15 Ιουνίου 2009

Εδώ η Ελλάδα ξανακαίγεται και κάνουν...οικονομία!Οι κλέφτες!

Τι μας θυμίζει αυτή η ηλίθια "δικαιολογία",περί...οικονομίας;
Αυτό που είχε πει ο Αβέρωφ το 1974 στην εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο."Τα Φάντομ μόλις τα είχαμε παραλάβει...ήταν καινούργια.Δεν μπορούσαμε να τα...χρησιμοποιήσουμε"...!


Ο ΕΝΑΣ κάνει Βόλτες με Υπηρεσιακά Αυτοκίνητα και ο ΑΛΛΟΣ "Οικονομία" στα Ελικόπτερα.

http://spyth.blogspot.com/

Την ώρα που ο Κοντοκώστας κάνει βόλτες την κόρη του με Υπηρεσιακό JEEP όπως καταγγέλλουν επώνυμα συνδικαλιστές (μόνιμοι) στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και διαβάζετε παρακάτω...

Την ίδια ώρα που οι πυρκαγιές είναι σε έξαρση

ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών Μαρκογιαννάκης λέει ότι
ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ
για ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
Εδώ ο Κόσμος ΚΑΙΓΕΤΑΙ και ο Υπουργός...........
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ 2007 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΑΝ !!!

Εγώ λέω....
ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.....
ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ....
-
Υπερεργασία και "Ειρωνεία" για τους Εργαζόμενους του Π.Σ.

Ως γνωστόν εδώ και δύο ημέρες μπήκαμε και το καταλάβαμε για τα καλά στην αντιπυρική περίοδο και τα προβλήματα της κατά τα άλλα "ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ" άρχισαν.

1. Ελικόπτερα που θα έπρεπε να υπάρχουν από τις 1 Μαΐου στην διάθεση του Π.Σ. δεν υπάρχουν ακόμα και μόλις σήμερα και μετά από τις καταγγελίες των συνδικαλιστικών φορέων των συναδέλφων μονίμων και την κατακραυγή από τα ΜΜΕ, ανακοινώθηκε ότι εντός των ημερών θα τεθούν σε διάθεση 2-3 ελικόπτερα επιπλέον.
2. Εξοπλισμό δασοπυρόσβεσης οι μόνιμοι συνάδελφοι δεν έχουν εδώ και χρόνια, εμείς.... ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ALPHA BANK γιατί από την Πολιτεία ακόμα θα περιμέναμε.
3. Υπάρχουν καταγγελίες από όλη την Ελλάδα ότι πολλά οχήματα μπαίνουν σε ακινησία λόγο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ και ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ. Κάποιοι μάλλον δεν κατάλαβαν ακόμα ότι έχουμε καλοκαίρι.
4. Κυριακές και Αργίες έχει γίνει "σύμβαση" μεταξύ του Πυροσβεστικού Σώματος και του Θεού ( ο μόνος Βοηθός μας ) να μην έχουμε φωτιές αυτές τις ημέρες και έτσι οι περισσότεροι συνάδελφοι (συμβασιούχοι) σε σταθμούς ανά την Ελλάδα δεν εργάζονται οπότε μην περιμένετε να δείτε περιπολικά του Π.Σ στα Δάση.
5. Συνάδελφοι καταγγέλλουν ότι είναι 35 και πλέον ώρες σε συμβάντα με την ΚΟΠΩΣΗ και την ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ να είναι από τα κυριότερα προβλήματα αφού κανείς δεν μεριμνά για την αλλαγή τους με την επόμενη βάρδια (να εύχονται μόνο αυτοί οι κύριοι υπεύθυνοι να μην έχουμε τίποτα δυσάρεστα γιατί τότε .....) και κανείς δεν φέρνει ΤΡΟΦΟ δηλ. ΤΡΟΦΗ και ΝΕΡΟ στους εργαζόμενους. Αναγκαστικά όσοι έχουν χρήματα και το λέω αυτό γιατί μόλις προχτές πληγωθήκαμε, αγοράζουν φαγητό και νερό με δικά τους έξοδα.
6. Κάποιοι κομπλεξικοί "υπεύθυνοι" αξιωματικοί όταν τους αναφέρουν τα παραπάνω απαντάνε με ύφος 1000 καρδιναλίων.... "ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑ" και πάρα πολλά άλλα που ντρέπομαι ακόμα και να τα γράψω.

Για να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ όλα αυτά και πολλά άλλα ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό.
Για να μην έχουμε ένα ΝΕΟ 2007.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιοι πρέπει να πάρουν γενναίες και άμεσες αποφάσεις.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ;;;;

1 σχόλιο:

  1. Είναι δυνατόν Φίλε μου, άνθρωποι με συμφέροντα οικοδομικά να κάνουν κάτι;

    Αν δεν πάρει ο κόσμος την κατάσταση στα χέρια του θα έχουμε μια από τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή