06 Ιανουαρίου 2011

Οι φονικές θρησκείες συνεχίζουν αμείλικτα τα εγκλήματα τους


Δείτε που καταλήγει ο κ. Βαρθολομαίος
Είκοσι-ένας άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 79 τραυματίστηκαν από την έκρηξη μπροστά σε χριστιανική εκκλησία στην Αλεξάνδρεια της βόρειας Αιγύπτου την ώρα που είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες πιστοί για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά.*
Βέβαια, η είδηση δεν μας ξαφνιάζει καθώς και η Υπατία κατακρεουργήθηκε από τον χριστιανικό όχλο στην Αλεξάνδρεια και μέχρι σήμερα η επίσημη χριστιανική Εκκλησία δεν ζήτησε ούτε καν συγνώμη, τουναντίον πολλοί μάλιστα εξ αυτών προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητο. Βέβαια, για το πρόσφατο μακελειό ο κ. Βαρθολομαίος έσπευσε να υπενθυμίσει στους πιστούς την εβραϊκή καταγωγή της πίστης τους:
«Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη στιγμής του πόνου θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε εσάς και το ποίμνιό σας για την πλήρη αλληλεγγύη και υποστήριξή μας. Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι στεκόμαστε προσευχόμενοι στο πλευρό σας καθώς συνεχίζουμε τη δύσκολη πορεία των Εκκλησιών μας. Όλοι εκείνοι που έχασαν την ζωή τους ας βρουν ειρήνη και ανάπαυση στους κόλπους του Αβραάμ» καταλήγει ο κ. Βαρθολομαίος.
Για την Υπατία και τις δολοφονίες άλλων μη χριστιανών τι έχουν πει;
Ας μη ξεχνιόμαστε: Οι φονικές θρησκείες, Χριστιανισμός, Ισλάμ, παράγωγα του ιουδαϊσμού συνεχίζουν να δίνουν το παρών...
*Υ.Γ. Σύμφωνα με ισλαμική οργάνωση, πρέπει να ασκηθεί πίεση στην Κοπτική Εκκλησία της Αιγύπτου για να απελευθερώσει δύο Αιγύπτιες οι οποίες είχαν ασπαστεί το Ισλάμ και τώρα κρατούνται παρά τη θέλησή τους από την Κοπτική Εκκλησία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου