23 Αυγούστου 2011

Στο Μουσείο Βαγδάτης κατέστρεψαν χιλιάδες ελληνικά χειρόγραφα!

Τά δάνεια δούλους τους ελευθέρους ποιεί.
(Μένανδρος -Αθήνα, 342-292 π.Χ.)
Γράφει ο *Αμφικτύων
Η Δύση βαίνει ολοταχώς σε πτώση και παρακμή. Κανένα ανάχωμα δεν την σώζει πιά. Και μαζί της πέφτει και η λευκή φυλή. Η πτώση της έχει ήδη συμβεί με τον άκρατο δανεισμό. Τώρα βιώνει τα επακόλουθα της πτώσης.  Η Δύση δεν ξέφυγε από το Μεσαίωνα. Ακόμη τον ζει. Τώρα ένας νέος πολιτισμός ανέτειλε  στην Ασία , στα αρχαία κράτη της Κίνας και Ινδίας. Τα αίτια της πτώσης :


α/ Η διακοπή της Ελληνικής Αναγέννησης  στην Ευρώπη που άρχισε δειλά-δειλά  να διαλύει τον μαύρο Μεσαίωνα της Ιουδαιοχριστιανικής  Βίβλου.
β/ Η πρόσφατη πλήρης υποδούλωση της Δύσης (πρώτα της Αμερικής και μετά της Ευρώπης) στον υλιστικό τρόπο σκέψεως του διεθνούς Σιωνισμού , μιας  δηλητηριώδους δογματικής ιδεολογίας  χωρίς αρχές, χωρίς συμπαντικό πνεύμα, χωρίς ανθρωπισμό, χωρίς λογική, χωρίς δημοκρατική αντίληψη, χωρίς  οικολογική  αρμονία,   στηριζόμενη στην θεοκρατική  αντίληψη και  στην αύξηση του υλιστικού πλούτου  και της ισχύος των ολίγων, με σκοπό την παγκόσμια επικράτηση και δικτατορία επί των πολλών.
Η παρούσα οικονομική και νομισματοπιστωτική κρίση της Δύσης δεν είναι το αίτιο της πτώσης , αλλά τα επακόλουθα μιας μακράς φθίνουσας  πορείας . Στέρεψαν οι πνευματικοί φάροι    που ανέδιδαν το Ελληνικό Φως σε Βρετανία , Γαλλία, Γερμανία ,  Ιταλία,  ΗΠΑ κλπ . Ήδη η Αμερική  ζει σε μόνιμο κώμα το οποίον θα διαρκέσει επί μακρόν, ενώ η Γερμανία είναι βυθισμένη στην υπαρξιακή αγωνία της ότι λίαν συντόμως θα ξεπερασθεί η τεχνολογία της από την Κινεζική και Ινδική, οπότε θα βρεθεί σε χειρότερη μοίρα και από την Ελλάδα. Γι’ αυτό κάνει αγωνιώδεις προσπάθειες να  ελέγξει τον Ελληνικό πλούτο. Η Ευρώπη  έχει θρυμματισθεί και ο καθένας  εφαρμόζει: «ο σώζων εαυτόν σωθήτω»  Η Δύση έχασε τον Ελληνικό πολιτιστικό της χαρακτήρα  που τις έδινε το πλεονέκτημα της πρωτοβουλίας, εφευρετικότητος, ενότητος  και  ελεύθερης βούλησης, έναντι της αυταρχικής και δογματικής Ανατολής και Ασίας, η οποία όμως διαθέτει πανάρχαια φιλοσοφία για την βγάλει στο προσκήνιο της ιστορίας .  Η Δύση υποδουλώθηκε στην διεθνή κλίκα της πλουτοκρατικής μαφίας των Ασιατών Εβραιοχαζάρων Ασκενάζι και των ομοίων τους.
Αλλά από αλλού ξεκίνησα και αλλού θέλω να καταλήξω: Είναι γνωστόν ότι ο ελληνολάτρης χαλίφης Αλ Μαμούν τον 8ον αιώνα , είχε συγκεντρώσει στη Βαγδάτη όλα τα Ελληνικά συγγράμματα για να τα σώσει από την καταστροφή των Βυζαντινών χριστιανών αυτοκρατόρων. Από το βιβλίο «Οι Προάγγελοι του Ιησού Χριστού» του κ. Χάρρυ Σκαρλακίδη, πληροφορούμεθα ότι μετά την νικηφόρα μάχη του Χαλίφη  Αλ Μαμούν επί του αυτοκράτορος του  Βυζαντίου Μιχαήλ Β’, μέσα στους όρους ανακωχής  έβαλε και την  παράδοση αντιγράφων  όλων των Ελληνικών συγγραμμάτων της Βιβλιοθήκης  Κωνστ/πόλεως.  Γύρω στα 850μ.Χ  έχουν ήδη μεταφρασθεί στην Αραβική γλώσσα τα περισσότερα ελληνικά συγγράμματα  της φιλοσοφίας, ιατρικής, αστρονομίας και των μαθηματικών. Όλος αυτός ο πνευματικός και πολιτιστικός πλούτος βρισκόταν έως το 2003 στην Βιβλιοθήκη της Βαγδάτης .  Όχι όμως και σήμερα!
«Το σύνολο αυτού του ανεκτίμητου θησαυρού γνώσης….απετέλεσε τη μεγάλη λεία για τα Αμερικανικά στρατεύματα κατά την εισβολή τους στη Βαγδάτη τον Απρίλιο του 2003. Ήταν τέτοιο το μέγεθος της καταστροφής και  λεηλασίας της Βιβλιοθήκης (όπως και του αρχαιολογικού Μουσείου   της Βαγδάτης), ώστε σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθυντή της Βιβλιοθήκης , δεν διασώθηκαν  ούτε τα μικροφίλμ στα οποία ήταν αποτυπωμένα τα χιλιάδες χειρόγραφα»

Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Βαγδάτης, όπου εφυλάσσετο πληθώρα Βαβυλωνιακών και Ελληνικών έργων τέχνης,  βομβαρδίσθηκε αγρίως το 2001 και 2003 από τους Αμερικανούς  και κατεστράφησαν αρκετοί θησαυροί.  Και να σκεφθεί κανείς –όπως δηλώνει ο διευθυντής της Βιβλιοθήκης –στα υπόγεια υπήρχαν ακόμη αταξινόμητα και ανέκδοτα έργα των αρχαίων Ελλήνων. Και καταλήγει ο συγγραφέας κ. Χ. Σκαρλακίδης: «ο πόλεμος στο Ιράκ δεν έγινε μόνον για τον έλεγχο του πετρελαίου , αλλά και τον έλεγχο της Παγκόσμιας  Γνώσης από τους Αμερικανούς σιωνιστές».  Η ιστορία επαναλαμβάνεται . Η Δύση δεν βγήκε ακόμη από τον μαύρο Μεσαίωνα της. Η καταστροφή των Βιβλιοθηκών Αλεξανδρείας, Αντιοχείας, Μιλήτου , Περγάμου , Κωνστ/πόλεως και Αθηνών του 4ου αιώνος  επαναλαμβάνεται τον 21ον αιώνα από τους ιδίους ανθρώπους, της ίδιας θρησκείας,  που  διαπνέονται  από το ίδιο σύστημα υλιστικών και δογματικών  ιδεοληψιών. Αυτό που οδήγησε τον κόσμο  στην καταστροφή  των παγκόσμιων πολέμων, των κρίσεων , της κλεπτοκρατίας,  αδικίας , του διαίρει και βασίλευε, του αυταρχισμού, ναζισμού  κ.α 

Επομένως,  αν  η Δύση δεν αλλάξει πορεία και δεν ασπασθεί εκ νέου το Ελληνικό Πνεύμα και  την  Ελληνική πολιτιστική της παράδοση , οδεύει προς την  Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης ,
μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών
http://amphiktyon.blogspot.com/
http://www.greatlie.com/ellinismos/diogmoi-ellinon/2224-ssto-mouseio-tis-bagdatis-katestrepsan-xiliades-ellinika-xeirografa-tou-k-konstantinidi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου