05 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΖΗΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ, ΛΑΜΑΡΗ...


Το ΑΚΕΛ δια του βουλευτού του κ. Λαμάρη , απαντά στην προσπάθεια του ΔΗΣΥ για συνεννόηση με τα λοιπά κόμματα της αντιπολίτευσης προς θεσμική υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού, πως η πράξη αυτή αποτελεί πολιτικό πραξικόπημα που θα βρει απέναντι του το λαό με ενδεχόμενο πρόκλησης αναταραχών.
Η άρνηση του πρόεδρου να παραιτηθεί ύστερα από τα πορίσματα του Πόλυ Πολυβίου και της αστυνομίας , φαίνεται ότι στηρίζεται από σκοτεινούς κομματικούς μηχανισμούς, ικανούς να προκαλέσουν κάθε είδους αναταραχή..
Η δήλωση του κ. Λαμάρη είναι μια ξεκάθαρη προειδοποίηση που σε μια ευνομούμενη πολιτεία θα τύγχανε της άμεσης παρέμβασης του εισαγγελέα. Ποιός είναι ο λαός κύριε Λαμάρη που είναι έτοιμος να προκαλέσει αναταραχή για να υποστηρίξει την εμμονή του Χριστόφια να παραμείνει στο αξίωμα του προέδρου μέσα σε περιβάλλον γενικής κατακραυγής εναντίον του; Αυτή είναι η δημοκρατική συμπεριφορά που καλλιεργείται στο ΑΚΕΛ; 
Αν η λαϊκή κατακραυγή επείχε θέση αντιπολιτευτική , τότε ο πρόεδρος θα είχε κάθε δικαίωμα να παραμείνει στη θέση του και να υπερασπιστεί την πολιτική του γραμμή αν και εφόσον την είχε εξαγγείλει προεκλογικά και είχε τύχει της λαϊκής έγκρισης. ¨Όμως ο λαός αυτή τη φορά διαμαρτύρεται όχι για να ασκήσει αντιπολίτευση στο πρόεδρο αλλά γιατί ζητά την ανάληψη των ευθυνών του που του καταλογήσει ευθέως το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής , για ένα έγκλημα που διαπράχθηκε εις βάρος αυτού του λαού , με 13 νεκρούς . 
Αυτούς τους 13 νεκρούς κρατά στα χέρια του ο λαός και αρνείται να τους σκεπάσει με το λερό σινδόνι της εγκληματικής ανευθυνότητας της κυβέρνησης Χριστόφια και να τηρήσει σιγήν σαν να μην έγινε τίποτα.
Ζητά ο τεθλιμμένος λαός το καθαρό σινδόνι της δικαιοσύνης για να περιτυλίξει τους νεκρούς του και να ηρεμήσει με την απόδοση της δικαιοσύνης.
Αν αρνηθείτε να συνεργαστείτε στην απόδοση της δικαιοσύνης , τόσο το ΑΚΕΛ όσο και η κυβέρνηση Χριστόφια , τότε οι νεκροί θα ζητήσουν εκδίκηση και μαζί με αυτούς ένα φοβερό κύμα οργής θα υψωθεί πάνω από αυτή τη πατρίδα.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου