19 Απριλίου 2010

Φυσικές και άλλες καταστροφές.Μπορεί να επαναληφθούν;

Χαμός γέγονε εν τη Γηραιά Ηπείρω,από ένα και μόνο ηφαίστειο!Εκατομμύρια ευρώ χαμένα για το σύστημα!Φυσικά είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει!Έλα όμως που είναι παντελώς αδύναμοι απέναντι στα φυσικά φαινόμενα!Τι θα μπορούσαν άλλωστε να κάνουν;Να...τιμωρήσουν τη Χθόνα γιατί τους καταστρέφει οικονομικά;Χα,ας δοκιμάσουν!
Έχεται σκεφτεί τι μπορεί να γίνει αν ο Ήλιος χάσει τη φωτεινότητά του;Μπορεί κάτι τέτοιο αν γίνει,να έχει ξαναγίνει;Αφήνουμε αυτά που έχουν γράψει οι...αρχαίοι ημών πρόγονοι,όπως ο Πλάτων σχετικά με την περιοδική αλλαγή του κλίματος,πότε με υπερθέρμανση και πότε με υπερψύχος,αλλά και την ανατροπή των πόλων της Χθονός,ως "παραμυθάκια" και πάμε να διαβάσουμε τι γράφει ο Παπαρρηγόπουλος!Τουλάχιστον αυτός θεωρείται έγκυρος!
Γράφει λοιπόν ότι,το531 μ.χ.χ. πέρασε ένας μέγας κομήτης!Το 535 μ.χ.χ. συνέβη για έναν ολόκληρο χρόνο ένα..."φαινόμενον ανήκουστον"!!!Αλλά και φοβεροί σεισμοί που ταρακουνούσαν επί πολλά χρόνια τον χώρο της..."βυζαντινής αυτοκρατορίας"!!Και πολλές άλλες καταστροφές που επέπεσαν επί της βασιλείας του αρχιγκαντέμη Ιουστινιανού!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου