27 Μαΐου 2011

Απίστευτη πρόκληση – Ένα μεγάλο ελληνικό νησί ως εγγύηση για το νέο δάνειο θέλει η Τρόικα.

«Δώστε μας ένα μεγάλο νησί για εγγύηση για να σας δώσουμε νέο δάνειο». Όσο και αν ακούγεται παράξενο, αυτό ζήτησε η αντιπροσωπεία της
Τρόικας στις διαπραγματεύσεις που είχε με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου για τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου
και τις αποκρατικοποιήσεις των 50 δις. ευρώ.
Οι ξένοι έχουν βάλει στο μάτι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα τα νησιά της Ελλάδας.
Ως εκ τούτου για το δάνειο των 57 δις. ευρώ που επιδιώκει η χώρα προκειμένου να καλύψει τις δημοσιονομικές ανάγκες της επόμενης διετίας 2012 – 2013,οι ξένοι ζητούν ως εγγύηση ένα νησί!!!
Την καλύτερη περίπτωση διερευνούν να εκχωρηθούν ως εγγυήσεις τα μελλοντικά έσοδα από ακίνητα του Δημοσίου, που μπορεί να προέλθουν ακόμα και από τα ελληνικά νησιά.
Αυτό αποτελεί πρόκληση και μόνο….Ντροπή και μόνο ντροπή…..
Π.Λ.
www.bankingnews.gr
Y.Γ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΑΊΝΕΣΗ ; ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΔΑΝΕΙΚΌ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΈΝΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ!
olympia

Σχετικά θέματα:

Τα δάνεια του '21

Τα δάνεια της ανεξαρτησίας και της εξάρτησης.

 

1 σχόλιο:

  1. Γαμημένοι Ούνοι!!!!!! Δεν σας χρωστάμε το παραμικρό. Αντιθέτως μας χρωστάτε τα πάντα! Από το ότι σας μάθαμε να στέκεστε στα δυό σας πόδια, από τα πνευματικά δικαιώματα των ελληνικών λέξεων και εννοιών που χρησιμοποιείτε καθημερινά στις συναλλαγές σας, από τους αμύθητους αρχαιολογικούς θησαυρούς που έχετε κλέψει απ' την Ελλάδα και "δείχνετε" στα μουσεία σας, (αλήθεια το μουσείο στα ούννικα πως λέγεται;;;;) θησαυρίζοντας με ξένα κόλλυβα, μέχρι τον χρυσό που κλέψατε από την Ελλάδα, τα εκατομμύρια Ελλήνων που σκοτώσατε και τις αγιάτρευτες πληγές που προξενήσατε σ' αυτόν τον ιερό τόπο. Ουστ βρωμόπουστες που θα μιλήσετε κι' από πάνω. Απ' τα τρία το μακρύτερο θα σας δώσουμε σαν εγγύηση. Αν σας κάνει. Αλλιώς δώστε πίσω τα κλεμμένα και βουλώστε το!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή