18 Ιουλίου 2009

Προοδεύει η εκ των έσω κατάληψη,μέσω των..."λαθρομεταναστών"!

«Σαν κάτοικοι της χώρας σας, έχουμε κι' εμείς τα δικαιώματά μας...»: (από την ανακοίνωση των Σόρος-Αφγανών)
Τα ψέματα της προπαγάνδας και η πραγματικότητα.

Σπύρος Χατζάρας

«H Ελλάδα πρέπει να καταλάβει ότι δεν υπάρχουν μόνο τα περιφερειακά ζητήματα, αλλά και άλλα, στα οποία πρέπει να εμπλακεί, δηλαδή το Αφγανιστάν αλλά και τη Μέση Ανατολή».
Daniel Speckhard Κέντρο Woodrow Wilson της Ουάσιγκτον 30 Μαρτίου 2009
Αναφερόμενος στην κατάσταση στο Αφγανιστάν, που αποτελεί προτεραιότητα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ,ο αμερικανός πρέσβης σημείωσε ότι «αφορά άμεσα και την Ελλάδα» καθώς 25 χιλιάδες Αφγανοί λαθρομετανάστες εισήλθαν πέρυσι παράνομα στη χώρα μας, σε σύνολο 140 χιλιάδων.

«Για να υπάρξουν αποτελέσματα, πρέπει να διαθέτουμε επαρκή αριθμό στρατιωτών. Δεν με ενδιαφέρει αν οι επιπλέον στρατιώτες θα είναι Βρετανοί, Αμερικανοί ή Αφγανοί, αλλά πρέπει να ενισχυθούμε αν πραγματικά επιθυμούμε την επίτευξη του στόχου», στρατηγός Ντάνατ 14 Ιουλίου 2009.

Ο Δανιήλ, ο Αμερικανός πρέσβης, εξήγησε με τις δηλώσεις του την δράση των επαγγελματιών υποστηρικτών των λαθρομεταναστών. Η Ελλάδα πρέπει να αναλάβει το μερίδιο της στον πόλεμο. Η περίθαλψη των προσφύγων είναι ένα από αυτά. Βέβαια πρέπει να στείλουμε και στρατιώτες.

Οι Αφγανοί , είναι ένα υπέροχος και βασανισμένος λαός. Πάνω από 7.000.000 είναι οι νεκροί της αμερικάνικης εισβολής. Αν υπολογίσουμε τη σοβιετική εισβολή και τη δράση της «κατάρας των Ταλιμπάν», που έριξαν πάνω στους Αφγανούς, οι «περιούσιοι Τραπεζίτες» μεσω Cia και Σαουδικής Αραβίας, τότε το μαρτυρολόγιο ξεπερνάει τα 12.000.000 χαμένες ψυχές τα τελευταία 25 χρόνια. Είναι μια πραγματική γενοκτονία και ένα πραγματικό «ολοκαύτωμα» για το οποίο δεν μιλάει το Χόλυγουντ.

Οι υπεύθυνοι της γενοκτονίας κατά του αφγανικού λαού, βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ριάντ. Αυτοί δίνουν τις εντολές την για τον βομβαρδισμό των σπιτιών, και τις δολοφονίες των αμάχων.
Το κύμα της προσφυγιάς από το Αφγανιστάν, το προκάλεσε η αμερικανική εισβολή, οι βομβαρδισμοί και οι συγκρούσεις με τους «Ταλιμπάν του Μωυσή ».

Επομένως ηθικά υπεύθυνοι για την περίθαλψη των προσφύγων είναι οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι Τραπεζίτες. Ο καταυλισμός των αφγανών προσφύγων δεν έπρεπε να βρίσκεται στην Πάτρα, αλλά στον περίβολο της αμερικανικής πρεσβείας, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας στην Αθήνα.
Αντί λοιπόν να έχουμε καθημερινές διαδηλώσεις μπροστά στην αμερικανική πρεσβεία με τη συμμετοχή και των «κατ' επάγγελμα αντι-ρατσιστών» για να δεχθούν
τους αφγανούς στις ΗΠΑ, έχουμε καταλήψεις των ελεύθερων χώρων στις ελληνικές πόλεις, και επιθέσεις κατά των Ελλήνων πολιτών.

Οι οργανωμένοι Αφγανοί «πρόσφυγες» στη χώρα μας, είναι μια ειδική κατηγορία, που έχει «ειδικές σχέσεις» με τη μαφία, το βαθύ κράτος στην Τουρκία και τις αμερικανικές «ειδικές υπηρεσίες».

Είναι τα «μουλάρια», που μεταφέρουν το προϊόν του ΝΑΤΟ ,την ηρωίνη, στην Τουρκία, από όπου γίνεται το παγκόσμιο «Ντιλίβερι». Η αμοιβή για τη μεταφορά της ηρωίνης καλύπτει τα έξοδα για την διευκόλυνση του περάσματος στην Ελλάδα.
Δεν είναι «κάτοικοι της χώρας μας» είναι εισβολείς. Και σαν τέτοιοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Αντίθετα. Επειδή είναι εισβολείς ,είναι εχθροί της ελληνικής κοινωνίας, που χρηματοδοτεί από το υστέρημα της και το έλλειμμα των Ταμείων τη δωρεάν τους περίθαλψη.
Μετά τη συγκέντρωση των κατοίκων στην Πλατεία Αττικής, οι άνθρωποι του Σόρος
Στην Αθήνα εξέδωσαν ανακοίνωση με την κουκούλα των «αγανακτισμένων Αφγανών», στην οποία λένε:
«...Οι φασίστες συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Αττικής στις 7.30 μμ και ομάδα που φορούσε κράνη επιτέθηκε με τυφλό μίσος κρατώντας ξύλα ενάντια σε κάθε (λαθρο)μετανάστη και (λαθρο)μετανάστρια που έβρισκε μπροστά της, παιδιά, γυναίκες ηλικιωμένους κάθε εθνικότητας...».

Επειδή καλύψαμε δημοσιογραφικά και τηλεοπτικά τη συγκέντρωση, αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα. Δεν υπήρξε καμία επίθεση. Μαζεύτηκαν 350-400 τρομοκρατημένοι κάτοικοι, που δεν ήθελαν να φανούν τα πρόσωπά τους γιατί φοβόντουσαν ότι τα «τάγματα εφόδου» του Σόρος θα τους έκαιγαν τα σπίτια. Η συγκέντρωση δεν στρεφόταν κατά των λαθρομετανάστών , αλλά κατά της πολιτικής της κυβέρνησης.

Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί οι λαθρομετανάστες δεν συγκεντρώνονται στις πλατείες στην Εκάλη, την Κηφισιά, και το Παλαιό Ψυχικό, αλλά στην Πλατεία Αττικής και τον Άγιο Παντελεήμονα;

"...Από την επιχείρηση τραυματίσθηκαν αρκετοί, ενώ άλλοι φοβισμένοι απομακρύνθηκαν από την Πλατεία κυνηγημένοι από τους φασίστες. Όλα αυτά συνέβηκαν ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονταν στο χώρο και έβλεπαν τα γεγονότα χωρίς να παρεμβαίνουν..." λέει η «Αφγανική Κοινότητα». Και αυτό είναι απολύτως ψευδές.

Η ανακοίνωση των κατ' επάγγελμα υποστηρικτών των λαθρομεταναστών που βγήκε με την κουκουλα «Αφγανική Κοινότητα» προσθέτει,

"...Εμείς ήρθαμε στην Ελλάδα για να γλιτώσουμε την ζωή μας από το πόλεμο και την κατοχή στη χώρα μας. Για αυτό θέλουμε ανθρώπινη μεταχείριση και όχι ρατσιστικές επιθέσεις και επιχειρήσεις σκούπα από την Αστυνομία. Θέλουμε άσυλο και στέγη για να ζήσουν ανθρώπινα οι φτωχές οικογένειες και τα παιδιά που φτάσανε εδώ με χίλια βάσανα. Εμείς θέλουμε να φύγουν όλοι οι στρατοί του ΝΑΤΟ από το Αφγανιστάν, να σταματήσει η κατοχή, οι σφαγές και η καταλήστευση του λαού μας για να μην αναγκαζόμαστε να φεύγουμε. Ζητάμε την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού για να σταματήσουν τα ρατσιστικά πογκρόμ σε βάρος των μεταναστών. Σαν κάτοικοι της χώρας σας, έχουμε κι' εμείς τα δικαιώματά μας..."

Επομένως γιατί δεν ζητούν άσυλο από τις Ηνωμένες Πολιτείες;

Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου