19 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!


«Ποιος είσαι εσύ που θα αφαιρέσεις το δημαρχείο ρε Καραγκιόζη;»
     Ο Νότης Σφακιανάκης κατά της Εκκλησίας
Να σχολιάσει τη φράση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου προς το Γ. Μπουτάρη «Όσο ζω δεν θα δεις δημαρχία» ζήτησαν ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος από τον Νότη Σφιακανάκη. 

«Οι προδότες του τόπου είναι το ιερατείο. Δεν ντρέπεσαι; Ποιος είσαι εσύ που θα αφαιρέσεις το δημαρχείο ρε Καραγκιόζη;» λέει για τον Άνθιμο ο γνωστός τραγουδιστής. 

«Δεν βλέπετε ότι είστε στα μαύρα ντυμένοι; Μέσα στο πένθος, μέσα στη δυστυχία και μέσα στη μιζέρια. Είναι δυνατόν να μας κάνετε διδαχή εσείς για το πώς πρέπει να είναι η ζωή;», είπε με το γνωστό έντονο ύφος του.Σχόλιο Απολλώνιου:Γεια σου μεγάλε ΕΛΛΗΝΑ είσαι άνδρας  όχι σαν κάτι άλλους παπάρες Εβραιοπροσκυνημένους!!Εύγε Μεγάλε!!Δείτε το βιντεο!!Υ.Γ.Μοναδική μου ένσταση Νοτη αδικείς τον Καραγκιόζη!!ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!!.                                                                            
http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=_x9_e_h_vuvu_rp_q%3d   'Η ΕΔΩ  ΚΑΝΕ COPY    
02:10:16

  http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=_x9_e_h_vuvu_rp_q%3d
 
Αφιερωμένο σε κάποιους που τους πόνεσαν τα λόγια του Νότη για τον τσοπάνη με τα μαύρα...Δε γίνεται ρε μάγκες να το παίζετε Έλληνες και να είστε χριστιανοί,δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας...Ξεκαθαρίστε τέλος πάντων τι θέλετε να είστε...πρόβατα ή Έλληνες.
 

1 σχόλιο:

  1. Ενας Ελληνας,με το γνωστο ταμπεραμεντο του,μιλησε και εξεφρασε πιστευω μια μεγαλη μεριδα του λαου.Σημασια εχει αυτη η μεριδα να γινει ποταμι οργης και να παρασυρει τη σαβουρα που τροχοπεδιζει την προοδο των ανθρωπων.Ερρωσθε Ελληνες στη σκεψη,που μενει να γινει πραξη.Διομηδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή