21 Μαρτίου 2011

Τι έκαναν στο "δικό τους σκουπίδι",το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ;Ακόμα βρίσκεται στη θέση του!Παρά τη σφαγή 2000 αμάχων στην Οσετία.

Η Γεωργία ξεκίνησε τον πόλεμο στον Καύκασο, αποφαίνεται έρευνα της ΕΕ ...

Κυριακή, 3 Αύγουστος 2008


Επίθεση της Γεωργίας στην Οσετία.

Με χτυπήματα εναντίον αμάχων ανοίγει μάλλον τους ασκούς του Αιόλου η Γεωργία!
Η Οσετία κάνει λόγο για απάντηση στα χτυπήματα.Υπάρχει ο κίνδυνος γενικής σύρραξης στη περιοχή,φυσικά με δάκτυλο της γνωστής υπερδύναμης που θέλει σώνει και καλά να μπάσει τη Γεωργία στο ΝΑΤΟ.
Ακόμα βρίσκεται στη θέση του και λέει ασυναρτησίες...

25 Ιαν. 2011
Ο πρόεδρος της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι παρομοίασε σήμερα την Ρωσία με έναν «κροκόδειλο» που είναι έτοιμος να «καταβροχθίσει» την χώρα του, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, όπου το κοινό τού υπέβαλε τα ερωτήματά του.
Ο Μιχαήλ Σαακασβίλι κατήγγειλε την «κατοχή» των δύο αποσχισθεισών φιλορωσικών επαρχιών της Γεωργίας, της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσετίας, την οποία η Ρωσία αναγνώρισε ως ανεξάρτητη μετά από ένα σύντομο πόλεμο με τη Γεωργία τον Αύγουστο του 2008. Η Ρωσία «έχει μία πολιτική νοοτροπία επιπέδου ερπετού, ενός κροκοδείλου έτοιμου να μας καταβροχθίσει. Οι βάρβαροι έχουν εισβάλει στην γη μας» πρόσθεσε.
Ο Γεωργιανός πρόεδρος σημείωσε επίσης την σχέση μεταξύ της επίθεσης στο αεροδρόμιο της Μόσχας και της ρωσικής πολιτικής στον Καύκασο, αναφέροντας ότι η υποστήριξη των Γεωργιανών αυτονομιστών έχει ενθαρρύνει τους αντάρτες στην ασταθή περιοχή του βόρειου Καυκάσου. «Πρόκειται για το φαινόμενο του μπούμερανγκ» δήλωσε ο Γεωργιανός πρόεδρος.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

2008/08/12


Ο Ισαακ-ασβίλι "ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ" και Παγκόσμιος ρέκορντμαν,σε..."Ολυμπιακά αθλήματα"

Ο "ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ" ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΡΕΚΟΡΝΤΜΑΝ ΣΤΑ.....ΕΙΡΗΝΙΚΑ......"ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ" !!!!!!!!!!!
1) ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ.
2) ΤΗΣ ΡΙΨΗΣ ΒΟΜΒΩΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΑΜΑΧΩΝ.
3) ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ
.
4) ΤΗΣ ΥΠΟΥΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ,ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΗΛΩΝΕ ΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ,ΛΟΓΩ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΑΝΑΝΔΡΑ ΚΑΤΑ ΑΜΑΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ!!!!!
5) ΤΩΝ ΒΟΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ....ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΑΛΛΟΣ...ΒΡΟΥΤΟΣ!!

Να το χαίρονται το..."δικό τους σκουπίδι",όπως τον αποκάλεσε ο Πούτιν!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου