06 Μαρτίου 2011

Hose(Χώσε)Ασεμπίγιο άλλο ένα αγγούρι από...πίσω(όπως έλεγε η διαφήμιση...από Μίσκο)!Τελικά τους περιμένουμε όλους με...ανοικτούς τους κώλους!

Στις 2009/10/14 είχαμε αναρτήσει από τον Βισάλτη,που είχε αναρτήσει από τον Μπαρμπανίκο ότι... ο Γιόζεφ Ασεμπίγιο έχει απέχθεια με οτιδήποτε κλασικό και προπάντων αρχαιοελληνικό!

Από τότε πέρασε πολύς καιρός!Δεν φανταζόμασταν ότι θα περιμέναμε...ξεβράκωτοι τοοόσον καιρό!Και ότι τώρα θα μαθαίναμε από τον...μπούκη-Παμπούκη τα...ξενοπηδήματα του..."αθετήσαντος" καβαλάρη μας,του...Γιόζεφ Αθεμπίγιο!

Βέβαια,θα έπρεπε να το είχαμε αντιληφθεί ότι ως πολυ..."πηδηχτής","έχει και άλλους...δεν έχει μόνο εμάς"!!!Κατά τα λεχθέντα του με..."ανοικτούς κώλους" προσμένοντα κ.Χάρη!Αλλά ότι ο Γιόζεφ θα μας προέκυπτε και..."αντιφραγκιστής",πρώτη φορά το ακούσαμε!Ίσως ήθελε να πει ο κ.Χάρης ότι ο Γιόζεφ ήταν..."αντιφρανκιστής"(εναντίον του δικτάτορα Φράνκο)...!Γιατί ή έκφραση κατευθύνει τον αναγνώστη στο συμπέρασμα ότι ο Γιοζεφάκος μας ήταν..."αντιγαλλιστής"(κατά το αντι-φράγκος)!!!

Ο “αντιφραγκιστής” και αγωνιστής της δημοκρατίας Αθεμπίγιο έρχεται, μόλις ευκαιρήσει, να σώσει το Ελληνικό

 


Διαβάσαμε προσεκτικά την απάντηση και την δευτερολογία του κ. Παμπούκη (4/3/2011), σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδημούλη προς τους ΥΠΕΚΑ και Επικρατείας, σχετικά με τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου στο χώρο του Ελληνικού.
Επιτέλους μάθαμε ότι δεν μας “ξέχασε” ο Αθεμπίγιο…
Μάθαμε από τον κ. Παμπούκη ότι το σχέδιο για το Ελληνικό θα το κάνει ο Αθεμπίγιο ο οποίος, κατά τον κ. Παμπούκη, είναι:
Όχι μόνο είναι ένας σπουδαίος πολεοδόμος, αλλά έχει και ένα πλούσιο αντιφραγκικό παρελθόν, γιατί ήταν αγωνιστής της Δημοκρατίας!!!
Επίσης μάθαμε ότι… υπάρχει μια καθυστέρηση, γιατί ο Ασεμπίγιο έχει και άλλους πελάτες…δεν έχει μόνο εμάς.
Τέλος σχετικά με την διαδικασία ανάθεσης του έργου, ο κ Παμπούκης ήταν σαφέστατος..
Μπορεί να γίνει αλλά μπορεί και να μη γίνει διαγωνισμός…
Είναι όπως λέμε αν δεν βρέξει θα είναι καλός ο καιρός.
Τι άλλο θα ακούσουμε..
Έλεος πια τι δουλειά έχει το αντιφραγκικό παρελθόν και οι όποιοι αγώνες της δημοκρατίας του Αθεμπίγιο με το Ελληνικό;;
Για κουτόφραγκους μας περνάνε;;
Διαβάστε το απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Παμπούκη:
“Δεύτερον, ποια θα είναι η διαδικασία που θα ακολουθήσει; Σας ανακοινώνω ότι πρώτον, θα υπάρξει δημόσια παρουσίαση του σχεδίου αυτού από τον κ. Αθεμπίγιο, ο οποίος γνωρίζετε, επίσης, ότι όχι μόνο είναι ένας σπουδαίος πολεοδόμος, αλλά έχει και ένα πλούσιο αντιφραγκικό παρελθόν, γιατί ήταν αγωνιστής της Δημοκρατίας. Αυτό, λοιπόν, θα είναι το πρώτο βήμα.
Ένα τελευταίο κομβικό σημείο. Διαγωνισμός ή μη διαγωνισμός; Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή. Κατ’ αρχήν αυτό το θέμα δεν το έχουμε κλείσει. Και τα δυο ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Αλλά αυτό το οποίο είναι αδιαπραγμάτευτο είναι ότι θα υπάρχουν πολλαπλές δικλείδες ασφαλείας οι οποίες θα διασφαλίζουν διαφάνεια.
Δεσμεύομαι και πάλι από Βήματος Βουλής ότι η διαδικασία αυτή θα ακολουθηθεί και ότι θα έρθει σύντομα το θέμα σε μία γενική παρουσίαση, όταν θα έχει ολοκληρωθεί. Τι να κάνουμε; Ο κ. Ασεμπίγιο, επειδή ακριβώς είναι καλός πολεοδόμος, είναι και απασχολημένος. Έχει και άλλους. Δεν έχει μόνο εμάς. Λυπάμαι γι’ αυτό, αλλά έτσι είναι. Όταν ολοκληρωθεί, θα έρθει.”
Υ.Γ
Ολόκληρο το κείμενο της επερώτησης (4/3/2011) και η σχετική συζήτηση ΕΔΩ
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/03/blog-post_7114.html

ΟΛΥΜΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου