07 Δεκεμβρίου 2010

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ Επίθεση κατά Τουρκίας από τον Βουλευτή Ewald Stadler.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ  Επίθεση κατά Τουρκίας από τον Βουλευτή Ewald Stadler

ΘΕΜΑ

Νέα Υόρκη – Η CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA (CANA) καλεί όλους τους ακτιβιστές να τηλεφωνήσουν, να γράψουν και να στείλουν ηλεκτρονικά μηνύματα (εμειλς)  στον Αυστριακό βουλευτή Ewald Stadler και να τον ευχαριστήσουν για το θάρρος του και την τιμιότητα του να εκθέσει τα τουρκικά εγκλήματα εναντίον των Χριστιανικών μειονοτήτων στην Τουρκία. Σε μια ηχηρά ομιλία του την περασμένη εβδομάδα που απευθυνόταν απευθείας προς τον Τούρκο πρέσβη, ο Αυστριακός βουλευτής Ewald Stadler καταδίκασε το μαχαίρωμα και δημόσιο αποκεφαλισμό του καθολικού Αρχιεπισκόπου στην Τουρκία και είπε ανοικτά στην Τουρκία και στους Τούρκους έποικους της στην Ευρώπη: « Εμείς δεν σας ζητήσαμε να μας στείλετε τους αγράμματους σας της Ανατολίας, η Τουρκία τους έστειλε εδώ, ούτε σας ζητήσαμε να μας στείλετε τους λιθήνης εποχής Ισλαμιστές σας της Ανατολίας».


Παρόλο ότι η Κυπριακή Κυβέρνηση εδώ και χρόνια  σπαταλά εκατομμύρια λίρες από τα λεφτά των Ελληνοκυπρίων προσφύγων για το ούτω καλούμενο «λόμπυ» στην Αμερική, δεν είδαμε ούτε ακούσαμε ποτέ μας τέτοια τιμιότητα από Αμερικανούς Γερουσιαστές ή βουλευτές σε σχέση με τη τουρκική βαρβαρότητα στην Κύπρο. Βασικά, το μόνο που ακούγεται από τα στόματα των Αμερικανών Γερουσιαστών, σε σχέση με όλα εκείνα τα λεφτά που ξοδεύονται, είναι υποστήριξη στην διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία η οποία βασικά είναι τουρκικό σχέδιο. Γι΄αυτό είναι που ζητούμε από όλους να γράψουν στον Αυστριακό βουλευτή Ewald Stadler να τον ευχαριστήσουν και να τον διαφωτίσουν για τα τουρκικά εγκλήματα εναντίον της Κύπρου ως χώρας μέλους της Ευρωπαικής  Ένωσης με την ελπίδα να μιλήσει και για μάς, γιατί βασικά στην Ευρώπη κάποιοι το κάνουν, αλλά κανένας στην Αμερική δεν στάθηκε να αντιμετωπίσει την Τουρκία σε σχέση με την Κύπρο με τον ίδιο τρόπο και να τα πει στην κυβέρνησή του (Αμερικής).

Ευελπιστούμε ότι ολοένα και περισσότεροι Ευρωπαίοι θα υψώσουν το ανάστημά τους και θα λένε όχι στους Τούρκους παράνομους έποικους που κάθονται στην κλεμμένη μας γη στην κατεχόμενη Κύπρο, και να καλέσουν την Τουρκία να λογοδοτήσει για τις ψευτιές της και την άρνηση της εισβολής που έκανε.

Το ζήτημα της Τουρκίας να γίνει μέλος της ΕΕ, βασικά είναι μια μάχη που δίδεται στην Ευρώπη, και οι Ελληνοκύπριοι πρέπει να συντονιστούν με τους καιρούς. Να δώσουν προσοχή και λεφτά στην ενημέρωση εντός των χωρών της Ευρωπαικής Ένωσης . Πολλά λεφτά έχουν σπαταληθεί με λανθασμένους τρόπους στις ΗΠΑ και εφόσον δεν μπορεί να γίνει σωστή χρήση με χειροπιαστά αποτελέσματα στις ΗΠΑ,  η Κύπρος να κοιτάξει εντός της Ε.Ε.Πιο κάτω θα βρείτε την διαφωτιστική ομιλία του Αυστριακού βουλευτή Ewald Stadler στην Αυστριακή Βουλή. Απευθύνεται προς τον Τούρκο πρέσβη, ο οποίος, πρόσφατα πρόσβαλε την Αυστρία για την υποτιθέμενη κακομεταχείριση Τούρκων. Το βίντεο πιο κάτω με αγγλικούς υπότιτλους στον σύνδεσμο:

You Tube Austrian MP Ewald Stadler adresses Turkish Ambassador: http://www.youtube.com/watch?v=XRmgI_WXff0

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
Παρακαλούμε τηλεφωνήστε και γράψετε στον βουλευτή Ewald Stadler. Δείγμα επιστολής ακολουθεί:
Εδώ θα βρείτε το εμειλ του βουλευτή Ewald Stadler καθώς και το τηλέφωνο και την διεύθυνσή του στο κοινοβούλιο της Αυστραλίας όπως αυτό δίδεται στην ιστοσελίδα του κοινοβουλίου:
http://www.parlament.gv.at/WWER/PAD_02849/index.shtml

E-Mail: ewald.stadler@parlament.gv.at
Anschrift:Parlamentsklub des BZÖ
Dr.-Karl-Renner-Ring 3
1017 Wien
Telefon: 01/40110-5489

Δείγμα επιστολής που μπορείτε να γράψετε
Dear MP. Ewald Stadler,

I am writing to thank you for your honest speech to the Turkish Ambassador last week. Greek-Cypriots are more than well aware of Turkey ’s hypocrisy and ongoing barbarism in Cyprus . During the Turkish invasion of Cyprus in 1974, 800 Greek Cypriot women of all ages were raped by the Turks, thousands of Greek Cypriots including the elderly and the disabled were massacred by Turks, and to this day hundreds of thousands of Greek Cypriots are denied their inalienable right to their own property due to the brute force of the illegal Turkish invasion army.

In Cyprus today , well over 160,000 stone-age Turkish barbarians from Anatolia are illegally squatting in our homes, and the current Communist President Christofias has proposals drawn out with Turkish agents to allow 50,000 of them to legally stay there forever. The current government of Cyprus even has plans to force Cyprus to have a Turkish president (and this racial mandate will be by law) under the bizonal bicommunal federation plans. Such a racial mandate is contrary to all European principles.

I include in this letter a link to the book BLOODY TRUTH which is a well sourced reference for you to use on Cyprus history and the atrocities inflicted on Greek-Cypriots by Turks.
Thank you, please help us, please speak for us.
Sincerely, Nikolaos Taneris , Press Officer, Cyprus Action Network of America (CANA)

Ακόμα ένα άρθρο σε σχέση με τα έγγραφα της WikiLeaks σε σχέση με την Τουρκία και τα τηλεγραφήματα των Αμερικανών πρέσβεων, είναι αυτό του βετεράνου αρθρογράφου της Σημερινής Σάββα Ιακωβίδη στην Σημερινή της Κυριακής 5.12.2010 στην Κύπρο.

Ο Σάββας Ιακωβίδης αναφέρεται στις αμερικανικές εκθέσεις για την Τουρκία οι οποίες ουσιαστικά αποκαλύπτουν όσα έγραφε η Σημερινή από τον καιρό που βγήκε στην επιφάνεια ο Τ. Ερτογκάν και προειδοποιούσε η Σημερινή ότι ο κατευνασμός Σημίτη/Κληρίδη προς τους Τουρκους ήταν λάθος. Οι Αμερικανοί διπλωμάτες ουσιαστικά λένες το Στέιτ Ντεπάρτμεντ, σημειώνει, ότι ο Ερτογκάν είναι διψασμένος για ισλαμική δύναμη, οι υπουργοί του ανίκανοι, αμόρφωτοι και κάποιοι διεφθαρμένοι. Η κυβέρνησή του, διαιρεμένη. Η αντιπολίτευση, γελοία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο.
http://www.sigmalive.com/simerini/columns/antistaseis/332830


Αντιστάσεις
Τα WikiLeaks και οι Ε/κ υμνητές Ερντογάν-Νταβούτοβλου
05/12/2010 | ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ

Όλοι οι μύθοι κάποτε καταρρέουν. Παταγωδώς. Και σωριάζονται σε καπνίζοντα ερείπια. Όταν ο Ταγίπ Ερντογάν ανήλθε στην εξουσία, το 2002, νεόκοποι Ε/κ πολιτικάντηδες, κόμματα και στρατευμένοι κονδυλοφόροι είχαν αναμέλψει ύμνους στη δήθεν αλλαγή, που είχε επέλθει στην Τουρκία. Έχαψαν το παραμύθι του Ισλάμ-λάιτ και του Ερντογάν ως του νέου αναμορφωτή της Τουρκίας. Ο γράφων και η στήλη, έγκαιρα, ασχολήθηκαν με το τρίδυμο Γκιουλ, Ερντογάν, Νταβούτογλου. Με πυκνές αναλύσεις ίσως να ήμασταν από τους ελάχιστους, που είχαμε εγείρει σοβαρές αμφιβολίες για την πολιτική του νέου σχήματος. Τα χρόνια πέρασαν, ο Ερντογάν απέκτησε την υπεροψία και τη μέθη της εξουσίας, εμφανίστηκε ως νέος Ατατούρκ ενώ ο εξ απορρήτων σύμβουλός του, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Νταβούτογλου ήταν η eminence grise του υπερφίαλου Ερντογάν, ένας νέος δήθεν Κίσιντζερ. Ισλαμιστές και οι τρεις, ξεγέλασαν ή νόμισαν ότι θα ξεγελάσουν τους Ευρωπαίους και δη τους Αμερικανούς.
Ο γράφων κατ΄ επανάληψη ανέλυσε τα νεο-οθωμανικά σχέδια της Τουρκίας, που εκτείνονται από τις πόρτες της Βιένης μέχρι τα βάθη της Ασίας, εκεί απ’ όπου πριν από 1000 χρόνια εξεστράτευσε η ασιατική ορδή για να κατακτήσει τον πολιτισμένο κόσμο. Και τον μακέλεψε. Οι αναλύσεις μας στηρίζονταν σε μελέτες και θέσεις του Νταβούτογλου, σε θέσεις της Τουρκίας και σε πυκνές δηλώσεις του τουρκικού τρίο. Επιβεβαιώθηκαν από το βιβλίο του Νταβούτογλου, «Στρατηγικό Βάθος». Ποιος άκουγε; Ποιος ανησυχούσε; Η διαρροή 250.000 εγγράφων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, διά του WikiLeaks, τεκμηριώνει, εν πολλοίς, και πολλές δικές μας εκτιμήσεις. Οι Αμερικανοί θεωρούν τον Ερντογάν ως αυταρχικό και χωρίς όραμα, που «πιστεύει στο Θεό… αλλά δεν του έχει εμπιστοσύνη»! Ή ότι έχει κληθεί από το Θεό για να κυβερνήσει την Τουρκία! Ενώ υποσχέθηκε να αντιμετωπίσει τη διαφθορά, φαίνεται πως υπέκυψε και ο ίδιος στα παραφερνάλιά της.
Ειδικά, για τον Νταβούτογλου, οι Αμερικανοί δεν μασούν τα λόγια τους. Αφού επισημαίνουν την εντεινόμενη αντιπαράθεση Γκιουλ - Ερντογάν, οι εκατοντάδες εκθέσεις της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα καταγράφουν τις «νεο-οθωμανικές φιλοδοξίες» του Νταβούτογλου που, άλλωστε, δεν αποκρύπτει αλλ’ αποκαλύπτει και τεκμηριώνει στο βιβλίο του. Ένας ανώτατος Τούρκος σύμβουλος επιβεβαίωσε ότι ο Νταβούτογλου ασκεί «ισλαμική επιρροή» στον Ερντογάν και συμπέρανε ότι «είναι εξαιρετικά επικίνδυνος». Ένας άλλος Τούρκος επίσημος και μέλος τουρκικής δεξαμενής σκέψης, υπέδειξε ότι η πολιτική του κόμματος Ερντογάν στοχεύει στην ευρωπαϊκή ένταξη ως εξής: «Θέλουμε να ανακτήσουμε την Ανδαλουσία και να πάρουμε εκδίκηση για την ήττα του 1683, μπροστά στη Βιένη». Ποιαν εικόνα πρόβαλλαν οι Τούρκοι; Ότι θα εδραίωναν ένα «δημοκρατικό Ισλάμ» ή ένα Ισλάμ-λάιτ, εύκολο να το χωνέψουν όσοι αγωνιούσαν για πιθανή στροφή της Τουρκίας προς το φονταμενταλισμό.
Επί Σημίτη - Κληρίδη, η ελληνική πολιτική, που ακολουθείται μέχρι σήμερα με διακυμάνσεις, προτιμούσε μια Τουρκία εστραμμένη προς την Ευρώπη και τη Δύση παρά μια Τουρκία κινούμενη προς Ανατολάς και στον ισλαμικό φονταμενταλισμό και φανατισμό. Εξαπατήθηκαν όλοι, ακόμα και οι Αμερικανοί και, φυσικά, οι εδώ Ε/κ υμνητές του Ερντογάν. Ακόμα και τώρα, Ε/κ πολιτικοί εκθειάζουν την προσωπικότητα του Τούρκου Πρωθυπουργού, υποστηρίζουν πόσο μεγάλη και ισχυρή δύναμη είναι η Τουρκία και, άρα, υποβάλλουν ποιοι είμαστε εμείς οι Έλληνες, που θα τα βάλουμε με μια τέτοια δύναμη; Ας μιλήσουν οι Αμερικανοί για τις στοχοθεσίες Νταβούτογλου: «Έχει φιλοδοξίες λιμουζίνας Ρολς-Ρόις αλλά με υποδομές αυτοκινήτου Ρόβερ». Τα συμπεράσματα από τα αμερικανικά έγγραφα: Ερντογάν: Ένας διψασμένος για δύναμη ισλαμιστής. Οι υπουργοί του: Ανίκανοι, αμόρφωτοι και κάποιοι διεφθαρμένοι. Η κυβέρνησή του: Διαιρεμένη. Η αντιπολίτευση: Γελοία.
Αν οι εκτιμήσεις των Αμερικανών είναι σωστές, και εν πολλοίς είναι, τότε τι αντιπαρατάσσει ο Ελληνισμός έναντι αυτού του δήθεν τουρκικού γίγαντα με πήλινα πόδια; Μια ταπεινωμένη και εξευτελισμένη, εξαρτημένη Ελλάδα και μια Κύπρο έρμαιο στις κομμουνιστικές ιδεοληψίες ενός Προέδρου, που ακόμα ενεργεί ως ΓΓ του ΑΚΕΛ. Αυτά έπρεπε να ενοχλούν και να εξοργίζουν τους εδώ υμνωδούς του Ερντογάν και του Νταβούτογλου.
...
ACTION ALERT Turkey Slammed By MP Ewald Stadler
http://cyprusactionnetwork.org/action_alert_turkey_slammed_by_mp_ewald_stadler

Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου