15 Σεπτεμβρίου 2010

Η Μαφία κατάργησε το Ταμείο Πυρόπληκτων!Κοινοί κλέφτες των δωρεών υπέρ των καμμένων!

Αυτή δεν είναι χούντα!Οι χουντικοί είχαν και λίγη τσίπα!Αυτοί δεν είναι διεφθαρμένοι πολιτικοί!Τουλάχιστον εκείνοι έκλεβαν και κλέβουν με κάποια προκάλυψη!
Τούτοι είναι ψυχροί εκτελεστές!Διότι πως αλλιώς μπορεί να τους χαρακτηρίσει κάποιος,όταν χωρίς αιδώ καταχρώνται τα χρήματα που δώρισε ο κόσμος ως βοήθεια στους πυρόπληκτους;Αυτοί είναι κοινοί κλέφτες και μάλιστα από εκείνους που κλέβουν του φτωχού το αρνί...
 (απόσπασμα από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Πύργου)

Αναδημοσιεύουμε μια σχετική ανάρτηση του 2009... 

Το 2007 άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά!Ήταν Σαββατοκύριακο 25/26 Αυγούστου,όταν δεν έμεινε κολυμπιθρόξυλο και τη Δευτέρα πρωί-πρωί,άνοιξαν ειδικό τραπεζικό λογαριασμό,τάχα υπέρ των πυροπλήκτων!Απαγόρευσαν μάλιστα αυστηρά σε Δήμους ή Νομαρχίες ή συλλόγους ή σε οποιονδήποτε,να ανοίξουν κι αυτοί λογαριασμό!
Κι αυτό για να συγκεντρώσουν οι ίδιοι όλο το χρήμα!Από όλη τη γη ο κόσμος έστειλε χρήματα.Συγκεντρώθηκαν τότε κάπου 180.000.000 ευρώ!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ;...εδώ παπάς,εκεί παπάς...πάνε τα λεφτά!!!
Τέτοιο κόλπο ούτε η Μαφία δεν θα σκεφτόταν!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ!
Αν ανοίξουν,που θα ανοίξουν,λογαριασμό υπέρ πυροπλήκτων Αττικής,τάχα,ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ!!!
ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ!!!

Φέρτε τα λεφτά πίσω!!!.Σεισμόπληκτοι και...πυρόπληκτοι!!!!.

Και "καμένοι και δαρμένοι"!!!!!!!Οι πυρόπληκτοι της Ηλείας!!!!

Με μαύρες σημαίες οι πυρόπληκτοι στον Πύργο!!!

Η ΗΛΕΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!

ΕΙΣ...ΜΝΗΜΗΝ.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!
(Μας χτύπησαν τις φωτογραφίες;Λες και κάτι έκαναν!)


AMBER ALERT.Εξαφάνιση Μολυβιάτη!Χάθηκαν 200.000.000 ευρώ!Καταζητείται!Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2009


Τώρα σχετικά με τα λεφτά,αυτά έλεγε ο Μολυβιάτης στις 27/1/2010...
Απαντήσεις στο "που πήγαν τα λεφτά" του Ταμείου Αρωγής Πυροπλήκτων της Ηλείας, έδωσε μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 ο πρώην πρόεδρος του Ταμείου, Πέτρος Μολυβιάτης.
Συγκεκριμένα ο κ. Μολυβιάτης είπε ότι συνολικά συγκεντρώθηκαν 189.118.545,099 ευρώ, που με τους τόκους έφτασαν τα 208.314.427,007 ευρώ, μεγάλο μέρος εκ των οποίων χρησιμοποιήθηκαν για να χτιστούν 1158 σπίτια.
Ο κ. Μολυβιάτης είπε ότι τα χρήματα δόθηκαν στους πυρόπληκτους ιδιοκτήτες και όχι σε κάποιον εργολάβο, προκειμένου να ενισχυθεί η τοπική οικονομία, ενώ είπε ότι τα χρήματα δόθηκαν με τη μορφή δωρεάς και όχι με τη μορφή δανείου.
Είπε ακόμα, ότι τα χρήματα δε χρησιμοποιήθηκαν για τη λειτουργία του Ταμείου, ενώ επεσήμανε ότι ακόμα δεν έχει οριστεί αντικαταστάτης του.
Τέλος, τόνισε ότι το Ταμείο σήμερα διαθέτει περίπου 131 εκατομμύρια ευρώ.
27 Ιαν. 2010 ...Ο Π. Μολυβιάτης για το Ταμείο Αρωγής Πυροπλήκτων : ΣΚΑΪ - www.skai.gr 


Η σελίδα του Ταμείου...εξαφανιζόλ!
(λεπτομερής πίνακας υπάρχει στην ιστοσελίδα www.etaea.gr)
Εκεί θα βλέπατε ότι τα περισσότερα χρήματα κλέφτηκαν μέσω επιχορηγήσεων διαφόρων έργων σε...αρχαιολογικούς χώρους ανά την Ελλάδα!Όπως είπαμε πιο πάνω,τουλάχιστον τα...δικαιολογούσαν!
Τούτοι είναι χειρότεροι και από τους χειρότερους κατακτητές που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα!Θυμίζουν τη λαίλαπα του Ξέρξη και τις ορδές του Αλάριχου...
Υπάρχει κανένας Έλληνας εισαγγελέας,να έχει τα κότσια;Διότι αυτοί διέπραξαν αδίκημα του κοινού ποινικού κώδικα!Είναι κοινοί εγκληματίες γιατί σκότωσαν για δεύτερη φορά τους καμμένους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου