02 Απριλίου 2009

Έρχονται οι “Πεφωτισμένοι”!

Η ομάδα πίσω από τον «Κώδικα Da Vinci» επιστρέφει με την πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν.
Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο ρόλο του καθηγητή Ρόμπερτ Λάγκτον για να ανακαλύψει ακόμη μια φορά πως δυνάμεις που έχουν τις ρίζες τους στην αρχαιότητα δεν πρόκειται να σταματήσουν σε τίποτα, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους.
Σκηνοθετεί και πάλι ο Ρον Χάουαρντ, σε σενάριο Ντέιβιντ Κεπ & Ακίβα Γκόλντσμαν.
Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας
Βρισκόμαστε στη Γενεύη, στο φημισμένο ερευνητικό κέντρο Cern, το οποίο κλονίζεται από την δολοφονία ενός διακεκριμένου επιστήμονα. Όταν πάνω στο πτώμα αναγνωρίζεται ένα ξεχωριστό σύμβολο, ο διευθυντής του κέντρου καλεί τον καθηγητή ΡόμπερτΛάγκτον….
Όταν ο Λάνγκτον ανακαλύπτει στοιχεία που μαρτυρούν πως αναβιώνει μία αρχαία αδελφότητα, γνωστή ως οι Πεφωτισμένοι – η πιο ισχυρή μυστική οργάνωση που έδρασε ποτέ στην ιστορία – έρχεται αντιμέτωπος με τη θανάσιμη απειλή κατά του μεγαλύτερου εχθρού της μυστικής οργάνωσης: της Καθολικής Εκκλησίας. Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα, ο Λάνγκτον καταφθάνει στη Ρώμη όπου ενώνει τις δυνάμεις του με την Βιττόρια Βέτρα, μια όμορφη και αινιγματική Ιταλίδα επιστήμονα.
Εκεί και ενώ στο Βατικανό συνεδριάζει το Κονκλάβιο των Καρδιναλίων για να εκλέξει το νέο Πάπα, ο Λάνγκτον και η Βέτρα ξεκινούν ένα ασταμάτητο κυνηγητό μέσα σε σφραγισμένες κρύπτες, επικίνδυνες κατακόμβες, εγκαταλειμμένους ναούς, αναγεννησιακά μνημεία και ακόμη και μέσα στα έγκατα του πιο κρυφού τάφου πάνω στη γη, ακολουθώντας τα 400-ετών ίχνη αρχαίων συμβόλων που αποτελούν τη μόνη ελπίδα σωτηρίας για το Βατικανό.
Μπείτε τώρα στο επίσημο site της ταινίας Για να περιηγηθείτε στα άδυτα του Βατικανού και σε μερικές από τις ωραιότερες τοποθεσίες της Ρώμης για να ανακαλύψετε τα μυστικά στα χνάρια των Πεφωτισμένων:
Δείτε το: http://www.angelsanddemons.com/site/entry.php#video
http://www.angelsanddemons.com/
Πληροφορίες:
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΡΟΝ ΧΑΟΥΑΡΝΤ
ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΚΕΠ, ΑΚΙΒΑ ΓΚΟΛΝΤΣΜΑΝ
ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ BEST SELLER ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ‘ΚΩΔΙΚΑΣ DA VINCI’ ΝΤΑΝ ΜΠΡΑΟΥΝ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΠΡΑΪΑΝ ΓΚΡΕΪΖΕΡ, ΡΟΝ ΧΑΟΥΑΡΝΤ, ΤΖΟΝ ΚΑΛΛΕΪ
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ, ΓΙΟΥΑΝ ΜΑΚΓΚΡΕΓΚΟΡ, ΑΓΙΕΛΕΤ ΖΥΡΕΡ ΠΙΕΡΦΡΑΝΤΣΕΣΚΟ ΦΑΒΙΝΟ, ΝΙΚΟΛΑΪ ΛΙ ΚΑΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 13 ΜΑΪΟΥ 2009
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λιβάνη.
Το soundtrack της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις αρχές Μαΐου από τη Sony Music.
Πηγή:
http://www.cosmo.gr/Cinema/Hellas/235230.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου