29 Μαρτίου 2010

Το βίντεο...

e-mail απόelas
Στο παρελθόν οι "μυστικές υπηρεσίες" ΚΥΠ και λοιπές "εθνικές και δημοκρατικές δυνάμεις" έβαζαν βόμβες στην Ελλάδα και δημιουργούσαν τρομοκρατία στο εσωτερικό της χώρας. Στό υπηρετικό τους προσωπικό ανήκε και ο πολύς Ντάνος Κρυστάλης με τις ορφανές βόμβες. Οι Κυπατζίδες δεν δημιούργησαν την υπόθεση Ριανκούρ και έφαγαν τα λεφτά των επικηρύξεων χωρίς να λογοδοτήσει κανείς; Τι είναι για την Εβραιοκρατούμενη ΕΥΠ ένα συρραμμένο βίντεο με στόχο τις δυνάμεις που το παρακράτος τρέμει μήπως ενεργοποιηθούν και το σύρουν αλυσοδεμένο στην αγχόνη; Το βίντεο αυτό είναι οπωσδήποτε απόρροια νοσηρού σχεδιασμού αφού κατά την παρατήρηση του αγαπητού Νίκου Δούκα: «Δεν ξέρω αν είμαι ο πρώτος που το παρατηρεί, αλλά κάτι περίεργο υπάρχει σε αυτό το βίντεο. Προσέξτε τα δέκα δευτερόλεπτα μετά το σημείο 0:45. Το παράγγελμα λέει «αριστερό» και οι βατραχάνθρωποι πάνε με το δεξιό. Ερασιτεχνικό μοντάζ;
Να προσθέσω ότι ήμουν παρών στην παρέλαση και δεν άκουσα κανένα υβριστικό σύνθημα από όσα αγήματα πέρασαν μπροστά μου.»
Και η συνέχεια υπήρξε καταλυτική. Λοιδορούνται οι ΟΥΚ, ετέθη σε διαθεσιμότητα ο επικεφαλής των και διενεργείται ΕΔΕ [ένορκος διοικητική εξέταση].
Αμέσως μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου του 2009 ο κος
Jeffrey Mineiko-Παπανδρέου, που παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας,  την 13η Οκτωβρίου 2009  με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 215Α΄) που κυρώθηκε αναδρομικά  με νόμο την 3η  Φεβρουαρίου 2010 πάσαρε σούπιτη την ΕΥΠ στο κύριο Χρυσοχοϊδη. Θα έμαθε οπωσδήποτε περί αυτών και ο αποφυγών την στράτευση βο[υ]λευτής του Κρατζαφερέϊκου μαντριού κος Ιωάννης Κοραντής ως πρώην διοικητής της ΕΥΠ. Ας ερωτηθεί από κάποιον «οπαδό» μήπως και ανοίξει το μαύρο βαλιτσάκι και, ως Γιούρι Γκέλερ, βγάλει κανέναν «λαγό».     
Αγαπητοί, «Ο εχθρός τώρα είναι εντός των τειχών» και ο εχθρός δεν θα μπορούσε να επιτύχει χωρίς την βοήθεια των εσωτερικών πρακτόρων του, των άλλοτε Νενέκων. Ζούμε πλέον την περίοδο της μεγάλης ανατροπής.  Η  Ελληνική Δημοκρατία, μέχρι σήμερα, μας σερβίρισε πολλούς αυτόκλητους σωτήρες οι οποίοι απεδείχθησαν συνάμα ανίκανοι, φαύλοι και χαζοχαρούμενοι, δήθεν σοφοί αλλά οπωσδήποτε απατεώνες, καπηλευτές ιερών ιδανικών και δεδηλωμένοι ανθέλληνες που δεν έκρυβαν την αμερικανολαγνία, την εβραιολαγνία και την τουρκολαγνία τους!!! Όπως ακριβώς σήμερα.
Σήμερα ζούμε σε  ιδανικές  συνθήκες οι οποίες  εκφράζουν απόλυτα τον εθνικό μας ποιητή, Κωστή Παλαμά, του οποίου οι, πριν 70 χρόνια, στίχοι του είναι σημερινοί:
«Βοσκοί, στη μάντρα της Πολιτείας οι λύκοι! Οι λύκοι!
Στα όπλα, Ακρίτες! Μακριά και οι φαύλοι και οι περιττοί,
καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι,
για λόγους άδειους ή για του ολέθρου τα έργα βαλτοί.»
Απαιτείται λοιπόν αμέσως δράση.  Τώρα,  όχι αύριο.  Αυτοστρατολόγησή μας εδώ και τώρα απευθύνοντας σάλπισμα συστραφείσης προς τους «Όσους Ζωντανούς» όπως το διεκήρυξε και άλλοτε, σε άλλες δύσκολες ημέρες του Έθνους, ο μέγας Ίων Δραγούμης. 
Φιλικά
Οδυσσέας Τηλιγάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου