02 Ιουνίου 2010

Θυμάστε το αυθαίρετο εργοστάσιο της Φαράν,με τους νεκρούς στο σεισμό;

Πως γίνεται μια ζωή όλα τα καθίκια να είναι κολλητοί των πολιτικών,μόνο οι πολιτικοί το ξέρουν...
Να γιατί όλοι οι πολιτικοί είναι...καθίκια!Γιατί κάνουν παρέα με καθίκια! 
Ετικέτες


Είναι γεγονός –όσες ενστάσεις και να έχει κανείς για την γενικότερη πολιτική της παρουσία- ότι σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση η Λιάνα Κανέλλη κερδίζει τις εντυπώσεις.
Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...στο Βαθύ Κόκκινο

4 σχόλια:

  1. ο ιδιος ο διαβολος ειναι η κανελλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι άλλο να δει;Αυτά που είπε ποιός δεν τα ξέρει;Η διάγνωση μας μάρανε όταν ό ασθενής ψυχορραγεί;¨αλλά ξέρετε γιατί δεν πεθαίνει γιατί απλώς προσπαθούν να τον πεθάνουν κλείνοντάς του την αναπνοή. Ο ασθενής δεν είναι ο Έλληνας είναι η κυβέρνησή του και οι παντοειδείς υπηρέτες του εκόντες άκοντες.(με ή χωρίς τη θέλησή τους)Η κ Κανέλη ,(Λιάνα επί το λαικοτερο) παίζει σημαντικό ρόλο. Παρατηρήστε πως ονομάζει τα παπαγαλάκια , ήρωες τους λέει. Τι ήρωες είναι αυτοί που λένε ότι τους δίνουν να πούν;Το πολύ συναίσθημα προδίδει και από αυτό έχει μπόλικο να μας προσφέρει. Να το κάνουμε τί; Να λυπηθούμε κι άλλο;Να μισήσουμε κι άλλο ;Να συν-υπευθυνοποιηθούμε κι άλλο;Όχι καλή μου. Προβάλλεις το πρόβλημα αποδεικνύεις τα αυτονόητα αλλά προτάσεις δεν ακούω λύσεις δεν ακούω.Τα γενικόλογα να εξεγερθεί ο λαός τα λέω κι εγώ. Τι νομίζει θα με κάνουν ηγέτη ετσι κι ώς έτυχε;Όχι καλή μου δεν έτυχε πέτυχε. Και για να πετύχει κάτι χρειάζεται και υλικό και προετοιμασία και ψήσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή έχει ένα κακό περισσότερο από τους υπόλοιπους κκεδες.Είναι και χριστιανή...
    Αστα να πάνε δηλαδή..
    Ατυχία για τους δύσμοιρους εργαζόμενους της Φαραν γιατι δούλευαν σε ένα απο τα τελευταία εργοστάσια που δεν πρόλαβε να κλείσει το αγωνιζόμενο για τα δίκαια των(πρωτα μη Ελλήνων)εργατών,κκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή