11 Οκτωβρίου 2009

Λερούνης.Στείλαμε μήνυμα στον ιστοχώρο του Πρωθυπουργού και μας απάντησαν άμεσα!

Στείλαμε σήμερα στον Πρωθυπουργό και ΥΠ.ΕΞ. το παρακάτω μήνυμα,
στην ιστοσελίδα του...
Παπανδρέου Γεώργιος
---- Original Message -----
Sent: Sunday, October 11, 2009 3:43 PM
Subject: Επικοινωνία με τους πολίτες

Κύριε Πρωθυπουργέ και Υπ.Εξ. Σας συγχαίρουμε για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως Πρωθυπουργού και Υπουργού Εξωτερικών της Πατρίδας μας. Η αιχμηρή και δεικτική γλώσσα που χρησιμοποιούμε δεν έχει να κάνει απαραίτητα με πρόσωπα.Πάνω από όλα έχει να κάνει με την αναλγησία αυτού του κράτους,την εγκατάλειψη κάθε Έλληνα στη μοίρα του.Κάτι που έχει φτάσει στα όρια της αντοχής κάθε Πολίτη αυτής της χώρας.Παράδειγμα,σήμερα στην Ολυμπία,σας πλησίασε ένας συνέλληνας και σας ενεχείρησε φάκελο με φωτογραφίες της οικογένειάς του που κάηκε στην πυρκαγιά του 2007.Μπορείτε να αισθανθείτε την ψυχική του οδύνη;Μπορείτε να νοιώσετε την κατάντια του,να φτάσει στο σημείο να ζητήσει από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της Πατρίδας,να μεσολαβήσει ώστε να δικαιωθεί;! Κύριε Πρωθυπουργέ.Σας ικετεύουμε,φθάνουμε κι εμείς σε αυτή την κατάσταση,γιατί μετά από ένα μήνα που έχει απαχθεί ο Αθανάσιος Λερούνης,απεγνωσμένα περιμένουμε κάποια ενέργεια του κράτους που να δείχνει ότι υπάρχει ελπίδα απελευθέρωσής του!

Λερούνης.Συνεχίζεται η πλήρης αδιαφορία του ΥΠ.ΕΞ. και του ΥΠ.ΠΟ.Η ατυχία να είσαι Έλληνας! http://alfeiospotamos.blogspot.com/2009/10/blog-post_9037.html

Ομολογούμε ότι μας χαροποίησε το γεγονός της άμεσης απάντησης από τους συνεργάτες του!

απόPapandreou.gr
προςpyrron.helleios@gmail.com
ημερομηνία11 Οκτωβρίου 2009 5:07 μ.μ.
θέμαRe: Επικοινωνία με τους πολίτες
εστάλη-απόpoliticalforum.gr


Ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Το μήνυμα διαβιβάστηκε στο Γραφείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και

Προέδρου της Κυβέρνησης.

Φιλικά, από τον προσωπικό κόμβο του Γιώργου Παπανδρέου

Ελπίζουμε στην προώθηση του μηνύματος προς τον ίδιο,από το Γραφείο του.Περιμένουμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι πράγματι ο νέος Πρωθυπουργός και ΥΠ.ΕΞ.,θα ενδιαφερθεί για τη ζωή του Έλληνα Πολίτη Θανάση Λερούνη!

Ευχαριστούμε κι εμείς από την πλευρά μας τους ανθρώπους που χειρίζονται τον προσωπικό κόμβο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Προέδρου της Κυβέρνησης,για την άμεση απάντησή τους,αλλά και για το δικό τους ενδιαφέρον για τον Θανάση Λερούνη,που θεωρούμε ότι θα δείξουν τώρα που έγιναν γνώστες της απαγωγής του!


2 σχόλια:

  1. Eύγε Πλάτων!!Είσαι απίστευτος.Συγχαρητήρια για την εμμονή και την συνεχή προβολή του θέματος.Θα αναδημοσιευθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιζα πως ηδη ειχε ληξει το θεμα..

    Τι χρειαζονται ολα αυτα τα γραφειοκρατικα; Λες και δεν εχει βουηξει ο τοπος τοσο καιρο... Απο τον κ. Πλατωνα περιμενε να το μαθει το ΥΠΕΞ..?
    ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή