07 Αυγούστου 2009

Το Δ.Ν.Τ. προκαλεί θέλοντας να τους ξελασπώσει!Προκαλούμε κι εμείς!

Η επιστροφή στο Μεσαίωνα...Αλλά η πουστιά του θέματος είναι ότι έβαλαν το Δ.Ν.Τ. να αποφασίσει ποιούς θα στοχεύσουν για...την ανάκαμψη!
-"Πες το εσύ,για να μην μας πάρουν εμάς γ@...@ς"!
Τους απαντάμε με μια ερώτηση:Κλάνει ο πεθαμένος;
Όσο για προτάσεις εξεύρεσης των χρημάτων,τους λέμε:
ΚΑΤΑΣΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.,των πραγματικών ιδιοκτητών της Ελλάδας.Φτάνει και περισσεύει να ξεχρεωθούμε και να μας μείνουν και ρέστα,
κάπου 100.000 γιούρο στην τσέπη κάθε Έλληνα!
Τώρα,αν οι συμπατριώτες Έλληνες που επιμένουν να υποστηρίζουν τους δυνάστες τους,δεν ξεστραβώνονται,τότε ας πληρώσουν αυτοί αντί για τους ρασοφόρους!
Έτσι για να αποδείξουν στην πράξη ότι είναι καλοί χριστιανοί!Μπορεί τότε να...πάμε κι εμείς να τους ανάψουμε καμιά λαμπάδα για την ψυχή τους!

Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ!Αθήνα 7/8/2009Προκαλούν και πάλι οι νεοφιλελεύθεροι «φωστήρες» του ΔΝΤ στην έκθεση τους για την Ελλάδα. Συνεχίζοντας τις ίδιες αδιέξοδες νεοφιλελεύθερες συμβουλές που οδήγησαν στην υπανάπτυξη και την κρίση, προς δόξαν της πρωτοφανούς συσσώρευσης κεφαλαίων και υπερκερδών, ζήτησαν αύξηση των εμμέσων φόρων και μείωση των αμέσων, ώστε να γίνει ακόμη πιο άδικη και αντιλαϊκή η φορολογία. Εξωφρενική είναι και η θέση να καταργηθούν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, που χρησιμοποιούνται από τους μισθωτούς για άκρως απαραίτητες ανάγκες( π.χ. για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης τον χειμώνα). Να σημειώσουμε ότι ακόμη και οι Γερμανοί κατακτητές στην Κατοχή έδιναν το δώρο Χριστουγέννων, έστω και σε πληθωρικό χαρτονόμισμα!Ο πανικός που κατέλαβε τους νεοφιλελεύθερους του ΔΝΤ από την χρεωκοπία του δικού τους μοντέλου που εφαρμόζεται εδώ και τρείς δεκαετίες, τους οδηγεί σε σκληρότατες και άδικες αντιλαϊκές προτάσεις, ώστε τα πλατειά λαϊκά στρώματα να πληρώσουν τα σπασμένα της δικής τους πολιτικής.Την ίδια στιγμή, στις ΗΠΑ βγαίνουν επίσημες καταγγελίες, από τον Γενικό Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης Α.Κουόμο, ότι οι μεγαλοτραπεζίτες των ΗΠΑ ξεπέρασαν κάθε όριο προκλητικότητας και θράσους. Χρησιμοποιούν τα χρήματα, που τους έδωσε η κυβέρνηση των ΗΠΑ για να «σώσουν» τις χρεωκοπημένες Τράπεζες τους, παρέχοντας τεράστια «bonus» στα διευθυντικά και άλλα στελέχη. Μερικές Τράπεζες έδωσαν σαν δώρα τα μισά από τα χρήματα που πήραν σαν κρατική ενίσχυση!Οι προκλητικές θέσεις του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία δείχνουν και το πόσο ολέθρια είναι η στρατηγική αντίληψη της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας ότι «η Ελλάς ανήκει εις την Δύσιν». Χρειάζεται απεμπλοκή της χώρας από τον ζουρλομανδύα του Συμφώνου Σταθερότητας και της ΟΝΕ για να εφαρμοστεί μια άλλη πολιτική παραγωγικής ανάπτυξης σε όφελος του λαού και του τόπου. Ο ραγιαδισμός και η τυφλή προσκόλληση στα νεοφιλελεύθερα δόγματα οδηγεί συνεχώς σε επιδείνωση της κατάστασης και τελικά στην καταστροφή!ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΚΚΙinfo@dikki.org press@dikki.org
http://www.dikki.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου