07 Ιανουαρίου 2009

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ;;;

ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ...ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ Η ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ;
ΑΝ ΟΧΙ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ;
ΑΝ ΝΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ;
-------------------------------------------------------------------
http://olympia.gr/

Ποιοί απειλούν τον Μάκη;

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιανουάριος 6, 2009

Η στοχοποίηση του Μάκη δεν σταματά στη χθεσινή αντιδικία με την ΥΠΕΞ κα Ντόρα Μπακογιάννη στο δελτίο ειδήσεων του Alter. Εάν, όπως λένε κάποιες περιρρέουσες φήμες, συγκροτούνται ομάδες αστυνομικών ερήμην της ηγεσίας για να δράσουν τύποις vigilante, αυτό δεν αποτελεί ανησυχία για τον δημοσιογράφο. Η δράση και οι αποκαλύψεις του επί εποχής Ρωμαίου και παραδικαστικού τον καθιστούν πιό οικείο στον χαμηλόβαθμο αστυνομικό. Το ίδιο και η στήριξη που είχε προσφέρει σε παρόμοια ομάδα “αυτοδικίας” που δρούσε εκτός υπηρεσίας και εξαρθρώθηκε προ 15ετίας.

Η ελεγχόμενη διαρροή περί επερχόμενου χτυπήματος εις βάρος δημοσιογράφου (από την ΕΥΠ) είναι πολύ πιο δεικτική, τη στιγμή μάλιστα που ο δημοσιογράφος δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την υπηρεσία από τις αποκαλύψεις του στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα“. Στην τρέχουσα συγκυρία, ο Μάκης βρίσκεται εκτός συστήματος γεγονός που τον καθιστά πιο ευάλωτο από κάποιους άλλους συναδέλφους του.

Εάν δε όπως αποκάλυψε ο Άρης Σπίνος στο χθεσινό δελτίο του Extra 3, στο ζοφερό σκηνικό εμπλέκεται ξένη υπηρεσία (υπερατλαντική), εκεί υπάρχει σαφής εξήγηση της οργής του προς την ΥΠΕΞ για τις σχέσεις της με τον Αμερικάνικο παράγοντα. Ο Τριανταφυλλόπουλος έχει πάρει σαφείς θέσεις σε σειρά γεγονότων, από τις Νατοϊκές επεμβάσεις εως το σχέδιο Ανάν, ενάντια στις πολιτικές της υπερδύναμης.

Ένα πολύ λεπτό σημείο, είναι η επαφή του με τη μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου και οι πληροφορίες που διαθέτει για παρακολούθηση της οικίας της ένα μήνα πριν το τραγικό συμβάν! Πληροφορίες που κάποιοι δεν θα ήθελαν να δουν το φως της δημοσιότητας.

Αν και η έλλειψη του Σωκράτη Γκιόλια είναι παραπάνω από εμφανής, το ειδικό βάρος του Τριανταφυλλόπουλου θα φανεί και στην έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας του τον ερχόμενο Μάρτιο, εξέλιξη που μάλλον ενοχλεί το εκδοτικό κατεστημένο.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: , , , , , | 14 σχόλια »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου