27 Απριλίου 2010

Ο Παπανδρέου προσέτρεξε στο ΔΝΤ, επειδή οι Ρώσοι ετοίμαζαν πακέτο βοήθειας 50 δις;

 Το βρήκαμε στην ιστοσελίδα του Μ.Καλόπουλου,αλλά δυστυχώς δεν μας δίνει την πηγή της πληροφορίας.Μάλλον σχόλιο είναι σε κάποιο άρθρο.Όμως,αν πράγματι αληθεύουν αυτά,τότε η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ του Παπανδρέου και των συν αυτώ προδοτών,θα έχει και μάρτυρα,στο ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ που θα στηθεί!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:
Παραίτηση κυβερνητικού αξιωματούχου σε θέση κλειδί;

Ο Παπανδρέου προσέτρεξε στο ΔΝΤ, επειδή οι Ρώσοι ετοίμαζαν πακέτο βοήθειας 50 δις;

"Επειδή θεωρώ ότι δεν κρύβεις πράγματα, δεν είσαι διαπλεκόμενος φίλε μου troktike άκου. Είμαι κρατικός λειτουργός-αλλά συνήθως εμείς μιλούμε όταν μας διώχνουν από τη θέση μας-και επειδή θέλω να έχω τη συνείδηση μου ήσυχη ως ένα βαθμό θα σου πω ότι η άποψη των περισσοτέρων υπουργών και άλλων είναι ότι ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ... παίζει ΚΑΘΑΡΑ και ΑΝΟΙΚΤΑ το παιχνίδι των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. Βιάστηκε να προσφύγει στο μηχανισμό στήριξης της ΕΕ και ΔΝΤ επειδή στο τέλος του μήνα θα ερχόταν πρόταση βοήθειας από την ΡΩΣΙΑ ύψους 50 δις ΕΥΡΩ με σταθερό επιτόκιο 4% για πάντα και χωρίς ανταλλάγματα. Επίσης υπάρχει πακέτο 60 δις από την ΚΙΝΑ για επενδύσεις στην Ευρώπη και ενδιαφέρον για εξαγορά του ΟΣΕ. Έλαβα μέρος σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου και υπήρχε η διαπίστωση ότι με ορισμένες στοχευμένες κινήσεις θα λυνόταν το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος, Όμως η ισχυρή αντίδραση του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και της ομάδας του δεν αφήνει περιθώρια, ήταν σίγουρη η αίτηση βοηθείας. Εγώ θεωρώ προδοσία και έγκλημα την απόφαση και σε λίγες μέρες η παραίτηση ! μου θα κάνει θόρυβο. Τώρα είμαι ανώνυμος αναγνώστης. Πιστεύω να το αναρτήσεις, αν όχι να είσαι καλά και να με θυμηθείς σε λίγες μέρες.

Πηγή...

 Σχετικό θέμα:Τρέμουν την αρκούδα...

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ή ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    1. Διέλυσε το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, αμέσως μετά την νίκη του στις εκλογές. Η πράξη αυτή μπορεί όσον αφορά την συμβολική της σημασία να συγκριθεί μόνο με την απόφαση του Μπους αμέσως μετά την εκλογή του να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία και μάλιστα αποτελεί παράλληλη και συμπληρωματική ενέργεια ως προς την απόφαση του Μπους που προφανώς έχει αποφασιστεί απο το ίδιο διευθυντήριο.
    2. Απέσυρε πάραυτα διπλωμάτη της διπλωματικής μας αποστολής στην Τουρκία που εξυπηρετούσε με σθένος τα εθνικά μας συμφέροντα.
    3. Διέλυσε το υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας. Η εμπορική ναυτιλία και ο τουρισμός αποτελούν ως γνωστόν τους δυο ακρογωνιαίους λίθους της ελληνικής οικονομίας.
    4. Επέτρεψε (κάλεσε) τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας να ρυθμίσει μέσα στην Ελληνική Επικράτεια το πρόβλημα των μπλόκων που είχαν στήσει οι έλληνες αγρότες.
    5. Στην συνεχεία στις 15/1/2010 σε τελετή συνάντησης με τον βούλγαρο ομόλογο του στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα διεκήρυξε τα εξής:
    «ΤΟ 2014, ΔΗΛΑΔΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...»
    ΣΧΟΛΙΟ:
    ΓΙΑ ΤΟΝ (ΒΟΥΛΓΑΡΟ- ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΟΥ 1914 ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΥΚΛΟ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ «ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ» ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΡΟΣ.
    6. Περιφέρεται διαβεβαιώνοντας ότι η χώρα έχει χάσει την κυριαρχία της.
    7. Είναι τέτοιου βαθμού βλακώδες ετεροκινούμενο φερέφωνο που του γραφούν και διαβάζει ακόμα και δήθεν «προσωπικές εμπειρίες» όπως αυτήν με την κύρια που του «χάριζε τον μισθό της για να σώσει την Ελλάδα».
    8. Συναντά τον πρόεδρο των Σκοπίων Γκρουεφσκι ενώ η Ελλάδα βρίσκεται σε δυσχερή θέση.
    9. Ενώ η Τουρκία, βρίσκοντας ευκαιρία απο την δυσχερή οικονομική θέση της Ελλάδας, ασκεί ουσιαστικά πολιτική των κανονιοφόρων κάνοντας νηοψίες με τούρκικα πολεμικά μπροστά στο Σούνιο, δέχεται τον Ερντογαν για να λύσουν υποτίθεται τα προβλήματα μεταξύ των δυο χωρών
    10. Πήγε στο Καστελόριζο που απειλείται απο την Τουρκία για να δηλώσει για πολλοστή φορά ότι έχουμε απολέσει την κυριαρχία μας, και ότι άλλοι (οι φίλοι μας) θα μας ρυμουλκήσουν σε ασφαλές λιμάνι.
    11. Ο Παπανδρέου και η κυβέρνηση του δεν καθυστέρει με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν όχι επειδή άργησε να συνειδητοποιήσει την κατάσταση όπως πιστεύουν κάποιοι (Χ΄΄ Νικολάου). Οι καθυστέρηση οφείλεται σε εξυπηρέτηση επικοινωνιακών παραμέτρων, (να το φέρουν σιγά-σιγά ώστε να μην προκαλέσει σοκ και έτσι να μειώσουν το πολιτικό κόστος). Άλλωστε για επικοινωνιακές ανάγκες διασύρουν και την αξιοπιστία της χώρας, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ Ο Γιωργάκης ή Τζέφρυ Παπανδρέου ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

    Εμένα πάντως κύριε Παπανδρέου ο τελευταίος που μου έβαλε πιστόλι στο τραπέζι ήταν ο Θεοφιλογιαννάκος, τότε ήμουν 21 χρονών. Σήμερα στα 65 μου δεν ανέχομαι κανέναν, να μου βάζει πιστόλι στο τραπέζι και όπως λέτε θα ματώσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή