05 Απριλίου 2011

Ακόμη και στην Αίγυπτο..

Πηγή: η Ιστοσελίδα των 'Αδελφών Μουσουλμάνων".


«Το Υπουργείο Τηλεπικοινωνιών της Αιγύπτου, ανακοινώνει ότι είναι έτοιμο να παράσχει ηλεκτρονική ψηφοφορία στις προσεχείς κοινοβουλευτικές, προεδρικές και δημοτικές εκλογέςγια την άμβλυνση της διαδικασίας της δημοκρατικής αλλαγής στη χώρα και να μειωθούν οι πιθανότητες νοθείας», δήλωσε ο Υπουργός τηλεπικοινωνιών Maged Οσμάν, προσθέτοντας ότι ο τομέας των τηλεπικοινωνιών θα οδηγήσει επίσης σε εκστρατείες για την αύξηση της πολιτικής συνείδησης των Αιγυπτίων κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου. «Ο τομέας αυτός διαδραμάτισε ζωτικό ρόλο στην Επανάσταση», τόνισε.


Σχόλιο Νίκου:
1. Οι ηλεκτρονικές ψηφοφορίες, έχουν τα καλά τους αλλά και τα άσχημα. Θυμηθείτε τι έγινε στην πρώτη εκλογή του υιού Μπους, με τις ψήφους στην Φλώριδα, όπου ουσιαστικά υπήρξε νοθεία.
2. Σε κάθε περίπτωση δείχνει το μέλλον.
3. Ο ερχομός της "ηλεκτρονικής ψηφοφορίας" δείχνει την τάση, όχι μόνο για την διαδικασία αυτή καθ' αυτή αλλά και για την περίοδο πριν αυτής. Σκεφθείτε να μην ενημερωνόμαστε μόνο από την Όλγα και τον Μανώλη, αλλά να μπορούμε να διευρύναμε τις πηγές μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου