12 Δεκεμβρίου 2010

Η σιωπή και η αδράνεια είναι συμμετοχή...

Η Στοκχόλμη απέφυγε το Σάββατο μια μεγάλη καταστροφή στη διάρκεια αποτυχημένης "τρομοκρατικής επίθεσης", σύμφωνα με τον σουηδό υπουργό Εξωτερικών, Καρλ Μπλιντ.

"Μια πολύ ανησυχητική τρομοκρατική επίθεση σε ένα πολυσύχναστο τμήμα της πρωτεύουσας απέτυχε αλλά θα μπορούσε να είναι πραγματικά πολύ καταστροφική" ανέφερε ο κ. Μπιλντ.

Μήνυμα* μέσω Ίντερνετ είχαν στείλει οι τρομοκράτες σε πρακτορείο ειδήσεων και στην αστυνομία πριν εκραγούν οι φονικές βόμβες στην καρδιά της Στοκχόλμης.

Το μήνυμα ελήφθη δέκα λεπτά πριν εκραγούν οι βόμβες που είχαν τοποθετηθεί σε παγιδευμένα οχήματα, οι οποίες σκότωσαν έναν άνδρα και τραυμάτισαν δύο ακόμα πολίτες.

Το σουηδικό πρακτορείο μετέδωσε ότι το ηχητικό μήνυμα μεταδόθηκε τόσο στα σουηδικά όσο και στα αραβικά και προειδοποιούσε και για άλλες "ενέργειες" χωρίς καμία όμως διευκρίνιση.

*Παράθεση:

"Οσο καιρό δεν τερματίζετε τον πόλεμο κατά του Ισλάμ και ταπεινώνετε τον Προφήτη Μωάμεθ και υποστήριζετε τον ηλίθιο Λαρς Βιλκς (που σκιτσάρισε τον Μωάμεθ με κεφάλι σκύλου) οι πράξεις μας θα μιλούν για μάς. Τα παιδιά σας, οι κόρες και οι γιοί σας θα πεθάνουν όπως έχουν πεθάνει τα δικά μας παιδιά, τα δικά μας αδέλφια και αδελφές"
ανέφερε η ανδρική φωνή του μηνύματος, όπως μετέδωσε το σουηδικό πρακτορείο.

Πηγές:

http://thegreekz.com/forum/showthread.php?p=16855007


http://www.newsit.gr/default.php?pna...4&catid=7&la=1

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1909186

Ερώτηση Αλφειού:

Τι προληπτικά μέσα έχει λάβει η Κυβέρνηση και τι προτάσεις έκαναν όλα τα άλλα κόμματα της Βουλής για να μη συμβεί κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα; Η σιωπή και η αδράνεια είναι συμμετοχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου