18 Μαΐου 2010

Επαναστατούμε ή χρεωκοπούμε

Η σημερινή συνεδρίαση στο κυνοβούλιο ανέδειξε την μισελληνική φύση του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. Σε συνεργασία με την πράσινη χούντα αναλώθηκαν στα γνωστά ψευτοδιλήμματα με τα οποία προσπαθούν εδώ και μήνες να εκβιάσουν σε υποταγή τον Ελληνικό Λαό.
Προσπάθησαν για μία ακόμη φορά να τον τρομοκρατήσουν με το γνωστό «ή ψηφίζουμε το νομοσχέδιο ή χρεωκοπούμε». Από τότε που σφετερίστηκε την εξουσία η πράσινη χούντα εκβιάζει με ψευτοδιλήμματα και μονόδρομους τον Ελληνικό Λαό. «Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», «ΔΝΤ ή χρεωκοπία».
Στο κυνοβούλιο ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ Βορίδης αναπαρήγαγε πιστά τα εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα της πράσινης χούντας.
-Δεν έχουμε άλλη πηγή χρηματοδοτήσεως, δήλωσε. Αν δεν πάρουμε αυτό το δάνειο χρεωκοπούμε, και δεν θα έχουμε να πληρώσουμε τις συντάξεις.
Ο ναζωραίος προδότης που παριστάνει τον πατριώτη ξέχασε ότι υπάρχει και η δραχμή!!! Η έκδοση εθνικού χαρτονομίσματος, του είναι άγνωστη.
Όταν επί 7 μήνες ο Παπανδρέου κλείνει όλες τις πόρτες χρηματοδοτήσεως από Ρωσσία, Κίνα, Ινδία, Αραβικό κόσμο. Όταν επί 7 μήνες δεν εκδίδει απευθείας αφορολόγητα ομόλογα χωρίς πόθεν έσχες, διότι είχε συμφωνήσει εξ αρχής, από τον Οκτώβριο, να πάει στο ΔΝΤ, έρχεται τώρα ο Βορίδης και δηλώνει ότι δεν έχουμε άλλη λύση. Έχετε. Να παραιτηθείτε ομαδικώς. Έχουμε λύση. Να επαναστατήσουμε και να πάρουμε την εξουσία.
Είναι τόσο μισέλληνες οι ναζωραίοι πολιτικοί του ΛΑΟΣ που συμφώνησαν στα πάντα με την πράσινη χούντα, ακόμη και στην εφαρμογή του γενοκτονικού σχεδίου «διασώσεως» με ορίζοντα 3 ετών. Τέτοια βιαία προσαρμογή δεν έγινε πουθενά, σε καμμία άλλη χώρα. Και ενώ ξέρουν ότι το μόνον που θα κάνει είναι να οδηγήσει σε μείωση του ΑΕΠ και σε αύξηση των ελλειμμάτων, εν τούτοις το ψηφίζουν με πρόσχημα την σωτηρία της Πατρίδος.
Δεν ενδιαφέρεται για την Ελλάδα η χούντα του ΛΑ.ΟΣ. Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να συγκυβερνήσει με την πράσινη χούντα. Θα έχει την ίδια τύχη με την πράσινη χούντα. Η γκιλοτίνα δεν κάνει διακρίσεις. Παρέχει ίσες ευκαιρίες και σε πράσινους, και σε ορθόδοξους προδότες.
-Τα άλλα κοινοβούλια ψηφίζουν να μας σώσουν. Εμείς δεν θα ψηφίσουμε για την διάσωση της Ελλάδος; συνέχισε το εμετικό του παραλήρημα ο ναζωραίος κανίβαλος.
Δεν ήθελε να αποκαλύψει ότι τα άλλα κοινοβούλια ψηφίζουν να μας δανείσουν, όχι να μας βοηθήσουν. Δεν θα υποστούν οι ξένοι τα μέτρα. Οι Έλληνες θα τα υποστούν. Θα μας δώσουν δάνειο με 5% επιτόκιο. Αυτό δεν είναι χάρη. Είναι έγκλημα.
Αν η ευρωζώνη είχε στοιχειώδη αλληλεγγύη, τα ξένα κοινοβούλια θα ψήφιζαν να δανείζει η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα απευθείας τα κράτη της ευρωζώνης, και όχι μέσω τραπεζών.
Άλλο ένα ψέμμα του Βορίδη περί μονόδρομων. Την στιγμή που κρίνεται το μέλλον της ευρωζώνης θα μπορούσαν να απαιτήσουν να αλλάξει άμεσα ο κανονισμός της ΕΚΤ και να δανείζει τα κράτη με μηδενικό ή με 1% επιτόκιο.
Λύσεις υπάρχουν, αλλά για τον Βορίδη και την μισελληνική παρεούλα, όλα είναι μονόδρομος. Δεν θα πληρώσουμε την δική τους ανικανότητα. Είναι εχθροί του Έθνους και του Ελληνισμού.
Δεν είναι μόνον ο Βορίδης. Και άλλοι συνεχίζουν τον βιασμό της Ελληνικής γλώσσης. «Το ΔΝΤ θα μας βοηθήσει στην διάσωση της Ελλάδος», λένε οι πράσινοι συμμορίτες. Η κατοχή ονομάζεται «βοήθεια» από τα μισελληνικά γουρούνια. Η κυριαρχία επί του εθνικού πλούτου ονομάζεται «διάσωση» από τους πράσινους βρυκόλακες.
«Συναίνεση», φωνάζουν. Έτσι βαπτίζουν την συνενοχή. Οι Έλληνες δεν πρόκειται να συνεργαστούν με τους κατακτητές και τους εισβολείς. Θα τους πολεμήσουν μέχρι τελευταίας ρανίδος. Δεν πρόκειται να καταστούν συνένοχοι στο Εθνικό Έγκλημα.
«Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», μας λένε. Σας ανατρέπουμε για να μην βουλιάξουμε. Αυτή είναι η Ελληνική απάντηση.
Με τον όρο «αλλάζουμε» υπονοούν ότι αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής, τώρα οι ίδιοι, θα την σώσουν. Αυτό δεν έγινε ποτέ και πουθενά στον κόσμο.
-Ψηφίζουμε ναι για την Πατρίδα, είπε ο Βορίδης για το εθνοκτόνο νομοσχέδιο, και όχι για το Πασοκ. Αυτό που εννοούσε ήταν, ναι για την κυβερνητική καρέκλα μαζί με το πασόκ.
Οι εκβιασμοί των αλητήριων δεν είχαν τέλος. «Όποιος μιλά κατά του μηχανισμού στηρίξεως, μιλά κατά της δημοκρατίας», έλεγαν τα ευρωγιουσουφάκια. Η αλήθεια είναι ότι μόνοι τους κατέλυσαν την δημοκρατία, με συνοπτικές διαδικασίες. Χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση απαιτούν να σεβόμαστε την ξένη κατοχή και την δική τους χούντα.
Έθεσαν εκτός νόμου τον Ελληνικό Λαό, και έχουν το θράσος να ταυτίζουν το τομάρι τους με την Δημοκρατία.
«Καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται», είπε με θράσος ο πρόεδρος του κυνοβουλίου Πετσάλνικος, αναφερόμενος στα αιματηρά επεισόδια και τους 4 νεκρούς.
Η πράσινη χούντα κήρυξε τον πόλεμο κατά του Ελληνικού Λαού, ασκεί οικονομική τρομοκρατία, χρησιμοποιεί δυνάμεις καταστολής για να επιβάλλει την διάλυση της Ελλάδος, και ύστερα έχει το θράσος να λέει ότι καταδικάζει την βία. Ποιοί το λένε αυτό; Αυτοί που διέγειραν τους αλήτες τον Δεκέμβριο του «2008» να κάψουν την Αθήνα.
Η πράσινη χούντα καταδικάζει σε αργό θάνατο δια της πείνας τον Ελληνικό Λαό. Εφαρμόζει οικονομική βία. Φέρνει 3 εκατομμύρια αλλοφύλους και αλλοθρήσκους εισβολείς για να ασκήσει βία πάνω στον Ελληνικό Λαό. Ετοιμάζει τον εσωτερικό στρατό και την αστυνομία να κτυπήσουν τον Ελληνικό Λαό, επειδή θα πολεμήσει για να ανατρέψει την κατοχή. Και τέλος η πράσινη χούντα ετοιμάζει την εισβολή ξένων στρατευμάτων στην Ελλάδα(ευρωπαϊκή χωροφυλακή) για να αιματοκυλήσει την Ελληνική Επανάσταση.
Σε τέτοια πολεμική ατμόσφαιρα όπου οι ναζωραίοι κατακτητές έχουν κηρύξει ανοικτό πόλεμο κατά του Ελληνισμού, οι Έλληνες καταδικάζουν την μη-βία από οπουδήποτε και αν προέρχεται.
Ν.Κ. 
Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου