12 Φεβρουαρίου 2009

Η ΣΗΨΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.


-------------------------------------------------------------------------------------
http://olympia.gr/

Η λαμογιά: το προσοδοφόρο σπορ των πολιτικών παρασίτων

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Φεβρουαρίου 11, 2009

Πράγματι ο κ. Τσουκάτος είναι κυνικά ειλικρινής.
Ομολογεί ότι τα κόμματα είναι επιχειρήσεις εξαρτημένες οικονομικά από τους μεγάλους επιχειρηματίες. Δηλαδή το «σοσιαλιστικό» ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα χρηματοδοτούμενο από το μεγάλο κεφάλαιο…
Ο Τσουκάτος ομολογεί, έτσι ωμά: Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα, εξίσου δεξιό ( από το μεγάλο κεφάλαιο “τα πιάνει” και αυτό) και πουλάει ψέματα στο λαό, ότι δήθεν αγωνίζεται για τα προβλήματά του και την …απελευθέρωσή του!!!
Αυτό πράγματι είναι το ΠΑΣΟΚ: μια παρασιτική βδέλλα, η οποία ξεπλένει τις μίζες που παίρνει από τους υπερεθνικούς κολοσσούς με καταναλωτικές σάλτες περί «εκσυγχρονισμού», «προόδου» και «σοσιαλισμού».
Ένα δεξιό κόμμα, ακόμα πιο αποκρουστικό και ύπουλο από τα καθαρόαιμα, κλασσικά δεξιά κόμματα, τα οποία δεν κρύβουν, τουλάχιστον, το ταξικό τους πρόσωπο.
Η καθεστωτική πολιτική και οι πολιτικοί αποτελούν, σήμερα, ένα από τα μεγαλύτερα παράσιτα της κοινωνίας. Ένα παρασιτικό επάγγελμα πολύ κερδοφόρο. Πουλάνε ψέματα, περιφέρονται στις τηλεοπτικές πασαρέλες και τα πιάνουν αδρά από τους μεγαλοκαρχαρίες. Γι’ αυτό βλέπουμε τον σκανδαλώδη προκλητικό πλουτισμό πολλών από αυτά τα παράσιτα των επαγγελματιών ψευτών.
Και τη σκανδαλώδη παράκρουση της υποκριτικής απάτης τους. Να είναι έμμισθα πιόνια του μεγάλου κεφαλαίου, να τα πιάνουν από παντού και να σηκώνουν την γροθιά τους εναντίον του μεγάλου κεφαλαίου..
Από τα πλέον εμετικά και χυδαία παράσιτα είναι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Με σκανδαλώδη περιουσία που έκανε από την «πολιτική», με «αδήλωτα» κότερα, πανάκριβα τζιπ και διαμερίσματα στο εξωτερικό (τα ίδια τα στελέχη του τον κατηγορούν ανοικτά), μας το παίζει εχθρός του κεφαλαίου: Η υποκριτική αυθάδεια σε παράκρουση…
Η λαμογιά αποτελεί, σήμερα, το πιο προσοδοφόρο, παρασιτικό σπορ των πολιτικών απατεώνων κάθε χρώματος…
Η φωτό από το i-reporter

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Κανένα σχόλιο »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου