28 Ιουλίου 2010

Το νέο Sukhoi T-50 PAK-FA

Το PAK FA ολοκλήρωσε σειρά κρίσιμων πτητικών δοκιμών
Η εταιρεία Sukhoi ολοκλήρωσε τις προκαταρκτικές δοκιμές επί εδάφους καθώς και των πτητικών δοκιμών των τριών πρωτοτύπων δοκιμών του υπό ανάπτυξη μαχητικού 5ης γενιάς PAK FA. Τα πρωτότυπα έχουν ολοκληρώσει σειρά δοκιμών όπως δοκιμή του συστήματος ανεφοδιασμού του αεροσκάφους ενώ μέχρι και σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 16 πτητικές δοκιμές.
Το νέο αεροσκάφος θα εξοπλιστεί με σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα και αεροβοηθήματα ολοκληρωμένα με το νέο ραντάρ τεχνολογίας AESA με το οποίο θα εξοπλιστεί. Τα συστήματα του νέου μαχητικού θα του επιτρέπουν την ανταλλαγή δεδομένων με άλλα μαχητικά και με μονάδες στο έδαφος σε πραγματικό χρόνο. Στόχος των σχεδιαστών είναι η μείωση του φόρτου εργασίας του πιλότου και η επικέντρωση αυτού στην εκτέλεση των αποστολών που θα του ανατεθούν.
Η εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών και η σύγχρονη σχεδίαση του μαχητικού προσδίδουν στο PAK FA ιδιότητες μειωμένου ηλεκτρομαγνητικού, οπτικού και υπέρυθρου ίχνους αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες του κατά διαφορετικών στόχων. Η ρωσική Αεροπορία σε πρώτη φάση πρόκειται να αγοράσει 50-100 αεροσκάφη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δείτε το νέο Σουχόϊ και τον...Αρμένιο Πογοσιάν που είναι γενικός διευθυντής της Σουχόϊ...



Σχετικά θέματα: Kαινούργιο μαχητικό αεροπλάνο

Α/φ Irkut 12 τόνων(Μπεριέφ)Το πιο κατάλληλο πυροσβεστικό αεροσκάφος!

Η Ρωσία στηρίζει την Ελλάδα.Μούγκα από τα ΜΜΕ.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ «ΚΛΗΡΙΝΓΚ» ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.Τι γίνεται ρε ΠΑΣΟΚαθίκια;Προχωράει το θέμα ή θα έρθουμε με τα...δρεπάνια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου