05 Σεπτεμβρίου 2009

Αυτές οι δυο γυναίκες θα πεθάνουν!

Ίδιες θρησκευτικές αιρέσεις προερχόμενες και οι δύο από τον Ιουδαϊσμό,τη...θρησκεία του Αβραάμ!Και οι δύο αυτές αιρέσεις επικαλούνται ως πατριάρχη τους τον...Αβραάμ!
Προς τι,λοιπόν,το...ξάφνιασμά σας;Τερατώδης η μία,τερατώδης και η άλλη.Του Γιαχβέ η μία.του...Αλλάχ η άλλη.Μόνο που η λέξη Αλλάχ,πάει να πει "θεός"!
Ένας ο θεός,ένας ο γυιός του η μία,ένας ο θεός,ένας ο προφήτης η άλλη!

«Επειδή μερικοί συνελήφθησαν (αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάπτισμα)
διακατεχόμενοι από την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων, να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν τον φιλάν­θρωπο (βιβλικό) θεό (μας)... Αυτοί θα υποβληθούν στην αντί­­στοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιεί­κει­ας (!) αν επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων, θα υποβλη­θούν στην έσχατη των ποινών. Αν δεν έχουν αξιωθεί ακόμα το σεβαστό βάπτισμα, θα πρέπει να παρου­σιαστούν στις ιερότατες εκκλησίες μας, μαζί με τις συζύγους και τα παιδία τους και μαζί με όλους του οίκου τους, για να διδαχθούν την αληθινή πίστη των χριστιανών. Αφού διδαχθούν και αποβάλουν την πλάνη που τους διακατείχε προηγουμένως, θα πρέπει να ζητήσουν το σωτήριο βάπτισμα. Διαφορετικά ας γνω­ρί­ζουν ότι αν παραμελήσουν να το κάνουν (να ζητήσουν δηλαδή μόνοι τους το σωτήριο βάπτισμα!) δεν θα έχουν κανένα πολιτικό δικαίωμα, ούτε θα τους επιτραπεί να είναι ιδιοκτήτες περιούσιας, ούτε κινητής, ούτε ακίνητης. θα τουσ αφαιρεθουν τα παντα και θα εγκαταλειφθούν στην ένδεια και επιπλέον, θα υποβληθούν στις έσχατες τιμωρίες. Θα παρεμποδίσουμε δε κάθε μάθημα (κλείσιμο σχολών!), που διδάσκεται από όσους πάσχουν από την νό­σο και την μανία (μάθησης!) των ανόσιων Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν, να μη μπορούν πια να διαφθείρουν της ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες. Αν (λοιπόν) φανεί κάποιος τέτοιος άν­θρω­πος και δεν τρέξει στις εκκλησίες μας, μαζί με όλους τους συγγενείς και τους οικείους του, θα τιμω­ρηθεί με τις προαναφερθείσες ποινές.
ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10.10

Αυτές οι δυο γυναίκες θα πεθάνουν!

…δικαιοσύνη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Αν δεν αλλαξοπιστήσουν, θα θανατωθούν! They will be put to death because they changed their religion!
Σεπτεμβρίου 2nd, 2009
GR: (Scroll down for the English text)
Αυτές οι δυο γυναίκες θα πεθάνουν!
Μεργιέμ Ρόσταμπουρ και Μερζιέχ Εσμεϊλαμπάντ, καταδικασμένες σε θάνατο επειδή έγιναν χριστιανές
Στο Ιράν, η 27χρονη Μεργιέμ (Μαρία) Ρόσταμπουρ και η 30χρονη Μαρζιέχ Εσμεϊλαμπάντ θα πεθάνουν με το αιτιολογικό της αλλαγής θρησκεύματος.
1 Σεπτεμβρίου 2009
Στο Ιράν, η 27χρονη Μεργιέμ (Μαρία) Ρόσταμπουρ και η 30χρονη Μαρζιέχ Εσμεϊλαμπάντ θα πεθάνουν επειδή άλλαξαν θρήσκευμα.
Σύμφωνα με την είδηση της εφημερίδας Bild, στο Ιράν, δύο γυναίκες καταδικάστηκαν σε θάνατο με την κατηγορία ότι έγιναν χριστιανές.
Η Meryem και η Marziah που κρατούνται σε φυλακή της Τεχεράνης μαστιγώνονται κάθε φορά που ο ιμάμης καλεί για προσευχή τους πιστούς μουσουλμάνους, ταπεινώνονται και τιμωρούνται με στέρηση τροφής και νερού.
Συνελήφθηκαν στις 5 Μαρτίου όταν έγινε έφοδος στο σπίτι τους και βρέθηκε εκεί η Καινή Διαθήκη. Η υπερασπιστής...

συνέχεια στην πηγή...


Υ.Γ.
Είναι όμως έτσι τα πράγματα;
Στην Περσία(Ιράν),βρίσκεται η πόλη Ανί,μια αρμενική πόλη της παλιάς Μεγάλης Αρμενίας,η οποία σήμερα βρίσκεται εντός των συνόρων της Περσίας.Στην πόλη αυτή υπάρχουν σήμερα 1000 και μία αρμένικες χριστιανικές εκκλησίες!!!
Αλλά και σε άλλες πόλεις της Περσίας υπάρχουν χριστιανοί και λειτουργούν χριστιανικές εκκλησίες!
Δεν είναι περίεργο,τη στιγμή που υπάρχουν χιλιάδες χριστιανοί στο Ιράν,να συλλαμβάνουν δύο γυναίκες τάχα γιατί είχαν στο σπίτι τους τη...βίβλο;Όσο για τις..."πληροφορίες" για μαστιγώματα,ποιός έχει πρόσβαση και βλέπει;
Εδώ,λοιπόν,έχουμε μια ενδεχόμενη προβοκάτσια,που στόχο έχει να προετοιμάσει την παγκόσμια χριστιανική κοινή γνώμη για την επερχόμενη επίθεση του Ισραήλ εναντίον στόχων του Ιράν!

2 σχόλια:

  1. Το πρόβλημα είναι ότι οι δυο γυναίκες δεν είναι από την αρχή χριστιανές αλλά το ότι πριν ΗΤΑΝ μουσουλμάνες... Για ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ είναι στη φυλακή και βασανίζονται... Αν επρόκειτο για προβοκάτσια από το Ισραήλ θα είχε βουΐξει ο τόπος... Ακούς εσύ τίποτα από τα διεθνή ΜΜΕ; Μη βγάζουμε από τπο μυαλό μας ιστορίες πάνω στα βάσανα των άλλων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπαραστεκόμαστε αληθινά στο δράμα των δύο γυναικών.Μακρυά από μας κάθε υπόνοια.Θεωρούμε ότι κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να πρεσβεύει ό,τι θέλει!
    Αλλά,μήπως σου διαφεύγει κάτι;Μήπως παραβλέπεις αυτά που γράφει ο Ιουστινιάνειος Κώδιξ;Μήπως κάνεις πως δεν γνωρίζεις τις σφαγές των χριστιανών εναντίον των Ελλήνων και μάλιστα;Μήπως ξεχνάς την ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ;Μήπως έχεις διαβάσει τις τιμωρίες όσων χριστιανών επί Νέας Ρώμης,γίνονταν...αιρετικοί;
    Αλλά,μήπως δεν τιμάτε εσείς οι χριστιανοί ως "άγιο" τον Μερκούριο,τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ του Ιουλιανού;Μήπως εσείς δεν ονομάζετε τον Μέγα αυτόν Ιουλιανό...ΑΠΟΣΤΑΤΗ και ΠΑΡΑΒΑΤΗ;
    Δες το σχετικό με τον..."άγιο" δολοφόνο σας:
    http://alfeiospotamos.blogspot.com/2009/02/blog-post_3571.html
    Για διάβασε τι γράφουν οι "δικοί" σου "πατέρες" υπέρ του δολοφόνου "αγίου" σας!
    Οπότε είσαστε οι τελευταίοι που δικαιούστε να ομιλείτε για ελευθερία..."πίστης" και βασανισμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή