10 Μαρτίου 2009

Μαϊτρέγια και τα κέρατα του μαγότραγου!!!!!!!!

Μαϊτρέγια!!!!!
Λογοπαίγνιον της ελληνικής:Μαϊτρέγια=μάγος τράγος!!!!!!!!!
Μαϊτρέγια=ο Μάης τράγος!!!!!!!!!!!
Στην ύπαιθρο αν το πεις,θα σου πουν:"του Μάη σου τα κέρατα τα τράγια"!!!!!!!!
Η γνωστή "θεοκατασκευαστική βιομηχανία",συνεχίζει ακάθεκτη την παραγωγή!!!!!!
Που είσαι Καλόπουλε,να αναλάβεις το ξεσκέπασμα!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------
http://kostasxan.blogspot.com/2009/03/blog-post_7097.html

Ποιός είναι αυτός ο Μαϊτρέγια που θα δώσει απ' ευθείας τηλεοπτική συνέντευξη σε ολόκληρο τον κόσμο;

Τι γίνεται εδώ;

Εκπλήρωση

προφητειών;


Τηλεοπτική συνέντευξη: Κάποιο από τα μεγάλα Αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα ζήτησε να πάρει συνέντευξη από τον Μαϊτρέγια, ο οποίος δέχτηκε. Η συνέντευξη αυτή θα γίνει σε τόπο και χρόνο της επιλογής του, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα.
Σημαντική σημείωση: Το Share International ΔΕΝ θα γνωστοποιήσει από πριν την χρονική στιγμή της συνέντευξης. Μόλις έχουμε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτήν, θα εκδώσουμε μία έκτατη ανακοίνωση στην αρχική ιστοσελίδα μας.
Ημέρα της Αναγγελίας
Ο Μαϊτρέγια θα προσκληθεί από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για να μιλήσει απευθείας σε όλο τον κόσμο μέσω παγκόσμιας δορυφορικής σύνδεσης.

Σε αυτή την Ημέρα της Αναγγελίας, όσοι έχουν πρόσβαση, θα δουν το πρόσωπό του στην τηλεοπτική οθόνη. Η βιβλική ρήση «και όψεται αυτόν πάς οφθαλμός», θα πληρωθεί (πραγματοποιηθεί), με τον μόνο τρόπο με τον οποίο μπορεί να ολοκληρωθεί.
Θα δούμε το πρόσωπό του, αλλά δεν θα μιλήσει. Οι σκέψεις του, οι ιδέες του, η επίκλησή του προς την ανθρωπότητα για δικαιοσύνη, συμμοιρασιά, ειρήνη, και ορθές σχέσεις, θα μεταδοθεί σιωπηλά, με τηλεπάθεια. Ο καθένας από εμάς θα τον ακούσει ενδόμυχα, στην δική του γλώσσα. Με αυτό τον τρόπο θα ξανα-αναπαραστήσει σε παγκόσμια κλίμακα τα πραγματικά γεγονότα της Πεντηκοστής, που συνέβησαν 2000 χρόνια πριν.
Την ίδια στιγμή, η ενέργεια την οποία ενσαρκώνει η Χρηστική Αρχή, η ενέργεια της Αγάπης θα ρέει με τεράστια ισχύ στις καρδιές όλων των ανθρώπων. Έχει πει: «Θα είναι λες και αγκαλιάζω τον κόσμο όλο. Οι άνθρωποι θα το νοιώσουν και σωματικά ακόμα». Θα προκαλέσει, έτσι. μια διαισθητική, εγκάρδια ανταπόκριση στο μήνυμα του. Ταυτόχρονα, στο εξωτερικό, φυσικό πεδίο, θα πραγματοποιηθούν εκατοντάδες χιλιάδες θαυματουργές ιάσεις σε όλο τον πλανήτη. Με αυτούς τους τρεις τρόπους θα γνωρίσουμε ότι ο Μαϊτρέγια είναι ο Παγκόσμιος Δάσκαλος, για όλες τις ομάδες, για τις θρησκευόμενες και για τις μη-θρησκευόμενες, παρόμοια.
Η ανταπόκρισή μας σε αυτή την εμπειρία θα προσδιορίσει ολόκληρο το μέλλον αυτού του πλανήτη. Ο Μαϊτρέγια θα μας παρουσιάσει την εξής επιλογή: είτε συνεχίζουμε όπως είμαστε τώρα, με τους παλιούς, άπληστους, εγωιστικούς, ευδαιμονικά εφησυχασμένους τρόπους του παρελθόντος, με αποτέλεσμα τότε να αυτοκαταστραφούμε, είτε αποδεχόμαστε την αρχή της συμμοιρασιάς, αποδεχόμαστε ότι είμαστε ένα, και έτσι να ξεκινήσουμε την δημιουργία ενός πολιτισμού τέτοιου που αυτός ο κόσμος δεν έχει ποτέ μέχρι τώρα δει. Ο Μαϊτρέγια γνωρίζει ήδη την απάντησή μας. Έχει πει: «Η καρδιά μου, μου λέει την απάντησή σας, την εκλογή σας, και χαίρεται».
Το μέλλον
Με την έμπνευση και την καθοδήγηση του Μαϊτρέγια και των Δασκάλων, η ανθρωπότητα θα έχει την ευθύνη να οικοδομήσει ένα νέο πολιτισμό που θα εξασφαλίζει τα βασικά για μια βιώσιμη ζωή για τον καθένα τροφή, ρουχισμό, στέγαση, περίθαλψη υγείας και παιδεία. Η τεχνολογία θα κάνει προόδους πέρα από τις προσδοκίες και των πιο μεγάλων οραματιστών-μελλοντολόγων μας. Μορφές ενέργειας και μεταφορικά μέσα που δεν θα προξενούν καθόλου μόλυνση θα είναι διαθέσιμα σε όλους. Οι χειρωνακτικές εργασίες θα αυτοματοποιούνται όλο και περισσότερο. Οι αρρώστιες θα εξαλειφθούν. Και, ελευθερωμένοι από το φόβο της λιμοκτονίας, της οδύνης και της υλικής στέρησης, οι άνθρωποι παντού θα έχουν το χρόνο ν' ανακαλύψουν τα ταλέντα που είναι γεννημένοι για να εκφράσουν.
Από New World Order-Wake Up

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ Ο "ΜΑΙΤΡΕΓΙΑ",ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ(ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ) ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ!!
    ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΤΙΦΗΞ "ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ".ΟΠΟΥ,
    ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ=2+5+50+5+4+10+20+300+70+200=666!!!..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΡΝΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ",ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟ ΡΩΜΗ!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ VINTEO ΣΤΟ "YOUTUBE",ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠ'ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝ!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως σε πολλά site, blog κτλ αποδίδεται στα Ελληνικά ως ΜΑΙΤΡΑΓΙΑΣ που βγάζει κ αυτό 666

    ΑπάντησηΔιαγραφή