31 Ιανουαρίου 2010

Επικίνδυνο το «σύστημα ΟΗΕ»


THE INSIDE STORY ON CYPRUS STOLEN PROPERTY CASES

Εισηγούμαι φίλοι μου να το κυκλοφορήσουμε ΟΣΟ ΠΛΑΤΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ! ΣΕ ΟΣΑ ΜΠΛΟΚΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ. Ευχαριστώ.
Φ.Α.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12338&subid=2&pubid=24503141

Ο κ. Ντάουνερ έχει σκαρφιστεί να στήσει αυτό που στη διπλωματική γλώσσα ονομάζουν «συνάντηση κορυφής» στοχεύοντας αρχικά σε μία άτυπη συμφωνία που θα εξυπηρετήσει τους εκλογικούς σχεδιασμούς του κατοχικού ηγέτη.

“Η” 26/1

Μιχάλης Ιγνατίου, Ουάσιγκτον
Ο μεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Αλεξάντερ Ντάουνερ, μπορεί να λοιδωρεί όπου πάει και όπου σταθεί τον Αλβάρο ντε Σότο, αλλά μέχρι τώρα δεν κάνει τίποτα διαφορετικό από τον προκάτοχό του. Επαναλαμβάνει τα λάθη του, που οδήγησαν στην ταπείνωση του προηγούμενου γενικού γραμματέα του ΟΗΕ και ακολουθεί την λανθασμένη οδό της ομάδας ντε Σότο.
Η μόνη διαφορά είναι ότι ο κ. Ντάουνερ ξεπέρασε σε αλαζονεία όλους τους προηγούμενους εκπροσώπους του ΟΗΕ. Ο θρασύτατος πρώην διπλωμάτης από την Αυστραλία, που παρουσιάζεται μονίμως ως θύμα ενώ στην πραγματικότητα βρίσκεται πίσω από τις βλακώδεις συνομωσίες που στήνει με τους παρατρεχάμενούς του, ετοιμάζει ένα νέο …Μπούργκενστοκ για την Κύπρο ?και αυτή τη φορά με
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιανουαρίου 31, 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου