05 Ιανουαρίου 2009

ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΘΥΜΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!!!!!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ....
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΟΥΒΑΣ.......
ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ....ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ........
----------------------------------------------------------------------
http://press-gr.blogspot.com/

Πυροβόλησαν νεαρό αστυνομικό...

...τα ξημερώματα στα Εξάρχεια!
.
Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στον "Ερυθρό Σταυρό" υποβάλλεται ο νεαρός αστυνομικός που δέχθηκε δολοφονική επίθεση λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, στα Εξάρχεια.
Ο ένστολος πυροβολήθηκε στο θώρακα και τα πόδια και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός", μία από τις σφαίρες έχει διαπεράσει το ήπαρ, το στομάχι και το παχύ έντερο και καταβάλλεται προσπάθεια να αντιμετωπιστεί μικρής έκταση αιμοραγία. Οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο αστυνομικός θα διαφύγει τον κίνδυνο.
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, εντοπίστηκε ένα ύποπτο αυτοκίνητο στην οδό Νοταρά στα Εξάρχεια και φορτώνεται σε ειδικό γερανό, προκειμένου να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ η ευρύτερη περιοχή εξακολουθεί να παραμένει αποκλεισμένη, καθώς οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα πόρτα – πόρτα. Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση 72 άτομα.
Ο υπουργός Εσωτερικών βγαίνοντας από το νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός" προέβη σε μία σκληρή δήλωση κάνοντας λόγο για δολοφονική απόπειρα. "Εκείνοι που χτύπησαν τον αστυνομικό είχαν ως στόχο της Δημοκρατία και την ομαλότητα. Σύντομα θα αντιληφθούν ότι η Δημοκρατία είναι ισχυρή και η κοινωνία θωρακισμένη. Το ηθικό της Αστυνομίας και η προσήλωση στα δημοκρατική ιδεώδη είναι δεδομένα και δεν πρόκειται να τα θίξει καμία σφαίρα και κανένας δολοφόνος", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλόπουλος.
Πηγή:
http://www.skai.gr/
----------------------------------
(Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου