09 Ιουνίου 2009

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΔΙΟΤΙ...

Μια και πέρασε το..."άγιο...ψέμα" και δεν κουτσούλησε...
Επαναδημοσίευση

http://eineken.pblogs.gr/2009/06/467477.html
Αναδημοσίευση

* ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ !!! *

Άρθρο σκεπτόμενων πλέον Ελλήνων.

Ο χριστιανισμός πνέει τα λοίσθια.

Όταν διαβάσετε το παρόν άρθρο, του αναγνώστη με το ψευδώνυμο "Ιουλιανός", πηγαίνετε και στον κάτω σύνδεσμο για

ένα τελικό χτύπημα στους γλοιώδεις δολοφόνους του έθνους μας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΩΡΑ !!!

http://www.geocities.com/infroussos/yehoshua2.html

Όταν στην μέση ηλικία, μου προέκυψε η ανάγκη να ερευνήσω και πάλι την θρησκεία την «δική μας» φυσικά την ορθοδοξία- μετά από 5 χρόνια μελέτης και ενώ είχα ξεκινήσει με θετική προσέγγιση, κατέληξα στο εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Και ξαφνικά διαπίστωσα γύρω μου, ότι στο ίδιο με εμένα συμπέρασμα , ανεξάρτητα με εμένα, είχαν καταλήξει και όσοι είχαν μελετήσει και αυτοί τις «άγιες γραφές».

Οι υπόλοιποι, οι οποίοι συνέχισαν να λένε ότι ο χριστιανισμός είναι κάτι καλό ή άκακο ή αδιάφορο, ήταν απλά αυτοί οι οποίοι δεν είχαν ΙΔΕΑ τι γράφουν οι 'άγιες γραφές', αλλά ούτε ήθελαν να μάθουν.

Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος. Δεν πρόκειται ποτέ να πω κάτι αρνητικό για τον βουδισμό, ινδουισμό, σιντοισμό, κλπ.

Μελετώντας τον χριστιανισμό μου λύθηκαν όλες οι απορίες σχετικά με το θέμα της διαφοράς της οπισθοδρομικής σημερινής Ελλάδας από τις πολιτισμένες χώρες (γιατί άραγε οι ξένοι είναι πιο οργανωμένοι, δίκαιοι, αξιοκρατικοί, απλοί, αγαπούν τη γνώση, περισσότερη δημοκρατία, όχι οχλοκρατία, καθόλου σχεδόν διαφθορά, τέχνες, επιστήμες, γράμματα, κλπ, κλπ.; ). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ή ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΕΣ ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο, η Πορτογαλία, η Αυστρία, η Τσεχία, η Σλοβακία, η Δανία, η Φινλανδία, κλπ.,κλπ.. ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ' ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ. Όλα ξεκινούν από το μυαλό μας, από την παιδεία. Εκεί η παιδεία είναι ανεξάρτητη! Δεν μαθαίνουν άγιος ο θεός , άγιος ισχυρός, και έχει ο θεός, κλπ. Μαθαίνουν την ΛΟΓΙΚΗ ΝΟΗΣΗ, ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ , όχι τις ασυνάρτητες αηδίες κάποιου αρρωστημένου εγκέφαλου.

Το παρόν το αφιερώνω σε όλους τους φίλους και...
Η συνέχεια
εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου