03 Ιουλίου 2011

Ο απόλυτος εξευτελισμός της χώρας μας!


! Στην συνέντευξη του στο Reuters και στο εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό Focus, το οποίο κυκλοφορεί αύριο, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, δεν κάνει λόγο για περιορισμό όπως αναφέρουν τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά ότι η Ελλάδα παραδίδει μερικώς την κυριαρχία της !

Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ: «η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραστικά»

Ειδικοί από την Ευρωζώνη αναμένεται να καταφθάσουν στην Ελλάδα, προκειμένου να συνδράμουν στην εφαρμογή του προγράμματος μεταρρυθμίσεων, με αποτέλεσμα «η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραστικά».
Σε αυτή την αναγγελία προχώρησε ο προεδρεύων της Ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό Focus, το οποίο κυκλοφορεί αύριο.
Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι "δεν πρέπει να προσβάλλουμε τους Έλληνες, αλλά να τους βοηθήσουμε", καθώς "δήλωσαν πρόθυμοι να δεχτούν εισαγωγή τεχνογνωσίας από την Ευρωζώνη".
Για αυτό,
όπως υποστηρίζει, όλες οι περιοχές της Ευρωζώνης θα αποστείλουν ειδικούς, αφού η "κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραστικά". Παράλληλα, κάνει λόγο και για τη "συναίνεση" που απαιτείται μεταξύ των κομμάτων. "Με δική της υπαιτιότητα ορισμένα πράγματα ξέφυγαν. Και τώρα που πρέπει να τα επαναφέρει με ενωμένες δυνάμεις σε τάξη, πρέπει οι Έλληνες να αντιληφθούν ότι απαιτείται μια συλλογική απάντηση", ισχυρίζεται ο κ. Γιούνκερ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο προεδρεύων της ευρωζώνης αναφέρει επίσης ότι και το ελληνικό φορολογικό σύστημα δεν λειτουργεί "σε πλήρη έκταση", αλλά και ότι "απαιτείται για το επικείμενο κύμα ιδιωτικοποιήσεων".
Μάλιστα, παρουσιάζεται αισιόδοξος ως προς τη νέα βοήθεια προς την Ελλάδα, η οποπία "θα φέρει λύση στο ρπόβλημα της χώρας". Προσθέτει δε ότι η χώρα χρειάζεται ενέσεις ανάπτυξης, αφού όπως λέει "η ΕΕ θα πρέπει προσωρινά να παραιτηθεί από την υποχρέωση της Ελλάδας για συγχρηματοδότηση, θα πρέπει να δοθούν στη Ελλάδα τα μέσα για την οικονομική ανάπτυξη, χωρίς να απαιτείται η καταβολή του μεριδίου από την Αθήνα".
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=290014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου