27 Σεπτεμβρίου 2011

Τα τουρκο-γιουσουφάκια απόψε ψηφίζουν την καταδίκη των Ελλήνων και τη σωτηρία της τσέπης τους.


Χαρακτηριστικός ο διάλογος με έναν "ιδιαίτερο" ενός πρωτάρη τουρκοπασόκου βο(υ)λευτή!

-Τι λέει ο βο(υ)λευτής σου για αυτά που συμβαίνουν;

-Λέει ότι μόνο με επανάσταση μπορεί να αλλάξει η κατάσταση!

-Και τι κάνει ο ίδιος;

-Λέει,"Εγώ που είμαι φρέσκος βο(υ)λευτής θα βγω μπροστά;Ας ξεκινήσουν οι πιο παλαιοί πρώτα"!

Αυτοί είναι οι..."έλληνες" αντιπρόσωποι του...λαού!Σε αυτά τα γιουσουφάκια στηρίζεται ο...

  

ΚΥΝΙΚΟΣ… ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ… ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΜΕΣΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ.


Αυτός είναι ο πρωθυπουργός της ντροπής. Το μεγαλύτερο όνειδος στη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου.

γράφει ο Reporto

Και αυτό είναι το πνεύμα της ταπεινωτικής του «απολογίας» στο σύνδεσμο της Γερμανικής Βιομηχανίας. 

«Οι Έλληνες δεν έχουν πια να δώσουν πολλά» δήλωσε αναγνωρίζοντας με τρόπο κυνικό πως με την πολιτική και με τα μέτρα του καταδίκασε την Ελληνική κοινωνία στην απόλυτη εξαθλίωση.

Και έσπευσε να θυμίσει πως: «Αν υπάρχει συνεχώς διάθεση τιμωρίας, τότε η κρίση δε θα γίνει ευκαιρία», θυμίζοντας έτσι το πραγματικό περιεχόμενο του γραμμάτιου δοσιλογισμού το οποίο έχει προσυπογράψει,αλλά και προειδοποιώντας με τον τρόπο του πως αν αυτός ο λαός
χειραφετήσει την αξιοπρέπειά του και ξεσηκωθεί, τότε το σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης θα ανατραπεί και θα ναυαγήσει οριστικά από το ντόμινο των πολιτικών εξελίξεων.

Πλειοδοτώντας σε δουλοπρέπεια ισάξια του προκατόχου του Σημίτη απέναντι στους Αμερικανούς, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη», αποκαλύπτοντας παράλληλα το μέγεθος του πολιτικού ψεύδους πάνω στο οποίο στηρίζει το σύνολο της πολιτικής του:
«Η Ελλάδα δανείζεται για να μπορέσει να αποπληρώσει το χρέος της και να απεξαρτηθεί απ' αυτό» είπε, αφήνοντας άφωνα τα πολιτικά και δημοσιογραφικά του φερέφωνα που επιμένουν να εξαπατούν αυτό το λαό διαλαλώντας πως τα δανεικά της ντροπής, προορίζονται για τη «σωτηρία» του τόπου.

Τέλος φροντίζοντας να υπενθυμίσει σε όλους το μέγεθος της πολιτικής δουλοπρέπειας την οποία υπηρετεί, τόνισε πως: «Η βοήθεια προς την Ελλάδα δεν είναι μια επένδυση σε λάθη του παρελθόντος αλλά μία επένδυση σε μελλοντικές κοινές επιτυχίες»

Και φυσικά ο καθένας κατανοεί πως οι «σωτήρες» μας, δεν χρηματοδοτούν τη «σωτηρία» της δικής μας πατρίδας και του δικού μας λαού...

Αυτό που κάνουν είναι να επενδύουν στα δικά τους σχέδια, σε μια αποδυναμωμένη Ελλάδα, σε μια παροπλισμένη κοινωνία, σε έναν μελλοντικό παράδεισο ανεξέλεγκτης εργασιακής και κοινωνικής εκμετάλλευσης.

Αυτός είναι ο πρωθυπουργός της υποταγής.

Αυτός είναι ο «ηγέτης» μιας έκπτωτης κυβέρνησης που στηρίζεται στην ανοχή του 15,4% των πολιτικά ανοήτων και καταδυναστεύει τον τόπο με τους 154 πράσινους κοινοβουλευτικούς αχυρανθρώπους έχοντας καταλύσει το Σύνταγμα και κάθε έννοια νομιμότητας σ αυτόν τον τόπο.

Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου