29 Δεκεμβρίου 2009

Ιδου το σχέδιο γενοκτονίας των Ελλήνων Πελασγών το οποίο προωθείτε μέσο Βιβλίων, Τηλεόρασης κλπ…και υπερασπιζόμενο από 10.000.000 νεοελλήνων εκτός...

.... εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων

Αντιγράφουμε από την σελίδα 477 του βιβλίου «ΜΕΙΞΕΙΣ – ΑΝΑΚΥΚΛΗΣΙΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» του ίδιου Αρχιερέως των «ΕΨΙΛΩΝ» και του ΛΑ.Ο.Σ., Ιωαν. Φουρακη : «Υπότιτλος : Ο επικείμενος πόλεμος Ελλάδος – Τουρκίας. Κείμενο: ….η αιτία μεν του πολέμου τούτου θα είναι η από αλλεπάλληλα θεϊκά συμπόσια (συνέδρια)…. ληφθείσα απόφασης (γενοκτονίας των Ελλήνων Βορείου Ελλάδος - Θεσσαλίας – Νήσων Αιγαίου από τον άξονα Β.Α.Σ.Τ./Ρ.) κατά δε το γράμμα και το πνεύμα αυτής (της θεϊκής αποφάσεως) , το πρόσχημα του πολέμου τούτου θα είναι : Η δια Στρατιωτικών Επιχειρήσεων, νέα εις Κυπρον προέλασης του Τούρκικου «ΑΤΤΙΛΑ» και η από την Τουρκία κατάληψης των Νήσων του Αιγαίου και η προσπάθεια καταλήψεως της Θράκης. Συνέπεια των Τουρκικών τούτων επιθέσεων, θα είναι η ολική ή και η μερική , πρόσκαιρος καταστρεπτική ήττα της Ελλάδος (!!!)»

Αντιγράφουμε από την σελίδες 493 έως 495 του ίδιου βιβλίου: «Ο πόλεμος τούτος δεν είναι απλώς επικείμενος αλλά και αναπόφευκτος.

Η έκρηξης του …. Θα είναι μια τοπική .. θύελλα. Αυτή θα είναι η προαναγγελία …μιας διαβαλκανικής καταιγίδας. Η καταιγίδα αυτή θα προκαλέσει τυφώνα , ο όποιος αφού πλήξει τα Βαλκάνια, την Μικράν Ασάν, την ανατολικην Μεσογειον, της άνω και την κεντροδυτικην Ασάν, τα Ουράλια και τον Καυκασον, θα εξαπλωθεί εις ολην την Ευρωπην, καθώς και εις ολην την Μεσογειον και την βορειοανατολικην Αφρικην. Ακολούθως δε θα διασχίσει τον Ατλαντικον Ωκεανον, και εν συνεχεία και τον Ειρηνικον.

Κατά πρώτον, η Ελλάς θα ηττηθεί (από την Τουρκία(!!!) και θα απολέσει μέρος της εδαφο – πληθυσμιακής της οντοτητος, αλλά δεν θα καταστραφεί. Η ήττα αυτή της Ελλάδος θα είναι ΠΡΟΝΟΙΑ και ΒΟΥΛΗ (θέλημα), των επανερχόμενων προπατόρων Θεών, Ημίθεων, και Ηρώων των Ελλήνων (ήτοι Κρονιων στασιαστών κατά των Ουρανιδων Ανδρομέδας, ως Κρονιων υποδυόμενων ψευδώς τους Θεούς του δωδεκάθεου Διός).

(θεϊκή) ΠΡΟΝΟΙΑ και ΒΟΥΛΗ (θέλημα), για να αναπτυχτούν οι αιτίες, αφορμές, συνθήκες και προϋποθέσεις της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

….εις το τέλος (οι Έλληνες) θα διώξουν τους Τούρκους εις την «Κόκκινη Μηλιά», εις την πέραν του Καζακστάν Μογγολικην περιοχην Τσιν-Γιανγκ(!!!)

… όσοι απ’ αυτούς (τους Μογγολοτουρκους) επιβιώσουν θα καταφύγουν εις την περιοχην Τσιν- Γιανκ της δυτικής Κίνας (όπου θα τους καταδιώκουν οι Έλληνες, ήτοι Ελληνική εισβολή στην Κίνα!!!).

Ο ίδιος κρυπτοσιωνιστης συγγραφέας Φουρακης, «μάλλον» καταγόμενος από τον Γαλλοεβραικο οίκο «Fourie» της Φραγκοκρατίας και Ενετοκρατίας Κρήτης, στις ομιλίες του, σε συζητήσεις του, και στα βιβλία του, έχει δηλώσει:

Α) ότι «ο ορος «ΕΛΛΗΝ» δεν είναι Εθνικός προσδιορισμός. Για να είναι κάποιος ΕΛΛΗΝ θα πρέπει να έχει σπασθεί ΤΡΙΑ θρησκεύματα: τον Χριστιανισμό, το Δωδεκαθεισμο, και τον Σουφισμό ήτοι ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ μίγματος όλων των θρησκειών»(!!!).

Β) ότι...συνέχεια στην πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου