10 Νοεμβρίου 2011

ΓΑΠ, ο Γυμνός Άνακτας του Πασόκ


Γράφει ο Γιάννης Αλεξάκης
Οι άνθρωποι που πίστευαν τόσο τυφλά και ακράδαντα στο ΠΑΣΟΚ και ότι αυτό συνεπάγεται: για παράδειγμα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι σοσιαλιστικό κόμμα ενώ εφαρμόζει κατά γραμμα την νεοφιλελεύθερη (ασύδοτη θα έλεγα εγώ) οικονομική πολιτική της Σχολής του Σικάγου που είναι ψιλά γράμματα για τους οπαδούς αλλά και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, το ότι όλοι οι άλλοι είναι καταχραστές και κλέφτες αλλά όχι οι άνθρωποι που στελεχώνουν το ΠΑΣΟΚ, το ότι ο δακτυλιοφόρος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι «χαρισματικός», διάδοχος του «χαρισματικού» του πατέρα και παππού, βλέπουν σήμερα τον γυμνό βασιλιά τους να καταρρέει σαν μια καρικατούρα φτιαγμένη από βούτυρο και βαμμένη με μπαγιάτικη κρέμα αφού έδωσε για μερικούς μήνες τώρα μια θλιβερή παράσταση σε ένα  εφιαλτικό κουκλοθέατρο, μια εξωφρενική και αλλοπρόσαλλη παράσταση που κυριαρχούσαν: η πολιτική ηλιθιότητα, η ίντριγκα, η δουλική υποταγή, η αρπακτικότητα, ο εκβιασμός, το ξεπούλημα αλλά και η προδοσία.
Την αυλαία αυτού του κουκλοθεάτρου την άνοιξε ο ίδιος ο ΓΑΠ όταν από το Καστελόριζο, την πιο ευαίσθητη και σημαντική περιοχή μας για τα γεωπολιτικά και στρατηγικά συμφέροντα της Χώρας μας, διακήρυξε ότι ηΧώρα είναι Τιτανικός,  ότι απολέσαμε  την κυριαρχία μας, ότι οι Έλληνες είναι φαύλοι, και την έκλεισε δηλώνοντας ότι για όσα είχε συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους εταίρους μας θα έκανε δημοψήφισμα, αν την έκλεισε βέβαια και αν πράγματι αποχωρεί από την σκηνή, γιατί τούτη την στιγμή (ώρα 13.05 της 3-11-11) δεν είμαι βέβαιος ότι δεν θα διαδραματιστούν κωμικοτραγικές σκηνές κλοτσοπατινάδας μεταξύ των δελφίνων του ΠΑΣΟΚ για να κατεβάσουν τον ποντικοφασουλή ΓΑΠ από το προσκήνιο του εφιαλτικού τους κουκλοθέατρου.
Γράφω αυτά ενώ ακούω από την τηλεόραση τον ένα μετά τον άλλο τους αρουραίους να θέλουν να πηδήξουν από το σαπιοκάραβο του ΠΑΣΟΚ χωρίς όμως και να βραχούν.
 
Παραπάνω στο κείμενο ανέφερα την βαρειά λέξη ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Υπάρχει πράγματι προδοσία;;
Όταν από πολλές ηγετικές μορφές της πολιτικής και δημόσιας ζωής (Τσίπρας, Καμένος, Γεωργαντά κ.α.) αναφέρεται με βεβαιότητα και αποδεικνύεται με αποδείξεις ότι ο ΓΑΠ δρα εκτελώντας κάποιο σχέδιο ή και συμβόλαιο που καταρτίσθηκε από ξένα κέντρα, σε συνδυασμό με τις συνέπειες που βλέπουμε σήμερα, η μόνη λέξη που προκύπτει είναι: ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Οι συνέπειες της λέξης που χρησιμοποιώ είναι βαριές και επιπίπτουν και σε μένα τον γράφοντα, η δήλωση μου όμως αυτή τεθείτω υπ' όψη οποιουδήποτε αρμοδίου εισαγγελέα.
Ο ΓΑΠ και οι συν αυτώ δεν θα πρέπει να φύγουν από την Χώρα με ελικόπτερο όπως πολλοί επιθυμούν, αλλά να κρατηθούν ως υπόδικοι δωσίλογοι για να δώσουν λόγο για τις πράξεις τους, αλλιώς για άλλη μια φορά θα μείνουν ατιμώρητοι όσοι βλάπτουν την Πατρίδα.
 
Είναι παγκοίνως γνωστό ότι κάθε τι που λέει του το έχουν γράψει άλλοι, και το διαβάζει μάλιστα διανθίζοντας το με μαργαριτάρια. Για το ότι ο ΓΑΠ και η ομάδα που τον περιβάλει και τον συμβουλεύει ή ενδεχομένως και του υπαγορεύει τι να πει ως απλό φερέφωνο είναι ξενόφερτοι δεν το λέω μόνον εγώ. Πρώτος το διακήρυξε ο ίδιος ο σημερινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο πολύς κ. Πάγκαλος όταν με ειρωνεία δήλωνε τότε που ήταν υπουργός εξωτερικών ότι: κατεβαίνοντας στο υφυπουργείο του (που υφυπουργός ήταν τότε ο ΓΑΠ)  νόμισε  πως βρισκόταν ανάμεσα σε φιλέλληνες και αμερικανάκια, δίνοντας μας και το στίγμα του κέντρου εξουσίας που κατευθύνει τον ΓΑΠ.  Αλλά και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Α. Κακλαμάνης στην επεισοδιακή εκείνη συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ, της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ε. Βενιζέλο και τον ΓΑΠ για την ηγεσία του κόμματος, στρεφόμενος προς τον ΓΑΠ, άλλα πάνω από το κεφάλι του ΓΑΠ, σαν να μιλούσε σε κάποιο αόρατο διαβούλιο, είπε τα εξής: «Ποιοι είναι οι νοσηροί εγκέφαλοι που τον βάζουν να λέει αυτά τα πράγματα ...». Πάρα το ότι οι λέξεις αυτές εξακοντίστηκαν και περάσαν πάνω από το κεφάλι του και αφορούσαν αυτόν τον ίδιο, ο ΓΑΠ δεν αντέδρασε καθόλου, σαν να μην κατάλαβε τίποτε, ήταν σαν ένα αυτιστικό παιδάκι για το οποίο μάλωναν ο κηδεμόνας του και ο κοινωνικός λειτουργός. Αυτόν τον άνθρωπο διάλεξε για ηγέτη του το ΠΑΣΟΚ και μας τον επέβαλε σαν πρωθυπουργό της Χώρας, για να μας φέρει σε αυτήν την κατάντια, και αυτό οφείλεται στην νοσηρότητα της δομής και των διαπλοκών του ΠΑΣΟΚ.
Αξίζει πράγματι να δείτε το βίντεο της σχετικής συνεδρίασης.
 
Αυτός είναι ο πρωθυπουργός της Χώρας που μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει την εξουσία, ο άνθρωπος που διέλυσε τρία υπουργεία με εθνική σημασία, το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, το Υπουργείο Αιγαίου και το Υπουργείο Ναυτιλίας. Είναι ο Εφιάλτης που είχε επιτρέψει στον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας να εισέλθει μέσα στην ελληνική επικράτεια και να ρυθμίσει προβλήματα με τα μπλόκα των εξεγερμένων αγροτών μας και που στην συνεχεία στις 15/1/2010 σε τελετή συνάντησης με αυτόν στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα  έλεγε: « ... 100 χρόνια μετά τον κύκλο της αστάθειας και των πόλεμων που είχαν ξεσπάσει στην περιοχή...».
Για τον εβραιοαμερικανό  πρωθυπουργό της Ελλάδας οι απελευθερωτικοί πόλεμοι  του 1914 που οι Έλληνες χύνοντας το αίμα τους μεγάλωσαν την Ελλάδα απελευθερώνοντας τα εθνικά εδάφη και τους πληθυσμούς της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θράκης, αποτελούν κύκλο αστάθειας.
Είναι αυτός που σαν υπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη σε ερώτημα δημοσιογράφου σχετικά με τα Ίμια απάντησε: «Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας».
 
Είναι ο άνθρωπος που πιστεύει στην Παγκοσμιοποίηση όπως ο ίδιος έχει δηλώσει και όχι στην Ελλάδα με την οποία δεν έχει καμιά μέθεξη και αν εφαρμοζόταν εδώ σε εμάς το αμερικάνικο σύνταγμα, το σύνταγμα δηλαδή της πατρίδας του, δεν θα του επιτρεπόταν να γίνει πρωθυπουργός αφού δεν είναι γηγενής.
 
Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα και πρέπει να απομακρυνθεί από την εξουσία με κάθε θυσία!
 
Γιάννης Αλεξάκης

3 σχόλια:

  1. Γιαννη Αλεξακη,

    δεν ειμαι βεβαιος, αλλα νομιζω, οτι καταγεσαι απο την Ροδο και εαν αυτο αληθευει θελω να δηλωσω το εξης.
    Γνωριζοντας την Ροδο και την νοοτροπια του λαου της, εφ΄οσον ζω εκει, ξερω οτι ο ραγιαδισμος η Ιταλοκατοχολαγνεια και ο ανθελληνισμος κυριαρχουν στο νησι. Για αυτους τους λογους αφ'ου υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα πιστευω ακραδαντα πως υπαρχει διεξοδος για το Εθνος μας. Στο καταπληκτικο κειμενο που εγραψες συμπυκνωνεις την προδοσια, την πασοκικη καφριλα, την αρπα-κολα του εβραιοπασοκισμου, καθως επισης την σωστη εκτιμηση αυτων που πρεπει να γινουν. Ουτε βερμπαλισμοι ουτε μισολογα.
    Ευγε.
    Με την αδεια σου θα αναρτησω το κειμενο στο μπλογκ μου> http://kopais.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστω Αμφιτρυων που θα το αναρτησεις.
    Δεν καταγομαι απο την Ροδο.
    Πραγματι οι Ροδιοι εχουν αρχαιοθεν μια παραδοση συνεργασιων με ξενες, μη ελληνικες αρχες που στην αρχαια εποχη οφειλοταν στην εμπορευματικη - ναυτοκρατικη δομη της οικονομιας τους και εκδηλωνοταν ορισμενες φορες ακομα και με συμμαχιες με αυτους που επετιθεντο κατα της Ελλαδας, ενω σημερα οφειλεται στην συναρθρωση της οικονομιας τους με τον τουρισμο. Οι συγχρονοι Ροδιοι παντως μισουσαν την Ιταλοκρατια επειδη αυτη σε πολλα τους ειχε ταπεινωσει. Αν δει κανεις την εξαλλη χαρα που εκδηλωνε ο εντοπιος πληθυσμος οταν η Δωδεκανησος ενσωματωνοταν στην Ελλαδα θα καταλαβει. Εχουν τοση απεχθεια για οτιδηποτε ιταλικο που ακομα και σημερα απο αποτροπιασμο αρνουνται να καταπατησουν ή εστω και να χρησιμοποιησουν ιταλικα αγροτικα κτισματα, λες και ειναι μολυσμενα, μιλαω για τον πληθυσμο και οχι για την "δημογεροντια" που τους κλεβει μεχρι και τα δημοσια κτηματα (επ' αυτου θα ακολουθησουν αποκαλυψεις). Ομως οι Ροδιοι, και οι Δωδεκανησιοι εν γενει, παρουσιαζουν μια εντονη και αδιαλειπτη Ελληνικοτητα που εμφαινεται στην γλωσσα τους, τις παραδοσεις τους, την συλλογικη τους συνειδηση οτι ειναι Ελληνες και την σταση τους σε πολλες κρισιμες για τον ελληνισμο στιγμες της ιστοριας. Αυτο που φαινεται για ανθελληνικοτητα δεν ειναι παρα ευηθης και απλοικη προσηλωση στην Ελλαδα. Ο ισχυρισμος μου ακουγεται οξυμωρος, αλλα αν θέλεις θα μπορουσα να στον αναπτυξω διεξοδικοτερα. Παντως αυτος ειναι ο κυριος λογος που το ΠΑΣΟΚ μπορεσε να τους εξαπατησει.
    Γιαννης Αλεξακης
    Εκηβολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ καλη η απαντηση σου. Ισως μια μερα σε συναντησω για συζητηση κατ'διαν [βιοποριστικο και αποστασις γαρ μεσολαβουν].
    Παντως, προς μεγαλην μου εκπληξη, ειδα στην παρελαση και διαμαρτυρια της 28ης Οκτωβριου, μια ομαδα "ηρωων" Ροδιων να εκδηλωνονται δημοσιως υπερ της "πατρωωας" Ελλαδος.
    Υπαρχουμε, αρα, υπαρχει ελπις

    Αμφιτρυων

    ΑπάντησηΔιαγραφή