02 Νοεμβρίου 2011

Η Kim Kardashian μιλάει για το διαζύγιο της


Μια ημέρα μετά την κατάθεση αίτησης διαζυγίου από τον μπασκετμπολίστα Kris Humphries, η αμερικανίδα σταρ τηλεοπτικών ριάλιτι Kim Kardashian αρνήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε τον γάμο της ο οποίος μεταδόθηκε από την τηλεόραση, γα να κερδίσει χρήματα.
«Κυκλοφορούν φήμες ότι κέρδισα εκατομμύρια δολάρια από το γάμο. Οι φήμες αυτές είναι ψευδείς και με λυπεί πολύ ακόμα και το γεγονός ότι πρέπει να τις διαψεύσω. Είμαι ευγνώμων προς όλους εκείνους που ήλθαν στο γάμο μου και τα χρήματα από τα δώρα θα δοθούν στο Dream Foundation», 
έγραψε η Kardashian σε μήνυμά της στο διαδίκτυο. 
Στο μήνυμα της, η Kim Kardashian αναφέρει πως δεν ήθελε να πληγώσει κανέναν με την απόφαση της να χωρίσει, ενώ προσθέτει πως παντρεύτηκε για τον έρωτα και όχι για την τηλεόραση, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στους ισχυρισμούς πως παντρεύτηκε για χάρη του reality show στο οποίο πρωταγωνιστεί.
Η ίδια τονίζει πως απλά «πιάστηκε» στον ενθουσιασμό των γυρισμάτων, και ενώ θα έπρεπε να είχε τερματίσει την σχέση της, δεν ήξερε πώς να το κάνει και κυρίως δεν ήθελε να απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους.

Παράλληλα, η Kim Kardashian αναφέρει στο μήνυμα της πως αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη των πράξεων και των αποφάσεων της, ενώ επαναλαμβάνει πως ο γάμος της δεν εξελίχθηκε στο παραμύθι το οποίο ήλπιζε.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο μήνυμα της, η Kim Kardashian δεν αναφέρει ούτε μια φορά το όνομα του πρώην πλέον συζύγου της Kris Humphries. Η 31χρονη celebrity και ο μπασκετμπολίστα του NBA ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Αύγουστο, έπειτα από εννέα μήνες σχέσης. Ο γάμος τους φέρεται να κόστισε 10 εκατ. δολάρια.

Αυτές τις ημέρες, η Kim Kardashian βρίσκεται μαζί με την αδελφή της Khloe στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, για την προώθηση της νέας σειράς τους με τσάντες. Όπως ήταν φυσικό, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, η Kim συγκέντρωσε επάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου