24 Ιουνίου 2009

Τελικά τι ρόλο παίζει η Ντόρα Κούβελα-Μπακογιάννη-Μητσοτάκη;

Το μυστικό της διέλευσης του αεροπλάνου με το διακριτικό «Μακεδονία»


ΠΗΓΗ: http://ww w.zougla.gr/news.php?id=48364

Απομακρύνθηκε από την θέση της Διευθύντρι

ας Αερομεταφορών της Υπηρεσίας Πολ

ιτικής Αεροπορίας, κατόπιν αποφάσεως του προϊσταμένου της Διοίκησης τ

ης ΥΠΑ Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, διότι εξετέλεσε τις εντολές του

Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Μεταφορών ως όφειλε.

Η υπόθεση αυτή, που θυμίζει σκοτεινή ιστορία του Κάφκα, αφορά την Πολυτίμη Κανέλλου, επικεφαλής της Διευθύνσεως Αερομεταφορών, η οποία με δύο έγγραφα, το ένα από το Υπουργείο Εξωτερικών με ημερομηνία 15 Ιουνίου του 2009 και το άλλο από το Υπουργείο Μεταφορών

της 16ης του ιδίου μηνός, κλήθηκε να εκδώσει ειδική άδεια υπερπτήσης στο κυβερνητικό αεροσκάφος της ΠΓΔΜ, που θα μεταφέρει στην Κέρκυρα και στην Σύνοδο του ΟΑΣΕ, της οποίας αυτήν την περίοδο προεδρεύει η Ελλάδα, τον Υπουργό Εξωτερικών της γειτονικής χώρας, κ. Αντόνιο Μιλόσοσκι.

Η Πολυτίμη Κανέλ λου, ενεργώντας κατά τον νόμο και τις πάγιες διαδικασίες, εξέ δωσε την άδεια, η οποία σημειωτέον εκδίδεται κατ’ εξαίρεση και λόγ ω της συνάντησης της Κέρκυρας. Η «zougla.gr» δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα όλη την επίσημη αλληλογραφία μεταξύ του Ελληνικο ύ Γραφείου Συνδέσμου στα Σκόπια (Ελληνική Πρεσβεία), το Υπουργείο Εξωτερικών της FYROM, και μεταξύ της ΥΠΑ και των Υπουργείων Εξωτερικών και Μεταφορών της Ελλάδας. Στα έγγραφα αυτά τα δύο ελληνικά Υπουργεία, αφενός καλούν την ΥΠΑ να εκδώσει την άδεια και αφετέρου επισημαίνουν πως δεν υπάρχει αντ ίρρηση (πολιτική προφανώς) για την έκδοσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου