06 Μαρτίου 2010

Υπάρχει λύση, Έλληνα Λαέ, και η λύση είσαι εσύ.

Επανάσταση
Εντίμων Ελλήνων



Βάλε το χέρι στην καρδιά και κοίταξε την Ελλάδα και την αλήθεια στα μάτια. Θα δεις ότι:

οι πολιτικοί της Μεταπολίτευσης γέννησαν ανηθικότητα, απάτη, διαφθορά, επίπλαστο πλούτο, τερατώδες κράτος, ατιμωρησία, αλαζονεία, και τώρα ανίκανοι να αυτο-διορθωθούν, να δημεύσουν περιουσίες, φέρνουν, τι άλλο, καταστροφή: μας υποθηκεύουν στην Τουρκία.
Αξίζουν την απαξίωσή μας!

Ο λαός των ηρώων πρέπει να πάρει στα χέρια του την εξουσία και την κοινωνία
για να σώσει την οικονομία, την εθνική κυριαρχία, και την αξιοπρέπειά μας.
Ρήξε την Μεταπολίτευση, κήρυξε τα κυρίαρχα κόμματα εχθρούς της κοινωνίας, για να φύγει η λαίλαπα!!!

Κάνε άοπλη επανάσταση μ' ένα κίτρινο γαρύφαλλο στο πέτο.
Αυτό είναι το σύνθημα και όπλο σου είναι το δίκιο σου και όραμα για  ηθική,
δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια, πρόοδο,  ευημερία, εθνική ευρωστία και ισχύ, πρωτοπορία των Ελλήνων!!!

Ας επιτελέσουμε την πρώτη κοινωνική επανάσταση της νέας ανθρωπότητας, για μια κοινωνία γνώσεως και αρετής.

Μην περιμένεις τον άλλο, αγανάκτησε, οργίσου, συσπειρώσου
και κάνε την οργή σου χείμαρο.

Μη φοβάσαι και μην αντιμάχεσαι την αστυνομία, τον στρατό,
πονούν μαζί μας, είναι δικοί μας άνθρωποι!

Ετοιμάσου για το σάλπισμα της άοπλης επανάστασης.
Όταν δοθεί το σύνθημα γίνε αιθέρας, γίνε ορμή, γίνε θύελλα, γίνε κεραυνός,
για να κάνεις την μεγίστη πράξη της ζωής σου!!! Είναι η μεγάλη ευκαιρία να γίνεις ένας όντως Έλλην, να γίνει η Ελλάς όντως Ελλάς και η κοινωνία κοινότητα αισιοδοξίας κι ευδαιμονίας.

Έλληνα, ήλθε η στιγμή, ετοιμάσου, μην καθυστερείς, τίναξε τη σκόνη, γίνε επαναστάτης!!!!



Δραματικές Ώρες
και Φωνή Ελπίδας

Η “Μεταπολίτευση” καταρρέει και μαζί της καταρρέει η Ελλάδα, καταρρέουμε εμείς, καταρρέει η ιστορία μας, το έθνος μας, η αξιοπρέπειά μας και το μέλλον μας. Η Μεταπολίτευση, μαζί με μια ψεύτικη ευμάρεια, γέννησε την οικογενειοκρατία, την διαφθορά, την ασυδοσία, το έγκλημα, την ανασφάλεια, τη λαθρομετανάστευση, την καταστροφή. Λίγες πολιτικές και οικονομικές οικογένειες ρίμαξαν την Ελλάδα και τώρα έχουν φυγαδεύσει τον πλούτο τους στην Ελβετία.

Αυτή την ύστατη στιγμή αυτοί θα φύγουν, απομένουμε εμείς, ο λαός, να σηκώσουμε την σημαία της ανορθώσεως, να εκδιώξουμε σύμπασα την μεταπολίτευση, να καθαρίσουμε την κόπρο δια παντός και να αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπειά μας. Μη γελιέσαι ότι το μεταπολιτευτικό Κοινοβούλιο μπορεί να αυτοδιορθωθεί και να διορθώσει την Ελλάδα.

Υπάρχει λύση, Έλληνα Λαέ, και η λύση είσαι εσύ. Όταν το πολιτικό σύστημα καταστρέφει την κοινωνία την οποία είχε ταχθεί να υπηρετεί, τότε την λύση δίνει ο λαός, έξω από το πολιτικό κατεστημένο. Ο λαός οφείλει να προβληματιστεί, να αγανακτήσει, να οργιστεί και να συσπειρωθεί γύρω από νέες δυνάμεις που θα έχουν την δυναμική να φέρουν την αξιοπρέπεια και την πρόοδο στην Ελλάδα. Ο λαός, που στο παρελθόν ανέδειξε ήρωες, οφείλει, αυτή τη φορά να αφήσει το προσωπικό του βόλεμα, να σκεφτεί κοινωνικά, πατριωτικά, προοδευτικά, ν’ αναζητήσει έντιμους ανθρώπους που αγαπούν την Ελλάδα, μακριά από την πολιτική δυσωδία.

Η Ελλάδα πρέπει να βρει τον εαυτό της και ο εαυτός της είναι η Κοινωνία της Γνώσεως. Η Ελλάδα πρέπει να καταστεί ένα παγκόσμιο εργαστήριο επιστημονικής γνωσογενέσεως, από την οποία γνώση θα προκύπτει πλούτος, δικαιοσύνη και ισχύς. Οι κοινωνίες προκόβουν μέσα από την γνώση. Ο νοήμων Έλληνας, ο έντιμος κι ενάρετος Έλληνας, ο επιστήμονας Έλληνας υπάρχει και μπορεί να φέρει την μεγάλη ανατροπή. Αυτός είσαι εσύ Έλληνα λαέ, όχι τα λαμόγια της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας. Αυτός είναι ο πραγματικός Έλληνας, που προκόβει σε όποια γωνιά της γης βρίσκεται. Και οι Έλληνες δεν είναι λίγοι, είναι πάνω από 80 εκατομμύρια (αν αφυπνιστούν), που περιμένουν εμάς, τους Ελλαδίτες να σηκώσουμε την Ελλάδα. Ας μην διαψεύσουμε τις ελπίδες που η ιστορία θέτει σε μας αυτή την δραματική στιγμή.


Πολιτεία Ελευθερίας κι’ Αρετής
ΠΕΛΑ
ΠΕΛΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου