10 Νοεμβρίου 2010

Χριστιανή καλόγρια είδε τον...Χριστό φαντάρο και του έστειλε το...στριγκ της γεμάτο με "αρώματα"!Χριστιανικά πάθη...

Ροζ σκάνδαλο με sexy καλόγρια και φαντάρο
Σε πόλη των οργίων εξελίσσεται η Πάτρα, καθώς άλλο ένα ροζ σκάνδαλο την συγκλονίζει. Τι περιείχε καυτό δέμα κολασμένης καλόγριας σε νεαρό φαντάρο;
Ενώ τις τελευταίες μέρες πρώτο θέμα είναι τα πακέτα τρόμου, ένα άλλο πακέτο προκάλεσε ντόρο σε Πάτρα και Αλεξανδρούπολη. Σάλος με το ροζ σκάνδαλο καλόγριας με νεαρό καλογυμνασμένο φαντάρο. Τι έγινε ακριβώς;                              
Περισσότερα για:
Πάνω στον πανικό των ημερών, κάθε πακέτο που φαίνεται ύποπτο, απευθύνεται στις Αρχές. Έτσι την πάτησε και μία καλόγρια από μοναστήρι της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας που είδε το δέμα της σε φαντάρο να ανοίγεται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.Το θέμα είναι όμως οτι το περιεχόμενο του πακέτου ήταν άκρως σκανδαλιστικό, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Κόσμος. Τι περιείχε το ροζ πακέτο;
Άφωνοι έμειναν οι υπάλληλοι τη εταιρείας ταχυμεταφορών και οι αστυνομικοί όταν άνοιξαν το πακέτο της καλόγριας προς νεαρό φαντάρο που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη. Το πακέτο περιείχε καυτά στρινγκ και μία επιστολή-φωτιά της καλόγριας. Η ασυγκράτητη μοναχή εξομολογούνταν στον φαντάρο πόσο της λείπει και τι σκοπεύει να του κάνει με το στριγκάκι όταν τον συναντήσει. Μετά το πρώτο σοκ, οι αστυνομικοί ειδοποίησαν την καλόγρια, η οποία πήγε την επόμενη μέρα στο αστυνομικό τμήμα, παρέλαβε το δέμα κι έγινε καπνός.
Πληροφορίες λένε οτι η καλόγρια κλείστηκε στο μοναστήρι της και δεν σκοπεύει να βγει μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος. Όσο για τη ηγουμένη της, αυτή έχει πληροφορηθεί τα καθέκαστα, και προσεύχεται για τη συγχώρεση της άτακτης μοναχής της.
Εμ, τι να κάνουμε Αγία Ηγουμένη; Και οι καλόγριες έχουν τις ανάγκες τους. Ιδιαίτερα αν βρεθεί ένας νεαρός καλογυμνασμένος φαντάρος στο δρόμο τους!
Διαβάστε τα όργια σε μοναστήρι της Καλαμάτας, τις φοιτήτριες-βίζιτες στην Πάτρα, τον ηθοποιό-μοντέλο με gay βίζιτες και τα όργια με 50άρα-φοιτητές στην Πάτρα.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2010/11/kalogria-fantaros/#ixzz14ta9ON1H

5 σχόλια:

  1. Συμπέρασμα:Στην Πάτρα όλες τον πάιρνουν.
    Γι αυτό και λένε πας πούστης Πατρινός παλιάς πουτάνας παραγιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ...Νασαι καλα φιλε Πλατωνα που τα ξετρυπωνεις, γιατι καποιοι δεν βλεπουμε χαζοκουτι.Αυτοι εχουν χασει τελειως τον ελεγχο και εξευτυλιζονται.Δυστυχως,αυτοι ειναι οι ελληνες(σωστα εγραψα).Οποτε καταλαβαινετε το κριτηριο της ψηφου....ΕΡΡΩΣΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή είναι η κατάντια του ελληνικού έθνους!
    Ό,τι πιο φυσικό και Θεογενές κατάντησε απαγορευτικό και ανθρωποκαταστρεπτικό!
    Ριγούν δήθεν οι "νεοέλληνες;" "ελληνοχριστιανοί" για την ανδρεία των Σπαρτιατών(των 300 και του Λεωνίδα),αλλά αν τους πεις ότι βάσει των Νόμων του Λυκούργου,όπως γράφει ο Ξενοφών στη "Λακεδαιμονίων Πολιτεία",όλοι οι άντρες έκαναν έρωτα με όλες τις γυναίκες ούτως ώστε όλοι να είναι πατέρες και όλα τα παιδιά να είναι αδέλφια,θα διαρρήξουν τα...ιμάτιά τους!Βέβαια για να κάνει παιδιά ο "γείτονας" με τη γυναίκα του άλλου,έπρεπε να συμφωνήσει και ο μόνιμος σύζυγος,θεωρώντας τιμή να έχουν τα παιδιά του αδέλφια τα παιδιά του φίλου του!"Ψιλά γράμματα" αυτά για τους ιουδαιοχριστιανούς!Προτιμούν να καυχώνται για την..."τιμή" της δικής τους γυναίκας!!!Και για την..."ιερωσύνη" των καλογέρων,των καλογριών και των αρχιμανδριτών τους...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μμ..Πολύ ζωηρούς σας βρίσκω εκεί ,κάτω απο το αυλάκι!
    Ως γνήσιοι απόγονοι των Σπαρτιατών!χα !
    Υπατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαιρε Υπατια.Πραγματι καποιες φορες ξυπναει το αιμα που τρεχει στις φλεβες...Σπαρτιατες γαρ...ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή