13 Οκτωβρίου 2009

Περί..."μονιμοποίησης" των συμβασιούχων πυροσβεστών το...ανάγνωσμα!Φτου σας από τώρα!


Πριν αλέκτωρ λαλήσει...!Ή αλλιώς η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται!

Ενημέρωση Μελών από την ΠΟΣΠΥΔ_165

Σ.Δ.: Δεν πάμε καλά. Όταν οι συνάδελφοι πήγαν στο Υπουργείο και συνάντησαν τον κ. Βούγια αυτός τους υποδέχθηκε ευδιάθετος. Όταν όμως κατέβηκε να ενημερώσει τον ΥΠ. ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Χρυσοχοϊδη ότι η ΠΟΣΠΥΔ ήταν εκεί για να τον δουν αυτός αρνήθηκε γιατί λέει είχε συνέντευξη με το BBC (;) Κάτι μου θυμίζει όλο αυτό.
Ο κ. Βούγιας γύρισε στους συναδέλφους με διαφορετικό χρώμα στο πρόσωπό του και με την διάθεση τελείως αλλαγμένη και τότε δήλωσε ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ !!! Γιατί άραγε;;;
Ο Υπασπιστής λέει ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ για εμάς τίποτα (;) ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ κύριε... πως σας λένε !!!
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν ζήτησαν από την ΠΟΣΠΥΔ να τους ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ υπόμνημα με τις "ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ" (;;;;;) !!!

ΟΡΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;;;;
ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΩ !!!!
Ε ρε τι κανει η ασυλια του 10 %


To Υπόμνημα που ζήτησαν για να τους "θυμίσουμε" τις..... ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ τους !!!

ΜΕΓΑΡΑ, 13/10/2009
Αρ.Πρωτ: 167


Αξιότιμε κ. Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη,
αναλαμβάνοντας τα νέα καθήκοντά σας ως Υπουργός και εν όψει των προγραμματικών δηλώσεων σας υπενθυμίζουμε τις δεσμεύσεις και εκ μέρους του Προέδρου ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου αλλά και άλλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ που έχουν γίνει σχετικά με την εργασιακή αποκατάσταση των συμβασιούχων πυροσβεστών.
Οι κυριότερες δηλώσεις είναι των:

κ. Γιάννη Ραγκούση στις 5/9/2007 σε συνέντευξη τύπου:
«……Ωστόσο και λόγω της επικαιρότητας, σας ανακοινώνω ότι ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε στο Προεδρείο της ΓΣΕΕ ότι το ΠΑΣΟΚ, θα διασφαλίσει την 12μηνη εργασία των περίπου 5.000 δασοπυροσβεστών που σήμερα εξακολουθούν να είναι συμβασιούχοι»,
Δημοσιογράφος Γ. ΠΙΤΤΑΡΑΣ: «Αυτό που είπατε για τους δασοπυροσβέστες, τι ακριβώς εννοείτε; Πως θα το διασφαλίσετε; Και αν λήξει αυτό το θέμα μετά τι θα γίνει με αυτούς;»
Γ.ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: «Ίσως δεν έγινε κατανοητό. Θα επιτραπεί η σχέση που έχουν αυτοί οι άνθρωποι και που, αυτή τη στιγμή, είναι σχέση 8μηνης διάρκειας, απ’ όσο γνωρίζω, σε παγίως σταθερή σχέση 12μηνης διάρκειας με το Ελληνικό Δημόσιο. Θα διασφαλιστεί η σταθερή τους εργασία σε 12μηνη βάση. Είναι, νομίζω, καθαρό. Όχι για μια χρονιά, διαρκώς, παγίως.
Δημοσιογράφος Δ. ΛΑΓΟΥ: «Διευκρινιστικές για τους συμβασιούχους δασοπυροσβέστες. Επειδή υπάρχει το κώλυμα του Συντάγματος και δεν είναι εφικτή η μονιμοποίηση, όταν μιλάτε για 12μηνη απασχόληση προφανώς εννοείτε την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για το εποχικό προσωπικό. Δηλαδή οι συμβάσεις να μην σταματήσουν στο 8μηνο».
Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: «Εννοούμε, αυτό ακριβώς που είπαμε. 12μηνη απασχόληση με πάγια διαδικασία».

Διαβάστε όλο το έγγραφο στην σελίδα της ΠΟΣΠΥΔ θα διαπιστώσετε ότι αναφέρονται στο έγγραφο δηλώσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς σημαίνοντα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και φυσικά η δήλωση του Πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου