24 Αυγούστου 2010

Ή γίνεσαι χριστιανός και δουλεύεις ή απολύεσαι...άπιστε και πεθαίνεις από την πείνα!

«Ή πιστεύεις στον Θεό ή απολύεσαι!» «Ή πιστεύεις στον Θεό ή απολύεσαι!»


«Ή πιστεύεις στον Θεό ή απολύεσαι!» Αυτό δήλωσε, αμέσως και σαφώς, αποστέλλοντας σχετικό εσωτερικό σημείωμα, στους περίπου 6.000 υπαλλήλους της γαλακτοβιομηχανίας Russkoye Moloko το μεγάλο αφεντικό αυτής, ο Ρώσος μεγιστάνας Βασίλι Μπόικο. Μάλιστα έδωσε και διορία έως τις 14 Οκτωβρίου σε όσους από τους εν λόγω εργαζομένους «ζουν μέσα στην αμαρτία» (κοινώς, στα ανύπαντρα ζευγάρια) να νυμφευθούν πάραυτα με ορθόδοξο παπά και με κουμπάρο. Σε διαφορετική περίπτωση, να περάσουν από το λογιστήριο να πάρουν την αποζημίωση της απόλυσης.

«Περιμένω από τους υπαλλήλους μου να δείχνουν πίστη και μεταμέλεια», δήλωσε ο Μπόικο (ο οποίος να σημειωθεί πως άλλαξε προσφάτως το όνομά του σε «Μπόικο ο Μέγας») στο πρακτορείο Reuters ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει πως «όποια γυναίκα έχει κάνει έκτρωση, δε μπορεί πλέον να ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας».
Και όσο για τις πυρκαγιές που σάρωσαν τη Ρωσία, η αιτία, κατά τον Μπόικο, δε βρίσκεται ούτε στην υπερθέρμανση του πλανήτη, ούτε στην κλιματική αλλαγή, αλλά στην «έλλειψη θρησκευτικής πίστης». «Μια τόσο ακραία κατάσταση αποτελεί τιμωρία για τις αμαρτίες του ρωσικού λαού», τόνισε ο επιχειρηματίας στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda.
Κυβερνητική αξιωματούχοι προειδοποιούν από τη μεριά τους, πως οι κάποιες από τις εξαγγελίες του Μπόικο παραβιάζουν την εργατική νομοθεσία της Ρωσίας. Ωστόσο, σύμφωνα με έναν πρώην υπάλληλό του, ο υπερορθόδοξος μεγιστάνας δεν ήταν πάντοτε τόσο θρησκευόμενος.
Αντιθέτως, φέρεται να ανακάλυψε τον Θεό πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα, το 2007 ενώ βρισκόταν στην φυλακή καταδικασμένος για απάτη.
Διαβάστε επίσης: Για τους σεισμούς στον πλανήτη ευθύνονται οι γυναίκες που ντύνονται προκλητικά!

ΙΧΩΡ

2 σχόλια: