έχουν όμως σφαγή με ειδικό τρόπο, ενώ απαγορεύονται τα ζώα που κυνηγούν ή είναι παμφάγα.
Eπάνω εικονίζεται το λογότυπο πρόσφατα ιδρυθείσας εταιρείας τροφοδοσίας φαγητών κοσέρ στην Αθήνα, η οποία λειτουργεί υπό την αυστηρή επιστασία ενός ραββίνου.
----------------------------------- (Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου